| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Şair üye kim olsun ? | |||
| Özletiyor Seni | | 5 | 11,11% |
| Bir sabah | | 2 | 4,44% |
| Bekle beni | | 2 | 4,44% |
| Git basımdan | | 10 | 22,22% |
| Nerelerdesin ? | | 1 | 2,22% |
| Seni Çok Özledim | | 4 | 8,89% |
| Vakit Özlem Vaktidir | | 5 | 11,11% |
| Bir özlemdir yaşamak | | 3 | 6,67% |
| Gelmeyene Özlem(kaybettiklerinize) | | 7 | 15,56% |
| Imkansizinda ötesi | | 6 | 13,33% |
| Oylayanlar: 45. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 01/15/Aralık 2oo6 "Özlem" Konulu Şiir Yarışması Anketi Kapatılmıştır Oylama sona ermiş şiir sahipleri açıklanmıştır ![]() Yarışma birincisi birkartal git basımdan bir parca suyla bazen yuzume carpıyorum seni bir parca yemle denize atıyorum bazen donup vardıgın son yer hep aynı oluyor ama bir parca gozyasıyla bazen yanagıma akıtıyorum seni hızlı adımlarla sahile gomuyorum seni uzun bakıslarda zorunlu gulumsemeyle dogaya fırlatıyorum bazen kurtulacagımı umid ediyorum sonucsuz hep gece yarısı ıslak yastıgımda goruyor unutamıyorum seni bir yudum sohbette uyusturuyorum seni bi kac dakikalık oyunda yumuyorum gozumu sana bazen hemen ardından avuclarımdasın sıyrılamamısım senden yeni bir cift gozde kaybolursun sanıyorum ama olmuyor bir parca ruzgar getiriyor bazen acıtan bir sarkıyla bendesin bazen git basımdan istemiyorum özlem agırsın bana eriyen yuregimden eser yok beynim bana kalsın senle olmuyor ……………………………………………………………………… Yarışma ikincisi soulkeeper GELMEYENE ÖZLEM(KAYBETTİKLERİNİZE) Gecenin içinde karanlığa dalarken gene yokluğunla; Gözlerindeki ışığın hatırası buldu uyandırdı beni; İlaç misali, eski günlerde ki gibi her baktığımda , hayatıma hayat veren gözlerin ışığı. Oysa o gözler hiç açılmamak üzere kapandı. Bir daha içine bakamayacağımı bildiğim halde; Acımadan, düşünmeden beni anlamadan kapandı. Duyacağım özleme kulak asmadan kaçırdı kendini benden. Kim sevecekti benim kadar onu; Kim düşünecekti o karatoprakta ki yok oluşu; Ve o yok oluşla gelen bende ki çöküşü. Aklımdan çıkmıyor bilinçsiz bedeninin gömülüşü. Ruhumdaki fırtına güçlü, dinmiyor. Bilerek de olsa gelmeyeceğini, özlüyor. Son bir tekrar istiyor senden. Gözlerinin içine bakmak için fırsat bekliyor. ………………………………………………………………… Yarışma Üçüncüsü YiLdIz_GöZlÜm Imkansisinda ötesi Seni öpmek istiyorum , sana dokunmak , Sadece düsüncemde hayalimde degil. Yine ne güzel olurdu,beni kolarin arasina sarsan , ve o büyülü gözlerinde eriyebilsem. Sanki bir boslukta kayboluyorum gibi , deli özlemin nefesimi kesiyor. Elinde anahtarin var , ac kapiyi ve mutlulukla sevincle gir iceri. Yolarimisi sonsua kadar birlestirsin , kalplerimis deli ates ve sevgi ile bulussun. Ne zaman söyle , ne zaman senin gözlerine bakabilecegim. Sensis bir gün bile gecmesi imkansissin ötezi ………………………………………………………………………. Yarışma dördüncüsü B-CooL ve ayrılık Vakit Özlem Vaktidir Özleyeceğimi bile bile senden gidiyorum Cebimde anılarım Yok olmuş yarınlarımla Yüreğimi eze eze Gidiyorum Senden Ayağıma sevda kırıkları batıyor Ayaklarımın acımasını beklerken Acıyan kalbiml oluyor Üzerimde hala kokun tenimde hala sıcaklığın var Sen ne kadar yanımda olmasan da Kutsal emanetlerini sakladım hep üstümde Vakit, Şimdi sana bunları devredip gitme vaktidir Ben giderken sessizce senden Kimsesiz sokaklarda yalınayak koşarken Boş sokaklar hasretinle yankılanıyor Gitmelerini izledim hep Şimdi sen gitmeden ben gidiyorum senden Biliyorum yine başıma bela olacak yokluğun Ama olsun Ben senli senzizliklerden alışkınım bu yokluğa Yinede özleyeceğimi bile bile gidiyorum Özlemenin ne olduğunu belki gidişim anlatır sana Belki yokluğumda bulursun kendini Vakit ayrılık vaktidir vakit özlem vaktidir B-CooL …… Ozletiyor Seni.. Deniz Gozlere.... Nasil basliyorsa hersey sende, Yine sende bitiyordu, Senden geciyordu hersey Herseyin anlami oluyordun, Hayatin anlami oluyordun... Bir sonbahar gunu tanidim seni Herseyim oldun, Hayatim oldun Vazgecilmezim oldun... sen giderken bir ilkbahar aksaminda hersey gibi bende yarim kaldim Hayallerim,Umutlarim.... Ayak izlerin kaldi kalbimde ve aklimda gozlerin Artik sende baslamasada hersey sende bitmesede Hayaller hala SANA kuruluyor Ozletiyor seni.... Ayrılık ……………………………………………………. Seni Çok Özledim Arkadaş diyebildiğim, Dost diye sarılabildiğim… Gözlerindeki şefkat kıvılcımına Teslim olan sımsıcak bir kalbi özledim… Yanlış anlasan bile gülümser bir tavırla yaklaşan Elini omzuma attığında sanki kardeşimmişsin gibi davranan Bana arkadaşım diyen,dostum diyen… Dudaklarından dökülen bir sevgi sözcüğünü özledim Karamsar tavırlarla karar veremeyen Geleceğe sitemkar bakarak umarsızca davranan… Fakat hep bir umudun ardına gizlenmiş, olan o korkak bakışlarını özledim… Ne oldu bana,ne oldu sana be arkadaşım ? Neydi sebep ki bizi ayırabilecek kadar güçlü olan… Ve neydi ki bizi en nefret ettiğim nefret duygusuna boğan… Neydi… Hüzünlü bir sonbahar akşamında , Sararmış yapraklarla süslenmiş yol kenarlarında Puslanmış gökyüzüne bakarak Umarsızca,kimseye aldırmadan… Dizine yaslanıp uyumayı… Ve birden kalkıp nefesim kesilene kadar Sanki yolun sonunda sana varacakmışım gibi, Sonsuzluğa doğru koşmayı, Düşünmeden, yorulmadan koşmayı özledim… Seni çok özledim… justdoit85 ……………………………………………………………….. bir özlemdir yaşamak... huzur veren bir gecenin sesi bu sabahın geleceğini gösteren ışıl ışıl gökyüzünde belki de huzur umuttur umut; yaşamaktır bitmek bilmeyen gökyüzünde yaşamak; zamansız bir saati kurarcasına gün ışığını görme arzusudur, kahkahadır, gözyaşıdır, özlemdir… arzulardır bizi hayallere götüren, hayallerimize kavuşturan; yine bir gün ışığı, yine bir kahkaha ve yine bir özlem… yeni bir umut.. belki de!!! kim bilir?!… esinti ……………………………………………………. Bir Sabah " ve bir ömrün geri kalanından özlemler biriktirdim sana" bir sabah alacasında rüzgarla saçlarımın arasına yerleşti özlemin.. sevdiğim çok zaman geçti ben burda sen orda... kanıyoruz. kulaklarımdadır ayak seslerinin yankısı. gülüşün.. bir başka bakışın gözlerime. ama olmuyor. bu şehir üstüme yıkılıyor her gece bu şehir göğsüme bir mıh gibi çakıveriyor hasretini. renklerim karışıyor. her gün dönümü siyah bir sabaha sarıyor. ellerim üşüyor. ayaz vuruyor bedenime. ve aklıma katıveriyorum tarifi mümkün olmayan kaygılarımı. ve bir ömrün geri kalanından tüm gücümle dayanmaya çalışıyorum bir yarımın sancılarına. bir sabah ansızın bahar gibi gelirsin diye ağaçlarımın dallarına. Opeth ………………………………………………………………. Bekle beni ... Yalnızlığımın doruklarında ,seni düşünüyorum. Sanki geri gelecekmişsin gibi, dualar ediyorum. Mutlu olduğumuz anları hatırlayıp, seni düşlüyorum. Yanımda, dizimin dibindeymişsin gibi, hayaller kuruyorum. İlk gördüğüm andan itibaren sevdim seni. Anlamıştım yüreğinin , yüreğime olan özlemini. Hayallerimiz ortakdı, sevgimiz gibi. Sendin artık , hayallerimin başrolünün sahibi. Yüreğimde gitti , o ani gidişin ile... Özledim tanımlanamaz gülümseyişini ... Sonunun cehennem olacağını bilsem bile , Yanına geliyorum sevgilim , bekle beni... ToutatiS ……………………………………………………………. Nerelerdesin ? Yoklugun rüzgarı eser geçer birtürlü seni getirmez bana sadece hüzünlere bogar beni seni özledi benligim , nerelerdesin ? Heryerde aradım bulamadım seni seslendim sana duymadin beni gözlerimden yaşlar akta hiç dinmedi seni özledi gözlerim , nerelerdesin ? Dinmedi içimdeki büyük sancı içim yandıkca yandı ellerim o pamuk ellerine hasret kaldı seni özledi ellerim , nerelerdesin ? Hala teninin kokusu burnumda tütüyor sana olan sevgim gittikce büyüyor kalbimden gelen bu ses ismini haykiriyor seni çok özledim , nerelerdesin ? EaGLe ………………………………………………………… ![]() Konu Secret tarafından (24-12-06 Saat 03:25 ) de değiştirilmiştir.. |
| | #2 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.280
Forum Gücü: 302 Forum Puanı:138336 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şiirlerin hepsi çok güzel (: katılan herkese teşekkürlerimi sunuyor başarılar temenni ediyorum. opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
| | #3 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.581
Forum Gücü: 204 Forum Puanı:81485 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oyumu kullandım, Bu güzel şiirleri ile katılan herkese teşekkür ![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
| | #4 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 380
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:1173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence de şiirler çok hoş olmuş ellerinize yüreğinize sağlık..
mustafasen_1453@seboistnet.com |
| | #5 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.166
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:20217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu denli yüklü şiirler arası seçim yapmak çok zor; beni titreteni değil tamamı titrettiği içindir ki en çok hırpalayana verdim oyumu
|
| | #6 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 7.978
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:95678 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
herkese basarilar ve tebrikler cok güzel calismalar cikmis meydana ...
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:7034 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şiirden nefret ederim ama; Her dokunuşuyla sana anlam veren Kokusunu içine çekmeyi istemektir... inanılmaz anlamlı ve güzel cümleler! |
| | #8 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:19 ![]() |
şiirler duygu yüklü kelimlerin bir araya gelmesiyle olusan duygu yüklü kelimelerdir kelimeler bir araya gelirler göz yaşlarını olustururlar her bir göz yasında da bir hıçkırık yatar ve ben bu şiirlerin hepsinde glördüm duygu yüklü kelimeleri ama en sonuncusu mükemmeldi
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.243
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:11871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yüreğinizdeki özlemlere saglık..oyumu kullandım herkese başarılar.. ~~JØìË dÊ vÏvrÈ~~ ![]() SeNide melekler korusun BaRıŞ..güle güle.. |
| | #10 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 653
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:6887 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | herkese başaraLıLar ei oLan kazansın |
| | #11 |
| Cezalı Üye
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:20217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tekrar tekrar okuyorum emegine saglık herkesin (:
|
| | #12 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 380
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:1173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir şiir daha vardı burada ona noldu?
mustafasen_1453@seboistnet.com |
| | #13 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 996
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:21524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet vardı ama artık yok Code:
|
| | #14 |
| Cezalı Üye
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:20217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | #15 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.280
Forum Gücü: 302 Forum Puanı:138336 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar açıklamamı yapayım.. Istegi üzerine yarismacilardan birinin siiri anketten cikarildi... o yüzden bir şiir eksik. saygılarımla opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |