| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Forumun şairi kim olsun ? | |||
| Savaş 1 | | 7 | 18,92% |
| Kin Duası | | 11 | 29,73% |
| Sonucu Başından Belli Olan Savaşlarım | | 13 | 35,14% |
| Savaş 2 | | 2 | 5,41% |
| Yaba Yaba Yuuu | | 3 | 8,11% |
| Savaş ve Nefret | | 1 | 2,70% |
| Oylayanlar: 37. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 01/15 Mart " Savaş " Konulu Şiir Yarışması Anketi Kapatilmistir Son oy kullanma tarihi 22 Mart Perşembe Saat : 11:oo Katılan üyelerimize bol şans ![]() Yarisma birincisi Secret Sonucu Başından Belli Olan Savaşlarım Kazanacağım savaşlara girmeyi ne çok isterdim Sonucu başından belli olan savaşlardı girdiklerim Hayallerimle de savaştım kimi zaman Garip.. O zaman da kaybettim .. Çok şey istemedim hayattan Uğruna savaştıklarım anlam yüklüydü Kaybetmekten yoruldum Kendime de yenik düştüm.. Şimdi karamsarlığımı , güçsüzlüğümü Yenilimi değil Savaşlarımı sorguluyorum Sonucu başından belli olan savaşlarımı.. Yarisma ikincisi Opeth Kin Duası Paramparça suratlar Kin duası ediyor onlar... Vahşeti gördüm... Ayak izleri belli toprağımda dolaşıyor nefret dolu gözleriyle tanklar... umut ektiğim tarlalara mayınlar yerleştirip çocuksu sevinçlerimin ırzına geçiyorlar kan çukuru alın yazıları her yanda çığlık.. her yanda nefret kokuyor... paramparça suratlar kin duası ediyor onlar vahşeti gördüm... haykırıyorlar " ruhsuz bedenler yaratacağız "diye... Yarisma ücüncüsü ApTal_KovBoy Savaş 1 Savaştı o! Böyle değildik eskiden... Dünyalarımız küçük, Hayallerimiz büyüktü... Hani asker ağlamazdı? Hani üzülmezdi asker? Oldu işte askerde ağladı! Ağladı ve vatan için savaştı o..! Yarisma dördüncüsü Delkray Yaba Yaba Yuuu "Okulda defterime, sirama agaçlara, yazarim adini" diye boşu boşuna dememiş bir şair... En zor zamanların , En kudretsiz anların , başımızın tacı edebileceğimiz özgürlük içindi savaşlarımız... Savaşın hakkını verebilmek için , Umutlarımıza her daim yol bulabilmek içindi, Olan olmayan herşeye haykırmak , içten çıkan bir lav gibi YABA YABA YUUU! Bazen de içimizde yanan küçücük bir alev içindi, kendimizle olan, bazen de ailemizle olan savaşlardı yaşadıklarımız. Ama hepsi kendimizi ve özgürlüğümüzü tatmak içindi. Ne eskiden anlamsızdı bu işler ne de şimdi. Yarisma besincisi YiLdIz_GöZlÜm Savaş 2 Cocuk gözleri sesizce icin icin aglar , gözyasidan baska birsey degil , sefalet icinde bakarak icin icin aglayan cocuklarimiz.. Deniz haline gelen insan bedenlerin icinde , bir solukta can verenler bedenlerinden. Anne , Baba , Aile , Cocuk gözleri terkedilmis - yanliz. Sefaletin icinde oturmus . Şok haline gelmis - gören gözlerle , cocuklarin hic anlayamadiği, SAvasi , sokaklari örten kanlari Büyük korkuyu Bu Hayali.... ömürleri boyu bu korku dolu gözlere hep o günleri bir solukta can veren insanlari hatirlayip yasicaklar .. Cocuklarin ne sucu var ????? Yarisma altincisi Forumcu Savaş ve Nefret Yeter artık. Ne bu aranızdaki kavga. Nu be nefret. Niye bu şavaşlar. Yeter artık. Rahat bırakın küçük bebeleri. Nedir sizden çektiğimiz. Savaşsız bir dünya istiyoruz. Birbirinden nefret eden değil. Birbirini çok seven, Kardeş,dost. Birbirine nefret kusmayan. Dünya için: Savaşa hayırrrr. ![]() |
| | #2 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 7.978
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:95678 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
katilan herkese basarilar |
| | #3 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.421
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:3224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | katılan arkadaşlara başarılar diliyorum elbette. ancak içlerinden biri çok farklı olmuş ismi bile bir başka güzel ![]() |
| | #4 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 2.998
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:75766 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | katılan arkadaşlara başarılar diliyorum bol şanslar ![]() ![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! |
| | #5 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 82
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:761 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Katılan arkadaşalra başarılar dilerim...
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 159
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:6168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Basarilar ... K-9 Kaybolup giderken fırtınalarda, Gönlümce bir ıssız ada bulmuşum.. Farketmeden, Senin olmuşum .. |
| | #7 |
| Dekan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.368
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:26011 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kin duası na bayıldımm..... kiminse helal olsunn .........(: ![]() Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz. hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık canımız hiç bu kadar yanmadı tanrım ne darbeler ne yangınlar kentlerde biz soluk soluk her satır boslugunda sevdamız biz vardık varız. |
| | #8 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 347
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2437 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Basarilar herkese ... Oyum Kin duasina ... [glint]Yαѕαиαи нєяѕєуιи вιя ѕєвєвι ναя∂ιя... [/glint] |
| | #9 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 4.091
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:44371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
katilan herkezin yuregine saglik, hepsi birbirinden guzel, ama ilk siir daha bi etkileyici geldi bana ![]() Atatürk'ü sevmeyebilirsiniz, Fikirlerini benimsemeyebilirsiniz, Ama ona asla saldıramazsınız, Saldırırsanız ya kanınız, ya sütünüz bozuktur Y.G.ÖZDEN |
| | #10 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.166
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:20217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
isterdim ki bu içten haykırıslar daha bir dokunsun bizlere ama yinede tum katılımcılara tesekkurlerimle
|
| | #11 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.586
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:18427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kin duasi muhtesem olmus, katilimcilarin hepsinin yüregine saglik..
|
| | #12 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.820
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:10838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yureginizden kopan duygularinizin seslerine basarilar diliyorum..
BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. |
| | #13 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.853
Forum Gücü: 170 Forum Puanı:69218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Katılan tüm arkadaşlara başarılar.. . Afra tafra off pofff (: |
| | #14 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.800
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26603 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | konu her zamanki gibi çok anlamlı .. ve şiirlerde öyle.. hepinizin ellerine sağlık... ![]() - "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: - [ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ] Anti-Aşk Aşk=Yalan&Acı |
| | #16 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.243
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:11871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | guzel şiirler yuregınıze saglık basarılar =).. oyumu kullandm.. ~~JØìË dÊ vÏvrÈ~~ ![]() SeNide melekler korusun BaRıŞ..güle güle.. |
| | #17 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 300
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1550 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şiiriler müttthişşşş
![]() Spor Grubu |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |