DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Yarışmalar  Şiir Yarışması
Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 01-06-08, 23:11 Çevrimdışı   #1
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.302
Teşekkür etti: 15.205
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90174
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
01-15 Haziran Serbest Şiir Yarışması

Yarışmaya katılmak istediğiniz şiirinizin konusu tamamen size aittir.

Son Katılım Tarihi: 15.06.2008 (Pazar)
Saat: 23:00

Katılımcı arkadaşların yarışma kurallarına uygun davranması en büyük ricamızdır.

Tüm katılımcılara başarılar dileriz.

Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
∂ĩяєŋ¢ (02-06-08), 13. (21-06-08), Artemis (07-06-08), Opeth (01-06-08), Pamuk* (02-06-08), ŞiYaR (02-06-08)
Eski 07-06-08, 18:35 Çevrimdışı   #2
Doçent
Genç Kuvvet

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.751
Teşekkür etti: 1.108
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:11924
Pamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
sadece 1 yarışmaya mahsusmu serbest alanda

Ne Mutlu Türküm Diyene

Eski 16-06-08, 19:56 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Antikapitalistler

αηтιкαριтαℓιѕт - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.236
Teşekkür etti: 331
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:5217
αηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
ne zaman anket açılacak?

Ah bir tutsaydın ellerimi
Biraz gözlerime inansaydın
Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Bu forumda sigara içilmez.
Cezası: 593 YTL

Eski 16-06-08, 20:00 Çevrimdışı   #4
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.302
Teşekkür etti: 15.205
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90174
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Belirttiğimiz anket açımı süresine kadar yeterli katılım sağlanamamıştır.

Katılım süresi altta belirlenen zaman'a kadar uzatılmıştır:

Son Katılım Tarihi: 22.06.2008 (Pazar)
Saat: 23:00

Konu CnRaLpEr tarafından (16-06-08 Saat 20:05 ) de değiştirilmiştir..

Mesaja teşekkür eden:
Pamuk* (17-06-08)
Eski 16-06-08, 20:01 Çevrimdışı   #5
Doçent
Genç Kuvvet

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.751
Teşekkür etti: 1.108
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:11924
Pamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
süre ne zaman açıklanır

Ne Mutlu Türküm Diyene

Eski 17-06-08, 11:00 Çevrimdışı   #6
Stajyer

uzunbeyaz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 95
Teşekkür etti: 31
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:860
uzunbeyaz üç beş tanıdığı olmuşuzunbeyaz üç beş tanıdığı olmuşuzunbeyaz üç beş tanıdığı olmuşuzunbeyaz üç beş tanıdığı olmuşuzunbeyaz üç beş tanıdığı olmuşuzunbeyaz üç beş tanıdığı olmuşuzunbeyaz üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
umarım şiire olan bu soğukluk bşr an önce gecer diye ümid ediyorum

Ben Bendeysem Sen Hâlâ Bendesindir

Eski 21-06-08, 21:22 Çevrimdışı   #7
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.566
Teşekkür etti: 4.997
RepForum Gücü: 176
Forum Puanı:61755
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
katilacak arkadaslara basarilar

Yorgun...

Eski 21-06-08, 21:23 Çevrimiçi   #8
Öğretim üyesi
13.
Düşünürler grubu

13. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 984
Teşekkür etti: 676
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10474
13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış
katılımcılara başarılaR...

sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan

yalnızlık ömür boyu!

Eski 22-06-08, 02:48 Çevrimdışı   #9
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.502
Teşekkür etti: 241
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:11305
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
şiirlerimizi nereye nasıl gönderiyoruz<?

Eski 22-06-08, 03:11 Çevrimiçi   #10
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.919
Teşekkür etti: 15.305
RepForum Gücü: 434
Forum Puanı:181014
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Linkteki bölüme konu olarak açmanız gerekiyor

http://www.zamansiz.com/siir-yarismasi-icin-basvuru/

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Kapalı konu

Tags