Konu Seçenekleri
Eski 15-06-08, 00:31 Çevrimdışı   #1

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.902
Teşekkür etti: 5.270
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:183521
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
01.06.2008 - Murat Çelik - Seyyah Anketi Sona Ermiştir. Kazanan MiSsCaT (:

'Şarkıların Ressamı'nı E-DaNa ailesi olarak tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz

Mesaja teşekkür eden: (16 Kişi)
мєяνє (16-06-08), нѕуη (15-06-08), Řσσκΐ₤ (15-06-08), ρяєηѕєѕ (16-06-08), And (15-06-08), CnRaLpEr (15-06-08), HaZaL (16-06-08), LaViNia (15-06-08), Maçakızı (15-06-08), maviduss (15-06-08), MiSsCaT (15-06-08), n!da (15-06-08), Riyanka (17-06-08), SaKaRiN..! (16-06-08), Snorland (15-06-08), solεil (15-06-08)
Eski 15-06-08, 00:33 Çevrimdışı   #2
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.940
Teşekkür etti: 6.343
RepForum Gücü: 178
Forum Puanı:72496
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tebrikler ((:

Bismillâhirrahmânirrâhîm.
Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd.
Vela ene âbidûne mâabedtüm.
Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn.

Kâfirun Suresi

Mesaja teşekkür eden:
MiSsCaT (15-06-08)
Eski 15-06-08, 00:33 Çevrimdışı   #3
Rektör

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.334
Teşekkür etti: 3.358
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:99790
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Anaaa Esra'cım Tebrik ederim kuzum

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden:
MiSsCaT (15-06-08)
Eski 15-06-08, 00:35 Çevrimdışı   #4
Cezalı Üye
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 12.164
Teşekkür etti: 2.068
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:97157
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ellerine Sağlık MissCat (:
Mesaja teşekkür eden:
MiSsCaT (15-06-08)
Eski 15-06-08, 00:36 Çevrimdışı   #5
Rektör

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.304
Teşekkür etti: 6.403
RepForum Gücü: 238
Forum Puanı:97193
LaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tebrik ederim yeni sevgiLim (:

SevgiLiLerimi hep özenLe seçiyorum iste budur

Mesaja teşekkür eden:
MiSsCaT (15-06-08)
Eski 15-06-08, 00:36 Çevrimiçi   #6

Bölümünde uzman

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.360
Teşekkür etti: 2.390
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:32478
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Tebrik Ederim...

-

FİNALLERdeyim !! (5-16 Ocak) [3/8]

> Pozitif Olana Dek Negatifim !
Mesaja teşekkür eden:
MiSsCaT (15-06-08)
Eski 15-06-08, 00:38 Çevrimdışı   #7
Profesör
Düşünürler grubu

~C@dY~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.347
Teşekkür etti: 3.694
RepForum Gücü: 152
Forum Puanı:67262
~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tebrikler

cebimde yaralı bir umut
dilim bayram içim hazan
yalnızlığa hınç biriktiriyorum!
Mesaja teşekkür eden:
MiSsCaT (15-06-08)
Eski 15-06-08, 00:39 Çevrimdışı   #8
Profesör
Düşünürler grubu

maviduss - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.771
Teşekkür etti: 1.836
RepForum Gücü: 67
Forum Puanı:25149
maviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
tebrikler canım benim

Bütün Bunlar Düş...!
Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...!

ѕiиємѕiиαи
Mesaja teşekkür eden:
MiSsCaT (15-06-08)
Eski 15-06-08, 01:18 Çevrimdışı   #9
Profesör
Düşünürler grubu

MiSsCaT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.699
Teşekkür etti: 4.390
RepForum Gücü: 166
Forum Puanı:75086
MiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
ayyy gözlerim yaşardı

teşekkür ederim herkese oy verenlere

vermeyenlere

çok sağolun

'Deniz Ülkesi

|6|

'

Artık özel bir cehenneme koydular beni
Kimse duyamaz, kimse bilemez,
Mesaja teşekkür eden: (8 Kişi)
And (15-06-08), CnRaLpEr (15-06-08), DR_GoKiSsS (15-06-08), HaZaL (16-06-08), Riyanka (17-06-08), SaKaRiN..! (16-06-08), Smyrna (15-06-08), Snorland (15-06-08)
Eski 15-06-08, 04:40 Çevrimdışı   #10
Dekan
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.582
Teşekkür etti: 4.655
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:95791
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Tebrikler Güzellik

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..

Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım..
(:
Mesaja teşekkür eden:
MiSsCaT (15-06-08)
Eski 15-06-08, 04:43 Çevrimiçi   #11
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.662
Teşekkür etti: 16.266
RepForum Gücü: 477
Forum Puanı:201891
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Oyyy sonunda Erdin Muradına
Tebrikler Esra en beğendiğim çalışmaydı, birinciliği garanti olduğundan başka çalışmaya verdim oyumu
Devamını bekleriz

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Mesaja teşekkür eden:
MiSsCaT (15-06-08)
Eski 15-06-08, 09:25 Çevrimdışı   #12
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.316
Teşekkür etti: 15.228
RepForum Gücü: 224
Forum Puanı:91132
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Vaaayy

Bu nasıl bir zevk... Yaratıcı bir çalışma yapmışsın ancak ben buna oy vermedim. (: Silmiş süpürmüşsün oyları. Yeni yeni çalışmalarında da kalite çıtasını yükselttiğini fark etmiyorum zannetme. Bu bölüm de en hızlı çıkış yapan sensin bebek(ğim)

Tebrik ederim ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ...... benim. Hayran'ım.
Mesaja teşekkür eden:
MiSsCaT (15-06-08)
Eski 15-06-08, 10:07 Çevrimiçi   #13
Yard. Doçent

ayshula - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.053
Teşekkür etti: 312
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:3998
ayshula Forumda Saygin ve popüler biriayshula Forumda Saygin ve popüler biriayshula Forumda Saygin ve popüler biriayshula Forumda Saygin ve popüler biriayshula Forumda Saygin ve popüler biriayshula Forumda Saygin ve popüler biriayshula Forumda Saygin ve popüler biriayshula Forumda Saygin ve popüler biriayshula Forumda Saygin ve popüler biriayshula Forumda Saygin ve popüler biriayshula Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
güzel çalışma olmuş...tebrikler...

Kimbilir Belki Ben Sendeydim Benden Habersiz...
Fırtınada Yolunu Şaşırmış Bir Kar Tanesi Gibi Hangi Dalın Başın Konacaktım Kimbilir...
Bilmiyorum Bulabilirmiydim Belkide İmkansızdı...
Ama Biliyorum BEN SANA GİDİYORUM...
Eski 15-06-08, 12:27 Çevrimdışı   #14
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.401
Teşekkür etti: 5.620
RepForum Gücü: 194
Forum Puanı:79262
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Sonunda oldu

Esrakos Basariliolmakis 1 ci oldu (:

Güzel calisma olmus, Esracim lakin buna oy vermemistim yinede büyük tebrikler oy verdigim calismayida burdan tebrik ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden:
MiSsCaT (15-06-08)
Eski 15-06-08, 17:36 Çevrimdışı   #15
Profesör
Düşünürler grubu

иỉℓαу - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.812
Teşekkür etti: 1.555
RepForum Gücü: 84
Forum Puanı:33931
иỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Oyum bunaydı
Harika bi çaLışma..
TebrikLerr

.

.

3

2

1

Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!)
Mesaja teşekkür eden:
MiSsCaT (15-06-08)
Eski 15-06-08, 22:17 Çevrimdışı   #16
Rektör
Genel Mesajlar: 10.077
Teşekkür etti: 8.039
RepForum Gücü: 233
Forum Puanı:97032
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
tebrikler
Mesaja teşekkür eden:
MiSsCaT (15-06-08)
Eski 15-06-08, 22:22 Çevrimdışı   #17
Stajyer
Sanatkârlar grubu

єŁifŁєиdiм - ait Avatar
Genel Mesajlar: 111
Teşekkür etti: 341
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:3079
єŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biri
tebrikLer . .
Mesaja teşekkür eden:
MiSsCaT (15-06-08)
Eski 15-06-08, 22:30 Çevrimdışı   #18

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.422
Teşekkür etti: 2.808
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:93327
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Tebrik ederim başarın için,
Teşekkür ederim siteye kattığın renk için...

Mesaja teşekkür eden:
MiSsCaT (15-06-08)
Eski 15-06-08, 22:42 Çevrimdışı   #19
Stajyer

fυ®ку - ait Avatar
Genel Mesajlar: 130
Teşekkür etti: 114
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:2089
fυ®ку çevresinde seviliyorfυ®ку çevresinde seviliyorfυ®ку çevresinde seviliyorfυ®ку çevresinde seviliyorfυ®ку çevresinde seviliyorfυ®ку çevresinde seviliyorfυ®ку çevresinde seviliyorfυ®ку çevresinde seviliyorfυ®ку çevresinde seviliyorfυ®ку çevresinde seviliyorfυ®ку çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Tebrikler..
Çok Güzel Olmuş.. (=

"...Şeklim Uymaz Boşluğuna..."

Yanlış yapsam da ben..
Mutsuz olsam da..
Yalnız kalsam da ben..
Bilirim alışır insan zamanla..
Mesaja teşekkür eden:
MiSsCaT (15-06-08)
Eski 15-06-08, 22:47 Çevrimdışı   #20

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.440
Teşekkür etti: 9.682
RepForum Gücü: 278
Forum Puanı:124667
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:

Tebrik ederim canım

Kör cehalet çirkefleştirir insanları..
Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabım var..
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..
(Mevlana)

`Düş(ün)üyorum...

Bu `maskeli balo...
Ve onun `sahte yüzleri...

Mesaja teşekkür eden: