DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Yarışmalar  Şiir Yarışması
Anket Sonuçlarını Göster: Zamansiz'ın Şairi Kim Olsun ?
Ey Ömrümün Susan Cümlesi 2 8,70%
Yarım Yamalak 4 17,39%
Hayat 17 73,91%
Oylayanlar: 23. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 20-05-08, 23:00 Çevrimdışı   #1
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.302
Teşekkür etti: 15.205
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90017
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
01-15 Mayıs 2008 "Ömür" Konulu Şiir Yarışması Anketi Açılmıştır

Tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Yarışma birincisi: Opeth

Hayat

"kırılırken kurtar.
söz sana!
dökülmeyecek kirpiklerimden nisan yağmurları..."

hayat..
akıp gidiyor avuçlarımdan..
kaç kez düşecek ruhumun kuytuları..
mevsim dönüyor.
çatlaklarım var hayat!
sızıyorsun yakarak tuz misali yaralarıma..
acıtıyorsun..

benim yalnızlıklarım var..
çocuk yanımdan arınan..
ağlayan..
kanayan..

hayat...
akıp gidiyor avuçlarımdan.
unutulmaya yüz tutmuş hatıralarım.
su yolunu buluyor.
çatlaklarım var hayat!
sızıyorsun kurumuş dallarımın arasından.
çürütüyorsun.

benim yalnızlıklarım var..

kadın ruhumdan arınan.
kahreden.
kahrolan.

hayat..
kirlenmiş elbiselerim duruyor odanın kenarında.
bir soğuk el tutarsa ensemden.
korkarım bilesin...

benim korkularım var.
çocukluğumdan ve kadın ruhumdan arınan...
ürperten gecenin karanlığında.

"taş kesilecek
geçerken yüreğimin durağındaki son otobüs.
sonra soracağım.
bu kaçıncı dökülüşüm toprağa..."

Yarışma ikincisi: şiyar

Yarım Yamalak

Çaresizim biliyorum,cebimde kuruş yok
İşsizim aylardır,her köşe başını ezberledim
Kahvehanelerde yerim bellidir,en sondaki köşede
Ömür denen şu yolu ağır ağır yürüdüm hep
Hayırlı bir kısmetimde çıkmadı
Yolu yarıladık nerdeyse
Ne bir aşk
Ne bir sıcak dokunuş

Ömür dediğin lunapark
Ömür dediğin film şeridi
Hırçın bir yürek
Dipsiz bir kuyu

Yolun tamamını çıkarmak zordur geçmişten
Ya tamamlarsın yolu
Yada yarım bırakırsın herşeyi
Yarım yamalak yaşamın izleri kalır mezar taşında

Yarışma üçüncüsü: RüyaM

Ey Ömrümün Susan Cümlesi

Ey Ömrümün Susan Cümlesi
Sustuğum her cümleyi toplamayalı kaç zaman oldu
Seni özledim özlemlerim kanadı
özlemek eylemi en çok bize yakıştı
Gözlerinin rengine düştüm
özledik özledikçe
bulut olup susmalara gebe kaldık
doğmadı içimizdeki mutluluk kelimesi
ellerimi tutamadın saclarıma uzanamadın
ama sen benim ömrüm oldun..
ömrüme ömür katan sevdalım oldun

Ey dizlerine basımı koyup dinlediğim tek özlemim
Sev beni uzaklarda olsam da
Gözlerini göz kapaklarıma yatır
sev beni özlemimiz hiç bitmeyecek olsa da
sev beni birbirimize yasak kılınsak ta

uçurum olsa da bizi bekleyen
yine de sev beni
dokunmadan sev beni
tutmadan yasamadan sev
yakınında olmadan büyüt beni
nefesin kadar yakında bil
gözyaşın kadar uzak tut beni
anlık zamanlarımızı bir ömre sığdırarak sev beni
yüreğinde yaşat
kimseler bilmesin sevgimizi
sakla beni gözbebeklerine
göm beni dudaklarının iki gözüne

sen olmadan yaşanmaz ki özlemim
ömrüm sensiz nasıl geçer ki sevdiğim
suskunluğum , hayattaki tek keşkem
yüreğimin sancısı umudumun bekçisi
Ey Damarlarıma Ömrümü hediye eden sevdiğim
Gözlerinin içi gülsün
Sev beni..
Dudaklarına alma beni ellerimi tutma
Öpme sevisme bana ömür ol
saclarının bir telini yolla
terinin bir damlasını

bil ki
özlemim olursun özlemsiz gecelerimin kıyılarında
gözlerini kapadığında
ben uyumayayım
olur da
ömrün nefesin kesilir de
sana can olamam diye
Ey ömrümün en güzel hediyesi
Söyle bana
ne zaman çıkarsın yollara
basmadan önce ben tenimle yıkayayım yollarını
iste böyle özlerim seni
bastığın adım kadar yakın
damarlarında dolasan kana talib değilim ben
teninden akacak tere de
ben sadece ömründeki nefes
nefesindeki ömür olmak istiyorum

Konu CnRaLpEr tarafından (27-05-08 Saat 23:06 ) de değiştirilmiştir..

Mesaja teşekkür eden: (13 Kişi)
мєяνє (21-05-08), нѕуη (21-05-08), antiterorES (24-05-08), bandobras (21-05-08), DR_GoKiSsS (20-05-08), HaZaL (22-05-08), n!da (22-05-08), Secret (21-05-08), seLLuk@ (22-05-08), solεil (22-05-08), Virane (21-05-08), _Okyanus_ (25-05-08), ŞiYaR (21-05-08)
Eski 20-05-08, 23:02 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.938
Teşekkür etti: 3.107
RepForum Gücü: 209
Forum Puanı:89788
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
oyum 3. şiir olan Ömür Bu'ya gitmiştir ....

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Konu DR_GoKiSsS tarafından (20-05-08 Saat 23:14 ) de değiştirilmiştir..

Eski 20-05-08, 23:16 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi

Pose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 786
Teşekkür etti: 1.173
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:27735
Pose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Hayat $iirini kim yazdıysa mükemmeL oLms..

...
..
.

uA Pamukkale

!! " Esra'm " !!

PoseidoN

Galatasaray Terbiyesi..

Eski 21-05-08, 01:15 Çevrimdışı   #4
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.469
Teşekkür etti: 3.850
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37615
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Bir Çiçek gibi hayatında kışı yaşadıgın bir mazi gibi son bulması,
işte ömür bu...

işte ömür bu...

bu şiire gitti oyum
katılan herkese başarılar...

hayatı ıskalama lüksün yok senin...

Eski 21-05-08, 10:36 Çevrimiçi   #5
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.702
Teşekkür etti: 12.422
RepForum Gücü: 140
Forum Puanı:57263
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Katılımcılara Başarılar,güzel Şiirler var yine...

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü

Eski 21-05-08, 14:30 Çevrimdışı   #6
Asistan
Kemalistler
Genel Mesajlar: 228
Teşekkür etti: 338
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:3480
Subay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biri
Alıntı:
Bir Çiçek gibi hayatında kışı yaşadıgın bir mazi gibi son bulması,
işte ömür bu...
3.şiir olan ömür bu'nun son iki satırı gercekten ince bir nüansla işlenmiş oyum 3.şiire diger katılımcı arkadaslarada başarılar diliyorum.

Eski 21-05-08, 14:35 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.078
Teşekkür etti: 3.015
RepForum Gücü: 85
Forum Puanı:29545
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
3. Şiir hoşuma gitti. Oyum ona...

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler

Eski 21-05-08, 15:50 Çevrimdışı   #8
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.001
Teşekkür etti: 2.922
RepForum Gücü: 182
Forum Puanı:80918
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Keşke kapı çalsada, gelen sen olsan...
Keşke
sevdim..

Annemi bıraktım sana, kimsesiz geldim..
Aşkı sırtıma aldım, taşıdım, evladım dedim..
Taştım, dağdım, kum oldum geldim..
Beni Tanrı'ya tekrar inandırabilir misin?
Kimse inanmadı sana, ben taptım geldim..
Şimdi beni biraz sevebilir misin?
Ben geldim..!

Eski 21-05-08, 16:18 Çevrimdışı   #9
Profesör
Düşünürler grubu

Oo.SoSuMo.oO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.892
Teşekkür etti: 1.919
RepForum Gücü: 88
Forum Puanı:36516
Oo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hayat şiiri hoşuma gitti (:
başarılar

LayY
lA LayY

Umut varsa ..
Gülümse (:

Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..!
Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı..
Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar
Yobazlığa, geriliğe karşı.. !

Eski 21-05-08, 16:24 Çevrimdışı   #10
Asistan

мєяνє - ait Avatar
Genel Mesajlar: 310
Teşekkür etti: 1.188
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:5580
мєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Başarılar...

Beni anlayan uzağım olsa da yakınımdır. Beni anlamayan yakınım olsa da uzağımdır...

