| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | 01 - 18 Haziran 2008 "Rüzgar" Konulu Şiir Yarışması Sonra Erdi. Kazanan: Opeth ![]() Rüzgar rüzgar... ....içimdeki çiğ yalnızlığa dokun! saklayacak ne kalır bilemem... koyu bir mavi denizdim ben... kirlendim. yosun tuttu dilimin kemiği. rüzgar... ....içimdeki yaralı çocukluğuma dokun! geçmeyecek yoksa zaman. yırtacak gövdemi bu öfke nöbetleri. kanadım. silindi aynadaki çocuk yüzümün gülücükleri. rüzgar... ...içimdeki dilsiz kadına dokun! bir kenara atılmış duygularımı arındır. bir menekşe kokusu değsin saçlarıma. alacasındayım gecenin. saflaştır beni. rüzgar... ..içimdeki kimsesizliğime dokun. kuytu köşelerden kurtar beni. Opeth Şair üyeyi Zamansiz ailesi olarak tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını dileriz. |
|
| | #2 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.025
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27679 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrikler Opeth |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (08-06-08) |
| | #3 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.305
Forum Gücü: 434 Forum Puanı:181014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tebrikler Formdayız bu ara ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (08-06-08) |
| | #5 |
| Şarkıların Ressamı Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.202
Forum Gücü: 182 Forum Puanı:80429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet Cifte Kutlama, Pasta Yaparsin Artik ![]() Tebrikler Lila Datlusu Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (09-06-08) |
| | #6 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.582
Forum Gücü: 205 Forum Puanı:81529 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrik ederim opeth'çim. Çok güzel bir şiir'di. Kendim şiir eklediğim için oy kullanmamıştım, ama beğenmiştim o şiiri demek sen yazdın oni yüreğine sağlık. ![]() ![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
| | #7 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.283
Forum Gücü: 303 Forum Puanı:138836 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | efendim çok teşekkür ederim ![]() oy vermeyenlerin allah cızırtını versin.. ![]() oy verenlerinde versin şaka bir yana..benimle olduğunuz..sizinle aynı duygularda buluştuğumuz her ne kadar uzak olsakta tamam ya sustum ![]() ![]() herkeze teşekkürler opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #8 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gece gece iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #9 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.527
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şaşırmadım,bekLiyordum ![]() Yine çok güzeLdi(: Oyumda bunaydı . Kurtar beni,kutsar qbi . . Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((: |
|
| | #10 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.433
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrikler bacım... Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| | #11 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.138
Forum Gücü: 247 Forum Puanı:110313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Abla yine topladın ödülleri ![]() Helal sana , tebrikler (:
|
|
| | #12 |
| Asistan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 218
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:4137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tebrikler.. Gerçekten çok güzel bir şiir olmuş.. ![]() Şiir dolu yüreğine zeval gelmesin.. Marifet iltifata tâbidir. İltifatsız marifet zâyidir. - Bu defa durum karışık, bana çalacak bir şey bulamazsın artık... - AŞK varsa şarkıda vardır... . |
|
| | #13 | |
| Şarkıların Ressamı Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.202
Forum Gücü: 182 Forum Puanı:80429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bu Cici Sözcüklerle Kandiramazsin Beni ![]() Hani Pasta Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (10-06-08) |
| | #17 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.126
Forum Gücü: 245 Forum Puanı:90358 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben manevi oy vermiştim Parmaklar arasından akan o tutkunun esir aldığı bir Temmuz gecesi mağduruyum. Gel dedin,geldim Sus dedin,sustum Ve hala da suskunum Şimdi Siz de susun Kocaman bir sessizlik yasayalım Hep beraber ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (10-06-08) |
| | #18 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.911
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:80859 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrıkler Tekrar Alıstın Sen Bu Ise :p ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (11-06-08) |
| | #20 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.919
Forum Gücü: 88 Forum Puanı:36516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kesinlikle hakedilen bir ödül ((: Tebrik ederim ![]() Çok fonksiyonlu modum LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..! Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı.. |