| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 01/15/Temmuz 2007 Tarihli Şiir Yarışması Konumuz " ihanet " Yeni konumuz " ihanet " Son katılım tarihi 22/o7/2oo7 Saat : 21:oo Katılacak herkese kolay gelsin Kurallara uymanınızı önemle rica ederim. Şiirli günler O boşluk dolar elbet, yaralar kabuk bağlar, sızılar diner, acılar dibe çöker. Hayatta sevilecek şeyler yeniden fark edilir. Bir yerlerden bulunup yeni mutluluklar edinilir. O boşluk doldu sanırsınız Oysa ; O boşluğu dolduran eksilmenizdir... birgün yakalanırsan içindeki çığlığa ... senin için sustuğum bütün zamanları hatırla .!!! |
| | #2 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.582
Forum Gücü: 205 Forum Puanı:81529 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok hassas ve derin bir konu... Katılacak herkese teşekkürler ve başarılar... ![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | YıLdız_GöZlÜm (13-07-07) |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fena, çok fena konu, başarılar herkese.
iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
| | #4 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 5.335
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:31527 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İhanetin türlerine bağlı tabi, bakalım yürekler neler paylaşacak... herkese başarılar |
| | #5 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 236
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3068 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok gzl bi konu...
![]() Forza Atmosfer |
| | #6 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 753
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bişi diçem cahilliğime verir yardım ederseniz çok sevinirim yarışmaya nerden katılıyoruz..yani şiiri nereye yazacagız
Sevmek nedir bilir misin? Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır Bütün benliğini sarar, ısıtır. Her gülüşte yeniden doğarsın Ve bin kere ölürsün her iç çekişte Nasıl anlatsam bilmem ki. Yani "sevmek" işte. |
| | #7 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.166
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:20217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bilgi ve Kurallar İçin Tıklayınız |
| | #8 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 176
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:150 ![]() ![]() |
güzel bir konu.
|
| | #9 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 7.978
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:95678 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
katilan herkese basarilar simdiden herkesin yüregine ellerine saglik |
| | #10 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 24
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:-98 ![]() |
yha bn katılcam ama gecıktımm galıbaa nse bır dahakınee yha bır dahakı konu daha zor olsun bu cokk kolaayy ![]() |
| | #11 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 399
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben de katılmak istiyordum ama geciktim sanırım... Bir daha ki konu için geç kalmam umarım... Katılan herkese şimdiden başarılar Hayat bir yolculuktur , Varış yeri değil... |
| | #12 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 5.178
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:171740 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
o yüzden başvuruya devam edebilirsiniz. ![]() | |
| Mesaja teşekkür eden: | Melih_m (18-07-07) |
| | #13 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 399
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler....Umarım katılımlar çoğalır
Hayat bir yolculuktur , Varış yeri değil... Konu Melih_m tarafından (18-07-07 Saat 01:26 ) de değiştirilmiştir.. |
| | #18 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.909
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:8608 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şiirler ağlatacak desesnize şimdiden başarılar
En Kötü Şey : Yalnızlık En Feci Şey : Ölüm En Güzel Şey : Aşk En Zalim Şey : İntikam En Soğuk Kelime : Hayır En Sıcak Şey : Arkadaşlık En Acı Şey : Unutulmak |
| Mesaja teşekkür eden: | Melih_m (22-07-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |