DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Yarışmalar  Şiir Yarışması
Anket Sonuçlarını Göster: Forumun şairi kim olsun ?
Kirmizi Rengi ile Günes 1 2,13%
Özgürsün 3 6,38%
Düş 17 36,17%
Özgürlük Adına 17 36,17%
Mavi Türküler 9 19,15%
Oylayanlar: 47. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 15-01-07, 23:36 Çevrimdışı   #1

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.724
Teşekkür etti: 5.178
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:171740
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
01-15/Ocak/ 2oo7 " Özgürlük" Konulu Şiir Yarışması Anketi Kapatılmıştır

Anket Sona Ermiş Şiir Sahipleri Açıklanmıştır

Yarışma Birincisi birkartal

Düş

'Düş'ünsene bi umsana hemde
Bahara,
Yemyeşillikler kızamık olmuşcasına,
Benek benek meyvayken
arılar gibi uçuştuğumuzu
Geleceğe

Tüm doğa susmuşken,
Pınarlar bile parmaklarının ucunda
Gönüllerimizin çağlayışının
Evrende
Yankı bulduğunu.

Biz gözgöze yürürken
Yolun bize uzadığını, sonsuzlaştığını
Kuşların önümüzden uçusunu
Kainatın mutluluk gözyaşlarını
Umsana bi 'düş'ünsene hemde

.........................................

Yarışma Birincisi justdoit85

Özgürlük Adına

Bekliyorum…
Ölümü mü! Bilmem ama gelecek biliyorum…
Hissediyorum…
Geleceğimi mi! Geçmiş bir gündeyim ama biliyorum…
Gidiyorum…
Özgür bir ruha sahip olarak…
Hür irademle gidiyorum…
Ardımda ister bir ister binlercesi olsun…
Ben özgür olma hayalinde olan binlercesi için gidiyorum…
Ensesinde tokat hissetmeye alışkın bir millet olmadığımız için
Düzen diye düzensizliğe alet olmamak için
Ve emperyalist güçlerin ortağı olmayacağımız için
Ve daha binlercesi için
Gerekirse ölüme gidiyorum…

Artık beklemiyorum…
Sadece savaşmak için arzulanan şehveti damarlarımda hissediyorum…
Alışkın olmayan bir zeminde, kaygan bir iktidara karşı cephe alıyorum…
Özgür bir ülke hayalimize set çekenlere
Vatanımın toprağını diğerlerine peşkeş çekenlere
Kendini bu dünyanın efendisi zannedenlere
Dur diyebilmek için…
Milletime değil, onu pis işlerine alet edenlere karşı gidiyorum…
Silahımı askerime değil, ona dil uzatanlara çekiyorum…
Hoşçakal anne baba ve milletim
Ben ölüme gidiyorum…
Ama özgür bir ülke için gidiyorum…

Yarışma İkincisi Opeth

Mavi Türküler

"mavi türküler söyle sevdiğim bana
mavi türküler...
alaca karanlık geceme inat"

kaç zaman geçti bilmiyorum
yüzüme güneş değmiyor
kirpiklerime yağmur yağmıyor...
okşamıyor saçlarımı ılık bir rüzgar.
sevdiğim;
koynumda akşam ikindisi..
yaraşırcasına acılarıma
beyaz bir sırt gibi yanlızlığıma inat
dökülsün yollara umutların ...
ellerimde çırpınan günlerim
dul kalmış gecede haykırıyorum
mavi türküler söylüyorum
gözlerimi kapattığım an
zeytin ağaçları altında...
ismini haykırıyorum soğuk duvarlara karşı
yankılanıyor kulaklarımda
her bir hece...
kanatlanıp süzülüyorum semada
kanatlanıp yanı başına geliyorum...
düş oluyorum uykunun arasında vakitsizce
bir caddede adım adım sana koşuyorum
inatla söylüyorum mavi türkülerimizi
inatla meydanlarda özgürlük diyorum...

kolum kanadım oluyorsun her vakit
umudum ...
yolum...
yoldaşım..
söyle sende söyle
avludan duyayım sesini
parmaklıkları yırtayım..
sana geleyim o an
söyle sende söyle
mavi türkülerimizi söyle...

Yarışma Üçüncüsü SeCRet

Özgürsün

Senki şimdi mutlusun,
gülüp eğleniyorsun
Öyleyse borçlusun
Yaşama , insanlara
Seni mutlu kılanlara
Tut ellerinden birer birer
Yanına çek al onları
Sev, bütünleş
Borçlusun , öde..

Senki şimdi ağlıyorsun
Gözyaşların akıyor birer birer
Öyleyse borçlular
Sana ve gözyaşlarına
Seni üzügün kılanlar.
Sav başından onları
Arkana at üzüntülerini
Uçup gitsinler.
Öyle bir ağlaki
Gözyaşın sevinç için aksın
Gül, eğlen..

Sen ki şimdi özgürsün
Hayatını yaşıyorsun
Öyleyse ne borçlusun
Ne de sana borçlular
Sen kendinsin artık
Öyleki..
Özgürsün ..!

YiLdIz_GoZLüm

Kirmizi rengi ile Günes

Kirmizi rengi ile isik sacan Günes ,
denizde kaybolur gider,
bulanıklasmis nemli gözlerimin önünde.

Benim önümde ise güzelik ve özgürlük.,
Ulasilmas uzak ruhum gibi.
Hapis kalmisim burdayim,
Tutzak kalmis nese denilen maskenin altinda.

Ve kirmizi rengkli Günes
Batip gidiyor kör gözlerimin önünden.
Pirilti ve aydinlikdan körlesmis,

Ne kadar cok Zinrice vurulmussan sen,
Sicak ve yumusak.fark etmiyorsun bile.
Senin kalbini sarmis zincirler
Ruhunu sarmis acitmis binlerce canlar gibi

Ve o kirmizi renkli Günes
Ölmüs gözlerimi önünde
Batip gidiyo rmavi durgun Denize

Konu Secret tarafından (23-01-07 Saat 00:17 ) de değiştirilmiştir..

Mesaja teşekkür eden: (9 Kişi)
*Azra* (18-01-07), E-dana Kedisi (17-01-07), iηƒєяηαℓ (16-01-07), justdoit85 (16-01-07), Opeth (16-01-07), Pagan (17-01-07), unfortunate (17-01-07), YıLdız_GöZlÜm (15-01-07)
Eski 15-01-07, 23:53 Çevrimdışı   #2

Downloadiki
Genel Mesajlar: 10.067
Teşekkür etti: 7.978
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:95678
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
katilanlara cani gönülden basarilar dilerim

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
iηƒєяηαℓ (16-01-07), Opeth (16-01-07)
Eski 16-01-07, 03:23 Çevrimdışı   #3
Doçent

MeTaL_KeDi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.577
Teşekkür etti: 776
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:7222
MeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmış
Mavi türküler we ösgürlük adına siirlerinde kararsıs kaldım... Kırmızı rengi ile günes siirini cok begendim fakat ösgürlükle ilgili pek olmamıs daha cok esirlikten hapislikten bahsedilmiş gibi geldi... oysa baslıgını görünce cok güsel 1 yerden yakalamıs diyecektim :(

Bence şiirin içerigi, anlatımının yanı sıra en önemli sey şiirdeki imlalar... nerdeyse tüm siirlerde imla hataları göze carpıor... bence daha dikkatli olunması daha kaliteli olmasını we de bu yarısmayı ne kadar ciddiye aldıgını gösterir... mavi türküleri de o yüsden eledim we oyum özgürlük adına şiirinden yanaaa

Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
iηƒєяηαℓ (16-01-07), justdoit85 (16-01-07), Opeth (16-01-07), YıLdız_GöZlÜm (16-01-07)
Eski 16-01-07, 16:25 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Spor grubu

iηƒєяηαℓ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.066
Teşekkür etti: 300
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:1550
iηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Katilan Herkese Başarilar

Spor Grubu

Eski 16-01-07, 17:48 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi

kurt_efe - ait Avatar
Genel Mesajlar: 782
Teşekkür etti: 35
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:917
kurt_efe üç beş tanıdığı olmuşkurt_efe üç beş tanıdığı olmuşkurt_efe üç beş tanıdığı olmuşkurt_efe üç beş tanıdığı olmuşkurt_efe üç beş tanıdığı olmuşkurt_efe üç beş tanıdığı olmuşkurt_efe üç beş tanıdığı olmuşkurt_efe üç beş tanıdığı olmuş
katılan herkeze başarılar...

ÂLEMÎ ÂLêm ÿâpâñ û¢ ßê$ ¢âkâL'sâ ... KRALLIK ßîzê ÿÂkî$mâz..

Eski 17-01-07, 09:44 Çevrimdışı   #6

Secret - ait Avatar
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
"Özgürlük " isimli şiir kural ihlali nedeniyle yarışmadan çıkarılmıştır.
Lütfen kurallara uyalım şiirlerin size ait olduğunu anket sonuna kadar kimseyle paylaşmayalım.

Mesaja teşekkür eden:
Eski 17-01-07, 15:50 Çevrimdışı   #7
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.340
Teşekkür etti: 1.166
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:20217
εgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Şiirler yine birbirinden güzel

umarım yine iyi olan kazanır

Eski 17-01-07, 15:52 Çevrimdışı   #8
Rektör

mecid_ pehlivan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.648
Teşekkür etti: 50
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:2492
mecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyor
"düş"şiiri çok güzel,oyumu ona verdim...herkese başarılar...

gözlerini görür gibiyim...
gözlerinde ölür gibiyim...

http://img211.imageshack.us/img211/4...26215kq0wo.jpg

Eski 17-01-07, 16:12 Çevrimiçi   #9
Doçent
Kemalistler

unfortunate - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.447
Teşekkür etti: 4.282
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:26498
unfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
herkese başarılar ben oyumu kullandım ama yazmak istemiyorum hak eden kazansın...

Eski 18-01-07, 01:58 Çevrimdışı   #10
Asistan
Kemalistler

*Azra* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 490
Teşekkür etti: 347
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:2437
*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor
Hepsi birbirinden guzel ama bir seçim yapmak gerektigi için Özgürlük Adına siirine oyumu veriyorum ...

Eski 18-01-07, 13:00 Çevrimdışı   #11
Dekan
Düşünürler grubu

WoLfMaN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.511
Teşekkür etti: 1.349
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:10907
WoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmış
aslına bakılırsa ben daha bu şair dediklerinizin hiç tanımıyorum çünkü o bölüme hiç girmedim ama gerçekten hak eden kazansın

\\\\??? WoLfMaN \\\????

Mal Sahibi Mülk Sahibi, Hani Bunun İlk Sahibi
Malda Yalan Mülkde Yalan, Var Birazda Sen Oyalan

Eski 18-01-07, 13:55 Çevrimdışı   #12
Doçent

holy - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.922
Teşekkür etti: 2.243
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:11871
holy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmış
Hepsi cok guzel olmsh yureklerınıze saglık..
oyumu kullandm başarılar..

~~JØìË dÊ vÏvrÈ~~
http://www.e-dana.biz/forum/signaturepics/sigpic8834_1.gif
MeLeKLer koRusun seni ßebeĞim..ZzK..

SeNide melekler korusun BaRıŞ..güle güle..

Eski 18-01-07, 13:59 Çevrimdışı   #13

Secret - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
WoLfMaN´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
aslına bakılırsa ben daha bu şair dediklerinizin hiç tanımıyorum çünkü o bölüme hiç girmedim ama gerçekten hak eden kazansın
Hangi bölüme ? Yarışmada olan şiirler sitede başka bir bölümde bulunmuyor ilk defa burda yayınlanıyor ve şiirlerin sahiplerini bilmeden oy kullanılıyor

Mesaja teşekkür eden:
Eski 18-01-07, 22:59 Çevrimiçi   #14

LeGenT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.852
Teşekkür etti: 665
RepForum Gücü: 43
Forum Puanı:15721
LeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hak eden kazansın.oyumu verdim

Mesaja teşekkür eden:
Eski 22-01-07, 13:26 Çevrimdışı   #15
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.848
Teşekkür etti: 1.836
RepForum Gücü: 75
Forum Puanı:31936
apinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bende verdim hepsi bir birinden güzel, amatör demeye şait lazım..

Kapalı konu

Konu Seçenekleri