| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: 01/15/ Temmuz 2007 ihanet Konulu Şiir Yarışması Anketi Açılmıştır. | |||
| Gün Gelecek Yalvaracaksin | | 5 | 9,62% |
| ihanetin bedeli | | 5 | 9,62% |
| Toy | | 14 | 26,92% |
| Sadece | | 5 | 9,62% |
| Sarı sonbahar | | 11 | 21,15% |
| ihanetin Ruhu | | 12 | 23,08% |
| Oylayanlar: 52. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 01/15/ Temmuz 2007 " ihanet " Konulu Şiir Yarışması Anketi Açılmıştır Dereceye giren şiir sahiplerine, yarışma ödülü olan rep puanları eklenecektir ![]() Katılan herkese teşekkürler (: Yarışma Birincisi birkartal Toy Ürken yüreğim, dalların ardında, yaprakların gölgesine saklı titreyen dizlerine sarmış kollarını, bacaklarını göğsüne bastırıyor Ben hiç duymadım sesini Değmedim uçuk pembe yanaklarına Anılarımda dokunuşların yok Uykusuzluklarımda payın yok Herşey bir öyküydü, uyku öncesi bir çocuga Yüreğimin gözleri kanıyor, küçük yumuk avuçlarından taşıyor... Parmaklarımı sıkmadın ve başın yaslanmadı ürkekce omzuma O filmi izleyisimizde Gözlerinin yeşili tüm duygularımın kütle merkezi olmadı hiç ve değmedi hiç soluk dudaklarım alınına Tüm geçenler bir video klibin tesiri duygusallığıma. Tüm pınarlarına zehir bulaşan, tükenmişliğin uykusuna dalan yüreğim Düşünde de o çığın altında... Hiçbir aşk fikrine yakıştıramadım Hiçbir kalbe konduramadım Ben hiçbir gülüşü gölgelemedim Sevdiğim nasıl olduda yalanların ardında Nasılda duygusuzluğun rahatlığında Saklı yüreğimi rüzgar savurdu meydana, Gerçekler ulu Gerçekler orta. Kokusu saçlarının bir başka avuca sinerken, Dökülürken gönlünden çağlayanlar başka iklimlere ve dilinin aşka tohum sözlerini gözlerime söylemezken sen. Aldatılmışlığın inanılmazlığı uyuşuk parmaklarımı saçlarıma dolarken Kentin ortasında güneşin yakıcılığıyla başbaşa kalmış İz bilmez bir toyum artık ben. Yarışma İkincisi IRMAK İhanetin Ruhu Işık yoksunu zamanlara fikir Dipsiz, boş dar sokaklara iğde Ayını unutmuş gecelerin sabahlarına Aşk varlığın... Gümüş parlaklığı gözlere Kuğu büyüsü ruha Pamuk hassaslığı tene Zihinsizliğime Aşk Varlığın Kestirip atıyorum tüm hıçkırışlarımıda benliğine ulayarak Tutup kolundan atıyorum Yalnız odaların gölge köşesinde saklandığım kuyuya gömüyorum... Tüm yaprakları ve dallarıyla her nefes alışında kalp duvarlarıma dokunan o koca ağaç... Aşkın... kökleri bile yük artık ruhuma Gecelerini paylaştıgın bedenini paylaştıgın gülümseni paylaştığın o anlar tuzudur yanık beden misali ruhumun ve artık senden de olsa bir tek damla yüke hami değildir sönen yüreğim... Yarışma Üçüncüsü Secret Sarı Sonbahar Geliyordu bir sarı sonbahar Sen yoktun .. Acın da yoktu Ama avuçlarıma bıraktığın Giderken götüremeyeceğindi Bilmedin .. İhanetin kırıntıları duruyor avuçlarımda Bilmiyorsun Her sonbaharda Tüm sarılara inat Sana inat Hayata inat Yeşertiyorum yinede Unutmadım Affetmedim hak ettiklerimi yaşar insan hep ihanetin bedelini asınca boynuna kabullenmek zor gelmez mi bu kadar Ben her sarı sonbaharda Senide Kırıntılarını da Ödediğim bedelleri de Boynuma asıyorum Tüm sarılığa inat… YiLdIz_GöZlÜm Gün Gelecek Yalvaracaksın seni sana biraktim yolun acik olsun ben kendimle acimla kaldim hak etmedim , ihaneti asla degil sitemim sana degil safligima körlügüme bukadarmi delicesine sevdimki seni fark edmedim kendimi ellerilme teslim ettim kacinilmaz bir yola saptim ve cikan yol ise ihanet acisi ile yanmak mis.. sen ise mutlu olcakmisin ?? tas kalbin unutacakmi , gün gelecek oda yanacak pismanliktan , caresizlikten .. kapima düseceksin sen ve o tas kalbin yalvaracaksin aglayacaksin ama o saf deli sevdan olmayacak yerinde yerinde bendede bir tas kalp olcak ve seni o gelcegin gün affetmeyecek .. bekleyecegim gelcegin günü sabirsizlikla , ama sevdiyimden degil , ihanetin acisini ödetirmek icin ve o gün gelecek.. YAL VARACAKSIN N_e_w_i_N İhanetin Bedeli Bir fare gibi kemirdi sevdamı Seni o kadar severken Nedendi bu yalnızlık Seni seviyorum diye haykırırken Neydi çektirdiklerin Bedelini nasıl ödeyeceksin bu ihanetin..... Kalbime söz gecirebilecek miyim sanıyorsun Gecmiyor işte... Kalbim tüm ihanete ragmen çok seviyor seni. Kanıyor kalbim acıtıyor bu ihanet! Hani hiç ayrılmayacaktık. Verdiğin sözleri yine tutmadın. Saol sevgilim Tüm ihanetlerin için.. Melih_m Sadece Ben mi hakettim bunu ?.. Böylesine ağır bi acıyı ben mi hakettim ? Ben yaşadım yaşanması gerektiğine inandığım gibi.. Böyle olmaması gerekti.. Şimdi ne var avuçlarında aç bir bak. Söyle hala beyazlar mı ? Hala tertemiz mi kalbin aç bir bak. Sonra benimkini.. Aç bir bak kalmış mı kırılmadık bir damlalık yer?.. Bir bak ilk gördüğün gibi mi hala.. Hani gözü kapalı bırakmıştım ya avuçlarına.. Söyle çok mu mutlusun şimdi?.. Söyle rahat mı gecelerin?.. Sırtımdaki bıçaklarının acısını sen de hissediyor musun söyle.. Ama yok.. Hissedebilsen yaşıyor olamazdın.. Senin gücün yetmez böyle bir acıya Seninki sadece aldatmaya... O boşluk dolar elbet, yaralar kabuk bağlar, sızılar diner, acılar dibe çöker. Hayatta sevilecek şeyler yeniden fark edilir. Bir yerlerden bulunup yeni mutluluklar edinilir. O boşluk doldu sanırsınız Oysa ; O boşluğu dolduran eksilmenizdir... birgün yakalanırsan içindeki çığlığa ... senin için sustuğum bütün zamanları hatırla .!!! |
| | #4 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 7.978
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:95678 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
katilicimlara basarilar dilerim |
| | #5 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.630
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6647 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hepsi çok içten. ben toy diyorum. |
| | #6 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.293
Forum Gücü: 433 Forum Puanı:180884 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende Toy dedim ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
| | #7 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.115
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:17546 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | toy.. katılan herkese başarılar.. . . sustum.. |
| | #8 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 852
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sarı sonbahar dedim ben şahsen kendi adıma Yok imza falan!!! |
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.647
Forum Gücü: 122 Forum Puanı:47969 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ihanetin ruhu.. Daha söylenmedi aşkın son şarkısı Daha silinmedi hasretler Canımı dişime takıp Sevdim deliler gibi Sustum... ölüler gibi Senden vazgeçmeden ölürüm belki Aşkın son şarkısı olurum belki Dudaklarından at beni |
| | #10 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.913
Forum Gücü: 106 Forum Puanı:37034 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ihanetin ruhu...
düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
| | #11 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 5.335
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:31527 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayat koca bir Reklam... |
| | #12 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ihanetin ruhu hepsi ayri ayri güzel olmus hepinize basarilar Yorgun... |
| | #14 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 236
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3068 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ihanetin ruhu
|
| | #15 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 58
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:618 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
toy
|
| | #16 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | |