DownLoad iki
Zamansız Tartışma Platform  Yarışmalar  Şiir Yarışması

Konu Seçenekleri
Eski 04-07-08, 22:49 Çevrimdışı   #1

Forumda uzman

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.517
Teşekkür etti: 1.977
RepForum Gücü: 162
Forum Puanı:64915
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
01 - 15 Haziran 2008 Serbest Konulu Şiir Yarışması Sonra Erdi. Kazanan: Snorland

Aşk varya O sensin...

Aşk varya O sensin...
Aşk işte nasıl anlatayım ki sana
Ben iyi çizerim bilirsin
Bir resim çizmiştim aşkla ilgili
Hani siyah fonda kırmızı bir gül resmi
Hatırladın mı o resmi sevgilim?
İşte o zaman tam anlatamadım.
Tek resimle anlatmak istedim.
Kısacık bir cümleyle
Aşk varya o sensin'le...

Aşk işte neresinden anlatsam ki
Öyle bir şey ki yazdıkça anlamını yitirecek gibi...
Yaşıyorum işte anlamını bilmeden
Aşkı yaşıyorum, seninle yaşıyorum
Sende yaşıyorum Aşkı...
Denizinde boğulurken nefes alıyorum
Her nefeste seni içime çekiyorum
İsteyerek seve seve senle doluyorum
Aşk işte, o sende...

Aşk sende, ama sende herşeydesin
Küçük bir yavrunun gözlerindeki ışıkta,
Dalda açan çiçeğin renginde, görüyorum seni
Rüzgarda savrulan yaprakta arıyorum seni
Kıyıya vuran dalgada buluyorum seni
Kalbimi dinleyince duyuyorum seni
Evet biliyorsun seviyorum seni
Biliyorum sevdiğim Aşk bu
Aşk'ta sensin...

Snorland

Forumun Şair üyesini Zamansiz ailesi olarak tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.

Mesaja teşekkür eden: (23 Kişi)
мєяνє (05-07-08), нѕуη (04-07-08), Řσσκΐ₤ (04-07-08), ρяєηѕєѕ (06-07-08), aSk (05-07-08), bEyAzLi (05-07-08), F. Tipi! (05-07-08), gerceksevda (15-07-08), GuZeLBeLa (04-07-08), HeLL's AnGeL (05-07-08), kbrmbL (05-07-08), LoVeR (17-07-08), Maçakızı (05-07-08), n!da (05-07-08), Oo.SoSuMo.oO (05-07-08), Opeth (04-07-08), roza (06-07-08), selgi (12-08-08), Snorland (04-07-08), solεil (06-07-08), Virane (05-07-08), _Okyanus_ (05-07-08), ŞiYaR (06-07-08)
Eski 04-07-08, 22:50 Çevrimdışı   #2

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.312
Teşekkür etti: 806
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:10489
Řσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Tebrikler Lider..

ayına sokmak zor da olsa rapi
rtamı bulmak kolaydır belki
lmasa da bazen yazma fikri
arışık gerçekleri çözmek için mi?
syan etmek kolay , dayanmak ise dahi
|₤ r yada geç yaşatırım ben içimdekini

NEVŞEHİR'deyim...
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (04-07-08)
Eski 04-07-08, 22:53 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

YaGMuR_CiNi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.965
Teşekkür etti: 14.817
RepForum Gücü: 196
Forum Puanı:79916
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tebrikler Suloooooooooooooooo

Sen hiç dostum olmamışsın meğer...
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (04-07-08)
Eski 04-07-08, 22:57 Çevrimdışı   #4
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.096
Teşekkür etti: 4.695
RepForum Gücü: 132
Forum Puanı:47746
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tebrikler Suluman ((:

J'en ai marre de voir des personnes
qui trahissent sa propre religion !

Elveda
Az Kaldı Geliyor Yakında
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (04-07-08)
Eski 04-07-08, 23:04 Çevrimiçi   #5
Dekan
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.737
Teşekkür etti: 2.827
RepForum Gücü: 117
Forum Puanı:48970
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
A$k Insana Neler Yaptiriyor
$airim Benim
Tebrikler Bitanem

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !
Sen Gitsen, Gölgem Peşinden Gelir..
Sana Kapım Hep Açıktır, Hiç Calmadan Gir..
Bize Aşk Lazım, Ayrılık Değil !
Sen Benim Canımsın,Öbür Yanımsın..
Yabancı Değil..

BCDS
Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
F. Tipi! (05-07-08), Işıkyak (15-07-08), roza (06-07-08), Smyrna (04-07-08), Snorland (04-07-08), YaGMuR_CiNi (05-07-08)
Eski 04-07-08, 23:05 Çevrimdışı   #6
Cezalı Üye
Ad grubu
Genel Mesajlar: 5.866
Teşekkür etti: 754
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:12579
Язшμ§™ Rep olayını aşmışЯзшμ§™ Rep olayını aşmışЯзшμ§™ Rep olayını aşmışЯзшμ§™ Rep olayını aşmışЯзшμ§™ Rep olayını aşmışЯзшμ§™ Rep olayını aşmışЯзшμ§™ Rep olayını aşmışЯзшμ§™ Rep olayını aşmışЯзшμ§™ Rep olayını aşmışЯзшμ§™ Rep olayını aşmışЯзшμ§™ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
brava sülüman abi bravaa
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (04-07-08)
Eski 04-07-08, 23:27 Çevrimdışı   #7
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.384
Teşekkür etti: 13.459
RepForum Gücü: 365
Forum Puanı:146645
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Yarışmaya şiirleriyle katılan, oy kullanan, ilgi gösteren, tebrik eden ve edecek tüm arkadaşlarıma Teşekkür ediyorum

Bu şiir anlaşılacağı üzere Sevdiğim insana yazılmıştı.
O ilk okuduğunda anlamıştır şiiri benim yazdığımı
Çünkü yazdıklarım gerçeklerdi sadece....
İşte şiirde geçen o resim
;

Bu sefer şiiri yazanı değil yazdıranı tebrik etmek gerek

İyiki varsın Güzelim aşk neymiş öğrendim

Hayallerim nihayet buldu işte o an
Ne zaman belliydi ne mekan
Sendin, Aşktı buram buram kokan
Evet sana Aşık bu şiiri yazan...

Mesaja teşekkür eden: (9 Kişi)
F. Tipi! (05-07-08), GuZeLBeLa (04-07-08), HeLL's AnGeL (05-07-08), Işıkyak (15-07-08), LoVeR (17-07-08), Opeth (04-07-08), Smyrna (04-07-08), YaGMuR_CiNi (05-07-08), ŞiYaR (06-07-08)
Eski 04-07-08, 23:31 Çevrimdışı   #8
Çok fonksiyonlu Mod

Forumda deneyimli

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.036
Teşekkür etti: 5.687
RepForum Gücü: 263
Forum Puanı:118749
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
abuvv sülüman ekmeemde gözün mü var
çok sevindim ay balam
güzel yüreğine sağlık terikler...

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
мєяνє (05-07-08), Snorland (04-07-08)
Eski 05-07-08, 08:23 Çevrimiçi   #9
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.529
Teşekkür etti: 4.683
RepForum Gücü: 146
Forum Puanı:55653
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Güzel siirdi, tebrik ederim.

"siz bilmezsiniz albayım;
insanlık tek başına kollarımda can verdi..
yanında kimseler yoktu.."
F. Tipi! (05-07-08), Snorland (05-07-08)
Eski 05-07-08, 08:40 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi
aSk
Düşünürler grubu

aSk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 881
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:1464
aSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:

Alıntı:
Snorland´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Bu sefer şiiri yazanı değil yazdıranı tebrik etmek gerek

İyiki varsın Güzelim aşk neymiş öğrendim

Her 2 nizide Teßrik ederim : ) yazana duyquLarini diLe qetirdiqi icin Yazdiranada duyguLarini dile getirmesinde ßuyuk oranda yardım ettiği icin

Ey Şair ! ßana Yağmurdan ßahSetme, Yağdır...

Victor Hugo.

Konu aSk tarafından (05-07-08 Saat 08:43 ) de değiştirilmiştir..
GuZeLBeLa (05-07-08), Snorland (05-07-08)
Eski 05-07-08, 08:42 Çevrimiçi   #11

Forumda uzman

σℓα!!! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.096
Teşekkür etti: 2.967
RepForum Gücü: 176
Forum Puanı:72077
σℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tebrikler snor

et les larmes coulèrent
le long de ses joues!

Love is like war..
Easy To Start..
Difficult To End..
And..
Impossible To Forget..!!
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (05-07-08)
Eski 05-07-08, 08:47 Çevrimdışı   #12

Bölümünde uzman

_Okyanus_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.087
Teşekkür etti: 4.169
RepForum Gücü: 168
Forum Puanı:76416
_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Tebrikler Sülooooooo

Ne derdi var ne tasası
Dört duvarı çerçevesi
Ortasında sen
Bende hicran yarası
Kendimi içip bardaktan
Tutuşup sigaramdan
Alev alev toz duman
Yangın olurum geceyarısı
Kendine çalar saatler
Kendi bekler acelem
Nereye giderim ki
Kime kapanır pencerem
Kendine söner lambalar
Kendi uyur uykular
Sabaha kalmış gözlerim
Yine de yalnız değilim
Sen varsın
Hasretin var
Bize bizden kalan
Kahrolası acılar
Yokluğun var
Bize bizden kalan
Kahrolası acılar
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (05-07-08)
Eski 05-07-08, 11:35 Çevrimdışı   #13
Profesör
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.871
Teşekkür etti: 2.399
RepForum Gücü: 130
Forum Puanı:57121
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
vay be, ne duygusallasti bizim pinti sülo
Allah'tan Deniz var, yoksa bu adam siiri birak, iki kelimeyi üstüste getiremezdi
tebrikler sülocan

Gidişim, bendeki yokluğun olacak..
Eski 05-07-08, 11:41 Çevrimdışı   #14
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.605
Teşekkür etti: 3.665
RepForum Gücü: 144
Forum Puanı:59675
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Şiir çok ve çok güzel (=
Şiirin bu kadar güzelleştirende bir Aşk (:

Aşkiniz hiç bitmesin , hep birlikte olun

.

Sesimi duymuyor musun ?
" Seni Seviyorum " diyorum !

Sesimi duymuyor musun ?
" Sana Aşığım " diyorum !
Eski 05-07-08, 11:41 Çevrimdışı   #15

Forumda uzman

MareNostrum - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.296
Teşekkür etti: 4.496
RepForum Gücü: 106
Forum Puanı:36745
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Tebrikler güzeldi

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (05-07-08)
Eski 05-07-08, 14:39 Çevrimiçi   #16
Dekan
Düşünürler grubu

иỉℓαу - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.071
Teşekkür etti: 1.332
RepForum Gücü: 70
Forum Puanı:25220
иỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Yazanı da yazdıranı da tebrik ediyorum,süperdi

.

.

Sonsuza kadar sürmez bu çirkin zafer !
Bu "kıyamet senfonisi" bir gün biter..
Döner kırLangıçLar sürgün diyarLardan
Ve meLekLer de gün geLir eLbet güLer..
ELbet güLer (:
Eski 05-07-08, 14:41 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.256
Teşekkür etti: 683
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:7456
bEyAzLi yememiş içmemiş konu açmışbEyAzLi yememiş içmemiş konu açmışbEyAzLi yememiş içmemiş konu açmışbEyAzLi yememiş içmemiş konu açmışbEyAzLi yememiş içmemiş konu açmışbEyAzLi yememiş içmemiş konu açmışbEyAzLi yememiş içmemiş konu açmışbEyAzLi yememiş içmemiş konu açmışbEyAzLi yememiş içmemiş konu açmışbEyAzLi yememiş içmemiş konu açmışbEyAzLi yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
Tebrikler Süleyman Karedeşim eline emeğine yüreğine Sağlık..

Kocaman boyle guzel Yıllar yasamanız dileğimle.. Kutlarım Sizi..

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.
Eski 05-07-08, 15:08 Çevrimdışı   #18

Bölümünde uzman

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.456
Teşekkür etti: 7.868
RepForum Gücü: 179
Forum Puanı:77369
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Tebrikler abicim

Unutma !

Göğün asıl rengi mavidir...
En kör gece bile sabahtır sonunda...
Kalbin ağlasada gülümse inadına!
Düşler takıp saçlarına yürü rüzgarlara...
O pembe gülyüzünü kederle soldurma...
Daldaki son yaprak gibi,
Sarıl hep hayata.
Geçerken acılardan gülmeyi unutma...
Fırtınalara direnmektir yaşamak birazda...

Kurduğun hayalleri yağmurlar yıksada,
Sen yeter ki hep ümit et,
Hayat döner sana...
Kurduğun hayalleri ayazlar yıksada,
Sen yeter ki hep ümit et,
Hayat döner sana...

Mesaja teşekkür eden:
Snorland (05-07-08)
Eski 05-07-08, 15:34 Çevrimdışı   #19
Rektör
Genel Mesajlar: 6.345
Teşekkür etti: 1.450
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:23482
`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tebrikler Sülümeen
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (05-07-08)
Eski 05-07-08, 15:38 Çevrimdışı   #20
Yard. Doçent

shun - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.362
Teşekkür etti: 574
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:11150
shun Rep olayını aşmışshun Rep olayını aşmış