| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 01-15/Aralık/2oo6 Tarihli Şiir yarışması anketi sonuçlanmıştır. Kazanan birkartal Git Başımdan bir parca suyla bazen yuzume carpıyorum seni bir parca yemle denize atıyorum bazen donup vardıgın son yer hep aynı oluyor ama bir parca gozyasıyla bazen yanagıma akıtıyorum seni hızlı adımlarla sahile gomuyorum seni uzun bakıslarda zorunlu gulumsemeyle dogaya fırlatıyorum bazen kurtulacagımı umid ediyorum sonucsuz hep gece yarısı ıslak yastıgımda goruyor unutamıyorum seni bir yudum sohbette uyusturuyorum seni bi kac dakikalık oyunda yumuyorum gozumu sana bazen hemen ardından avuclarımdasın sıyrılamamısım senden yeni bir cift gozde kaybolursun sanıyorum ama olmuyor bir parca ruzgar getiriyor bazen acıtan bir sarkıyla bendesin bazen git basımdan istemiyorum özlem agırsın bana eriyen yuregimden eser yok beynim bana kalsın senle olmuyor Birkartal Şair üyemizi E-DaNa ailesi olarak tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz ![]() ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.033
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:8929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İlk tebrik eden ben olayım. Tebrikler |
|
| Mesaja teşekkür eden: |
| | #3 |
| Asker ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:7116 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bencede tebrikler guzlmiş şiir !
Ne DinSiz TürK'üm Nede SoySuz MüslümaN İkisindende Raßßime Sığınırım El_Aman Müslümanım Türk'üm Kur'anımdır Tüm Rehßer Kalßimde İman Dilimde Tekßir Allah'u Ekßer ..! |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 7.061
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:22366 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anlamlı bir şiir yüreğin sağlık.. Tebrik Ederim |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 771
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:14028 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tebrikler... ...Artık Sen de Herkes Gibisin... |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 221
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1321 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tebrik ederim. ![]() ![]() ![]() Bu da ayrı bir yetenek işte.
|
|
| | #7 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 380
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:1173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tebrikler yüreğine sağlık..
mustafasen_1453@seboistnet.com |
|
| | #9 |
| Profesör Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.016
Forum Gücü: 42 Forum Puanı:11433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tebrik ederim bende sana oy vermişim "Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun." |
|
| | #10 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 7.978
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:95678 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tebrik ederim cok güzel siirindi ...
|
|
| | #11 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 260
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1786 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende tebrik ederim..
Pervane olan kendini gizlermi alevden, sen istedin ondan bu gönül zorla TUTUŞTU ... |
|
| | #12 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 290
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:13272 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Senin adina sevindim , grubumuz adina da gururlandim. Tebrik ederim..Anlatimin cok güzel , bir cok misrayi okurken yasadim diyebilirim.. __________________ ![]() Mutluluk oyununa geç kalan ölü kuşlarla geldim |
|
| | #13 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 4.636
Forum Gücü: 111 Forum Puanı:38778 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tebrik ederim
" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #14 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.280
Forum Gücü: 302 Forum Puanı:138336 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | fazlasıyla hak eden bir şiir teşekkürler ..tebrikler... opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #15 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:10328 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ellerine sağlık güzel bir şiir...
. . . hep yalnız ben... |
|
| | #16 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 706
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:385 ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güzell...... |
|
| | #17 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.166
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:20217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
özlemine ağlayışıma alkış tutuldu ben acı çekmiştim oysa ben de bıraktıklarınla seviliyorum elini bile tutmamıştım asıl aşk buymuş, inanmamıştım oysa seni siliyordum zihnimden kitapları okurken bazende köşe yazılarını kahramanlara sarılıyordum düşünürken fikirlere bazen en çok o sıra hatırlıyormuşum bak buna bu neden oldu Burda teşekkür ediyorlar takdir ediyorlar beni ben çok üzülmüstüm hiç gülememis ama çok çekmistim o dikenin ucunda ki gül buymus oysa |
|
| | #18 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 106
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:94 ![]() |
tebrik ederim |
|
| | #19 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 391
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:3203 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tebr'kler//////////
|
|
| | #20 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:6 ![]() |
bende edicem bende |
|