DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Yarışmalar  Şiir Yarışması

Konu Seçenekleri
Eski 27-05-08, 23:01 Çevrimdışı   #1
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.302
Teşekkür etti: 15.205
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90174
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
01-15 Mayıs 2008 "Ömür" Konulu Şiir Yarışması Sona Erdi. Kazanan: Opeth

Hayat

"kırılırken kurtar.
söz sana!
dökülmeyecek kirpiklerimden nisan yağmurları..."

hayat..
akıp gidiyor avuçlarımdan..
kaç kez düşecek ruhumun kuytuları..
mevsim dönüyor.
çatlaklarım var hayat!
sızıyorsun yakarak tuz misali yaralarıma..
acıtıyorsun..

benim yalnızlıklarım var..
çocuk yanımdan arınan..
ağlayan..
kanayan..

hayat...
akıp gidiyor avuçlarımdan.
unutulmaya yüz tutmuş hatıralarım.
su yolunu buluyor.
çatlaklarım var hayat!
sızıyorsun kurumuş dallarımın arasından.
çürütüyorsun.

benim yalnızlıklarım var..

kadın ruhumdan arınan.
kahreden.
kahrolan.

hayat..
kirlenmiş elbiselerim duruyor odanın kenarında.
bir soğuk el tutarsa ensemden.
korkarım bilesin...

benim korkularım var.
çocukluğumdan ve kadın ruhumdan arınan...
ürperten gecenin karanlığında.

"taş kesilecek
geçerken yüreğimin durağındaki son otobüs.
sonra soracağım.
bu kaçıncı dökülüşüm toprağa..."

Opeth

Şair üyeyi Zamansiz ailesi olarak tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını dileriz.

Mesaja teşekkür eden: (15 Kişi)
мєяνє (28-05-08), αтαвэч (29-05-08), Artemis (28-05-08), gerceksevda (28-05-08), LaViNia (27-05-08), Maçakızı (28-05-08), Nikotin (03-06-08), Opeth (28-05-08), SaKaRiN..! (28-05-08), solεil (28-05-08), storm_fatih (28-05-08), ufuk_08 (29-05-08), Virane (27-05-08), _Okyanus_ (27-05-08), ŞiYaR (28-05-08)
Eski 27-05-08, 23:04 Çevrimiçi   #2
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.011
Teşekkür etti: 5.347
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69561
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Tebrikler. Güzel siirdi gercekten.

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (10-09-08)
Eski 27-05-08, 23:07 Çevrimdışı   #3

Bölümünde uzman

_Okyanus_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.025
Teşekkür etti: 4.795
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:95200
_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Tebrikler canım

bence artık sen de herkes gibisin..
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (28-05-08)
Eski 27-05-08, 23:17 Çevrimdışı   #4
Rektör

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.304
Teşekkür etti: 6.403
RepForum Gücü: 238
Forum Puanı:97193
LaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bir kere de sasirt beni ve kazanma kaynana (:

S E S S I Z C E

Mesaja teşekkür eden:
Opeth (28-05-08)
Eski 27-05-08, 23:31 Çevrimdışı   #5
Asistan

antiterorES - ait Avatar
Genel Mesajlar: 270
Teşekkür etti: 421
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:7129
antiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmış
Alıntı:
LaViNia´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir kere de sasirt beni ve kazanma kaynana (:

walla ben de hiç şaşırmadım.bu şiirin modlardan birine ait olduğu kesindi.beklenen de oldu zaten...sanal alem işte,naaprsınız.

..........
.........
........
.......
......
.....
....
...
..
.
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
DR_GoKiSsS (27-05-08), Subay_78 (28-05-08)
Eski 27-05-08, 23:38 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi
Müzik grubu

pħί©ѓγ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 781
Teşekkür etti: 451
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:2852
pħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyor
tebrikler..

...... Her Şey BenDen ÖncE Ben SeNDeN SonRaYım ......
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (28-05-08)
Eski 27-05-08, 23:39 Çevrimdışı   #7
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.180
Teşekkür etti: 3.914
RepForum Gücü: 106
Forum Puanı:37468
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
oy toplamıyorsa elalemden modlarda birinci olabilir...

yarası olan gocunuyor..

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (28-05-08)
Eski 27-05-08, 23:40 Çevrimdışı   #8
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.180
Teşekkür etti: 3.914
RepForum Gücü: 106
Forum Puanı:37468
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tebrikler Opeth çok sevmiştim bu şiiri..

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (28-05-08)
Eski 27-05-08, 23:41 Çevrimdışı   #9
Profesör
Düşünürler grubu

MiSsCaT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.685
Teşekkür etti: 4.281
RepForum Gücü: 157
Forum Puanı:70970
MiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Tebrik ederim çok başarılıydı

Bir akşam gözünde aşk tüterse
Geçmiş günler aklından geçerse
Kalbin bomboş ümitler biterse
Sen üzülme ben varım

`e

|6|
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (28-05-08)
Eski 27-05-08, 23:41 Çevrimdışı   #10

Downloadiki

MrTcN1905 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.314
Teşekkür etti: 6.967
RepForum Gücü: 143
Forum Puanı:52274
MrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Hangi gerekçeyle bunu söyleyebiliyor?

İnsanları neye dayanarak , nasıl bu kadar kolay suçlayabiliyor , nasıl bulabiliyor bu hakkı kendinde?

Günah almanın ne olduğunu bilen birisi , bunun altına kolay kolay girmez.

Lafınızı bilin konuşun.Dürüstlüğünden şüphe duyduğunuz bir ortamda olduğunuzu düşünüyorsanız 1 dakika daha durmayın burada.Kimseyi bu şekile suçlama hakkına sahip değilsiniz!

Mesaja teşekkür eden: (8 Kişi)
∂ĩяєŋ¢ (27-05-08), Artemis (28-05-08), Opeth (28-05-08), Redkid (28-05-08), SaKaRiN..! (28-05-08), storm_fatih (28-05-08), ufuk_08 (29-05-08), _Okyanus_ (28-05-08)
Eski 27-05-08, 23:41 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.945
Teşekkür etti: 3.108
RepForum Gücü: 209
Forum Puanı:89788
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Mert

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 27-05-08, 23:46 Çevrimdışı   #12

Downloadiki

MrTcN1905 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.314
Teşekkür etti: 6.967
Forum Puanı:52274
MrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
∂ĩяєŋ¢´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
oy toplamıyorsa elalemden modlarda birinci olabilir...

yarası olan gocunuyor..
Yarası olan gocunmuyor...

Biz buna çekememezlik diyoruz.Başarılı olan kişinin yetkili biri olmaması gerek diye bir kural yok.

Eğer biri haksızlık yapıyorsa , adam kayırıyorsa bunu kanıtlayın , eyvallah diyelim.Ama kanıtlayamadığınız bir durumda , böyle bir suçlamayı yapmanıza müsade etmem.

Yaptığınız şuçlamayla karşınızdaki insaları ne yerine koyduğunuzu bir düşünün ve ona göre hareket edin.

Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi)
∂ĩяєŋ¢ (27-05-08), Artemis (28-05-08), Opeth (28-05-08), Redkid (28-05-08), SaKaRiN..! (28-05-08), storm_fatih (28-05-08), ufuk_08 (29-05-08)
Eski 28-05-08, 00:05 Çevrimdışı   #13
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.945
Teşekkür etti: 3.108
RepForum Gücü: 209
Forum Puanı:89788
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tebrikler Opeth ...

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 28-05-08, 00:08 Çevrimdışı   #14

Forumda uzman

σℓα!!! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.837
Teşekkür etti: 2.998
RepForum Gücü: 186
Forum Puanı:75766
σℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tebrik ederim s.mod opeth

et les larmes coulèrent
le long de ses joues!

Love is like war..
Easy To Start..
Difficult To End..
And..
Impossible To Forget..!!
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (28-05-08)
Eski 28-05-08, 00:25 Çevrimdışı   #15
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.186
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82730
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Ablaaaaa

Tebrikler ablam, gadınım, çarpık ilişkinin dibine vurduğum süper insan

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (28-05-08)
Eski 28-05-08, 00:28 Çevrimdışı   #16
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.673
Teşekkür etti: 1.911
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:80859
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Benım Oyladıgım Şiir Değil Ama Kazanmasına Sevindim (:

Tebrıkler Opeth

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (28-05-08)
Eski 28-05-08, 00:59 Çevrimdışı   #17

Forumda uzman

HaZaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.332
Teşekkür etti: 5.679
RepForum Gücü: 185
Forum Puanı:75740
HaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Tebrik ederim canım

Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken.
Nerden bilirdim yaşamın
Böyle parçalanarak süreceğini
Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini...
Bir yap-bozum sanki,
Tek parçamı bile bulamadan,
Yeniden dağılıveriyorum.
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (28-05-08)
Eski 28-05-08, 01:27 Çevrimiçi   #18
Profesör
Düşünürler grubu

~C@dY~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.201
Teşekkür etti: 3.542
Forum Puanı:62922
~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tebrikler

cebimde yaralı bir umut
dilim bayram içim hazan
yalnızlığa hınç biriktiriyorum!
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (28-05-08)
Eski 28-05-08, 02:40 Çevrimiçi   #19

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.958
Teşekkür etti: 2.582
RepForum Gücü: 205
Forum Puanı:81529
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Tebrik ederim Opeth,
Yarışmayı organize edenlere, yarışmaya katılan diğer kişilere,
Oylamaya katılanlara, teşekkürler.

Bu arada bende S.Mod. 'um ben neden birinci olamıyorum.
Arkadaşlar bu kadar kötü düşünmeyin, en azından böyle güzel bir şiir yarışmasında.
Herşey gönlünüzce olsun,
Sevgi ve güven kalbinize dolsun...

Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program

" Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..."
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
Artemis (28-05-08), Opeth (28-05-08), ŞiYaR (28-05-08)
Eski 28-05-08, 02:42 Çevrimdışı   #20
Profesör

bandobras - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.129
Teşekkür etti: 2.508
RepForum Gücü: 66
Forum Puanı:24347
bandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
oyumu alan şiiri kazanan olarak görmek düzel

tebrikler

[IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3854/banev5.jpg
[/IMG]
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (28-05-08)