Eski 21-05-08, 16:29 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.996
Teşekkür etti: 4.360
RepForum Gücü: 180
Forum Puanı:77223
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Oyun Keşke 'ye (:

Yeni utançlar biriktiriyorum
eski günahlarıma,
cüzamlı ruhlar cehennemine
gidiyorum ben..
Kirli sözlerimi temize çekme,

oysa "gel" desen gelecektim...

Eski 21-05-08, 17:25 Çevrimdışı   #12
Asistan

antiterorES - ait Avatar
Genel Mesajlar: 270
Teşekkür etti: 421
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:7129
antiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmış
iyi

Ömür bu:
Yarim için günlerimi saydığım,

benim oyum ömür bu adlı şiire...

..........
.........
........
.......
......
.....
....
...
..
.

Eski 22-05-08, 12:26 Çevrimdışı   #13

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.083
Teşekkür etti: 9.131
RepForum Gücü: 247
Forum Puanı:110110
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Öncelikle şiirleri yazan arkadaşlarımın yüreklerine , kalemlerine sağlık...

Ey Ömrümün Susan Cümlesi & Hayat...

Bu iki şiirdede kendimden birşeyler buldum...
Çok etkilendim , çok beğendim...

Ve oyumu kullandım

Kör cehalet çirkefleştirir insanları..
Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabım var..
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..
(Mevlana)

Eski 22-05-08, 21:34 Çevrimdışı   #14

Forumda uzman

HaZaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.332
Teşekkür etti: 5.679
RepForum Gücü: 185
Forum Puanı:75740
HaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Harika şiirler katılan arkadaşlara başarılar

Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken.
Nerden bilirdim yaşamın
Böyle parçalanarak süreceğini
Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini...
Bir yap-bozum sanki,
Tek parçamı bile bulamadan,
Yeniden dağılıveriyorum.

Eski 22-05-08, 21:37 Çevrimdışı   #15
Rektör
Genç Kuvvet

Язшμ§™ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.257
Teşekkür etti: 1.095
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:21128
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
şiirler süper keşke'ye qitti oyum

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş

Nasyonel Sosyalizm

Eski 22-05-08, 22:07 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent

seLLuk@ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.525
Teşekkür etti: 2.404
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:10866
seLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
ömür bu...

Ömür bu:
Kötülüklerle,Güzelliklerle gecen koca bir zaman dilimi,

sevdim bu sözü...

Eski 23-05-08, 23:53 Çevrimdışı   #17
Stajyer

Nikotin - ait Avatar
Genel Mesajlar: 130
Teşekkür etti: 89
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:2193
Nikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Hayat adlı şiirde kullanılan üslup ve sözlerdeki mahiyet çok hoşuma gitti.
Oyum "Hayat" ta..

Yazanı şimdiden çok merak ediyorum.Yarışma sonuçlandığında bu ilhamı bu keskin üslubu nerden bulduğunu kesinlikle sormam lazım

Belki dolar gözlerin
Başka adamlara,
Başka şehirlerde,
Belli etmezsin..

Belki bir gün özlersin...
..
.

Eski 24-05-08, 00:24 Çevrimdışı   #18
Doçent
Genç Kuvvet

_canözüm_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.314
Teşekkür etti: 5.097
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:28471
_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
3.şiir hoşuma gıttı

ömürr...!
ömrüm

konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen...
yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem...

Eski 24-05-08, 01:07 Çevrimiçi   #19
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.008
Teşekkür etti: 5.343
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69561
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
yarismada 2 siir kesinlikle cok iyi.

1 Ey Ömrümün Susan Cümlesi (güzel bir siir konuya uygun)

2 ci siir ise Hayat adli siir, bu yazar cok basarili yaziyor.

iki yazarinda kalemine saglik.

Yoktur ellere minnetim
Varsa indinde kiymetim
Eðer satmaksa niyetin
Vur sineme öldür beni, öldür beni, öldür beni oy...

Her Agac Köküne Muhtactir.
(Virane)

Eski 24-05-08, 16:29 Çevrimdışı   #20
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.174
Teşekkür etti: 3.913
RepForum Gücü: 106
Forum Puanı:37034
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
her yarışmada yapılan muhabbetler ne kadar sıktıysa bu haftaki de aynısı...

anlayanlar anladı...

keşke ve hayat çok güzeldi...

o piti piti yaptığımda keşke çıktı oyum keşkeye..

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:

Kapalı konu

Konu Seçenekleri