DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Yarışmalar  Şiir Yarışması

Konu Seçenekleri
Eski 24-12-06, 03:04 Çevrimdışı   #1

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.724
Teşekkür etti: 5.178
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:171740
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
01-15/Aralık/2oo6 Tarihli Şiir yarışması anketi sonuçlanmıştır. Kazanan birkartal

Git Başımdan

bir parca suyla bazen yuzume carpıyorum seni
bir parca yemle denize atıyorum bazen
donup vardıgın son yer hep aynı oluyor ama
bir parca gozyasıyla bazen yanagıma akıtıyorum seni

hızlı adımlarla sahile gomuyorum seni
uzun bakıslarda zorunlu gulumsemeyle dogaya fırlatıyorum bazen
kurtulacagımı umid ediyorum sonucsuz hep
gece yarısı ıslak yastıgımda goruyor unutamıyorum seni

bir yudum sohbette uyusturuyorum seni
bi kac dakikalık oyunda yumuyorum gozumu sana bazen
hemen ardından avuclarımdasın sıyrılamamısım senden
yeni bir cift gozde kaybolursun sanıyorum ama olmuyor

bir parca ruzgar getiriyor bazen
acıtan bir sarkıyla bendesin bazen
git basımdan istemiyorum özlem agırsın bana
eriyen yuregimden eser yok beynim bana kalsın senle olmuyor

Birkartal

Şair üyemizi E-DaNa ailesi olarak tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz

Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
And (24-12-06), Hewall (24-12-06), Opeth (25-12-06), YıLdız_GöZlÜm (24-12-06)
Eski 24-12-06, 03:19 Çevrimdışı   #2
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.042
Teşekkür etti: 1.033
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:8929
ToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
İlk tebrik eden ben olayım. Tebrikler
Mesaja teşekkür eden:
Eski 24-12-06, 03:27 Çevrimdışı   #3
Asker

FaRaBii - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.811
Teşekkür etti: 1
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:7116
FaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmış
bencede tebrikler guzlmiş şiir !

ßyFaRaBii
Ne DinSiz TürK'üm Nede SoySuz MüslümaN İkisindende Raßßime Sığınırım El_Aman Müslümanım Türk'üm Kur'anımdır Tüm Rehßer Kalßimde İman Dilimde Tekßir Allah'u Ekßer ..!
Mesaja teşekkür eden:
Eski 24-12-06, 03:36 Çevrimdışı   #4
Rektör
Genel Mesajlar: 9.838
Teşekkür etti: 7.061
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:22366
EyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Anlamlı bir şiir yüreğin sağlık..

Tebrik Ederim
Mesaja teşekkür eden:
Eski 24-12-06, 03:57 Çevrimdışı   #5
Rektör

Eftelya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.188
Teşekkür etti: 771
RepForum Gücü: 65
Forum Puanı:14028
Eftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmış
Ödüller:
tebrikler...

...Artık Sen de Herkes Gibisin...
Eski 24-12-06, 14:37 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi

Tammer - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.027
Teşekkür etti: 221
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:1321
Tammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuş
Tebrik ederim.
Bu da ayrı bir yetenek işte.

musha ring dum a doo dum a da...

Mesaja teşekkür eden:
Eski 24-12-06, 18:10 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent

SeMaZeN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.657
Teşekkür etti: 380
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:1173
SeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuş
tebrikler yüreğine sağlık..

ben zaten düşmüşüm, kaldırımlar yatağım olmuş gel bide sen vur hadi gelll bide sen vur...
mustafasen_1453@seboistnet.com
Mesaja teşekkür eden:
Eski 24-12-06, 19:20 Çevrimdışı   #8
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.340
Teşekkür etti: 1.166
Forum Puanı:20217
εgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
çok teşekkür ederim
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
emrowski (25-12-06), Maia (25-12-06)
Eski 24-12-06, 19:21 Çevrimdışı   #9
Profesör
Sanatkârlar grubu

Hewall - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.873
Teşekkür etti: 1.016
RepForum Gücü: 42
Forum Puanı:11433
Hewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmış
tebrik ederim bende sana oy vermişim

"Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun."
Mesaja teşekkür eden:
Eski 24-12-06, 19:30 Çevrimdışı   #10

Downloadiki
Genel Mesajlar: 10.067
Teşekkür etti: 7.978
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:95678
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
tebrik ederim cok güzel siirindi ...
Mesaja teşekkür eden:
Eski 24-12-06, 19:48 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

eQinoX - ait Avatar
Genel Mesajlar: 677
Teşekkür etti: 260
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1786
eQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyor
bende tebrik ederim..

Ruhunmu ateş yoksa o gözlermi alevden, bilmem bu yanardağ ne biçim korla TUTUŞTU...
Pervane olan kendini gizlermi alevden, sen istedin ondan bu gönül zorla TUTUŞTU ...
Mesaja teşekkür eden:
Eski 25-12-06, 02:37 Çevrimdışı   #12
Asistan
Antikapitalistler

Maia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 295
Teşekkür etti: 290
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:13272
Maia Rep olayını aşmışMaia Rep olayını aşmışMaia Rep olayını aşmışMaia Rep olayını aşmışMaia Rep olayını aşmışMaia Rep olayını aşmışMaia Rep olayını aşmışMaia Rep olayını aşmışMaia Rep olayını aşmışMaia Rep olayını aşmışMaia Rep olayını aşmış
Ödüller:
Senin adina sevindim , grubumuz adina da gururlandim.
Tebrik ederim..Anlatimin cok güzel , bir cok misrayi okurken yasadim diyebilirim..

Mutluluk oyununa geç kalan ölü kuşlarla geldim
Mesaja teşekkür eden:
Eski 25-12-06, 02:38 Çevrimdışı   #13

Forumda uzman
Genel Mesajlar: 8.332
Teşekkür etti: 4.636
RepForum Gücü: 111
Forum Puanı:38778
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
tebrik ederim

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "
Mesaja teşekkür eden:
Eski 25-12-06, 09:41 Çevrimdışı   #14

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.786
Teşekkür etti: 6.280
RepForum Gücü: 302
Forum Puanı:138336
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
fazlasıyla hak eden bir şiir teşekkürler ..tebrikler...

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
Mesaja teşekkür eden:
Eski 25-12-06, 10:20 Çevrimdışı   #15
Doçent
Düşünürler grubu

emrowski - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.654
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:10328
emrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
ellerine sağlık güzel bir şiir...

.
.
.
.
hep yalnız ben...
Mesaja teşekkür eden:
Eski 25-12-06, 13:22 Çevrimdışı   #16
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 224
Teşekkür etti: 706
Forum Puanı:385
sevgin ara sıra gören oluyorsevgin ara sıra gören oluyorsevgin ara sıra gören oluyorsevgin ara sıra gören oluyor
çok güzell......
Mesaja teşekkür eden:
Eski 25-12-06, 23:22 Çevrimdışı   #17
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.340
Teşekkür etti: 1.166
Forum Puanı:20217
εgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
özlemine ağlayışıma alkış tutuldu
ben acı çekmiştim oysa
ben de bıraktıklarınla seviliyorum
elini bile tutmamıştım
asıl aşk buymuş, inanmamıştım oysa

seni siliyordum zihnimden kitapları okurken
bazende köşe yazılarını
kahramanlara sarılıyordum düşünürken
fikirlere bazen
en çok o sıra hatırlıyormuşum
bak buna bu neden oldu

Burda teşekkür ediyorlar
takdir ediyorlar beni
ben çok üzülmüstüm
hiç gülememis ama çok çekmistim
o dikenin ucunda ki gül buymus oysa
Eski 26-12-06, 19:57 Çevrimdışı   #18
Stajyer
Genel Mesajlar: 94
Teşekkür etti: 106
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:94
diyar ara sıra gören oluyor
tebrik ederim
Mesaja teşekkür eden:
Eski 27-12-06, 00:52 Çevrimdışı   #19
Yard. Doçent
Kemalistler

•Balım - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.364
Teşekkür etti: 391
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:3203
•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri
tebr'kler//////////
Mesaja teşekkür eden:
Eski 27-12-06, 21:54 Çevrimdışı   #20
Öğrenci
Genel Mesajlar: 1
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Puanı:6
sffk_strawberry Herkese mesafeli
bende edicem bende
Mesaja teşekkür eden: