| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 01.15/Temmuz" ihanet "Konu Şiir Yarışması Anketi Sonuçlanmıştır.Kazanan birkartal ![]() TOY Ürken yüreğim, dalların ardında, yaprakların gölgesine saklı titreyen dizlerine sarmış kollarını, bacaklarını göğsüne bastırıyor Ben hiç duymadım sesini Değmedim uçuk pembe yanaklarına Anılarımda dokunuşların yok Uykusuzluklarımda payın yok Herşey bir öyküydü, uyku öncesi bir çocuga Yüreğimin gözleri kanıyor, küçük yumuk avuçlarından taşıyor... Parmaklarımı sıkmadın ve başın yaslanmadı ürkekce omzuma O filmi izleyisimizde Gözlerinin yeşili tüm duygularımın kütle merkezi olmadı hiç ve değmedi hiç soluk dudaklarım alınına Tüm geçenler bir video klibin tesiri duygusallığıma. Tüm pınarlarına zehir bulaşan, tükenmişliğin uykusuna dalan yüreğim Düşünde de o çığın altında... Hiçbir aşk fikrine yakıştıramadım Hiçbir kalbe konduramadım Ben hiçbir gülüşü gölgelemedim Sevdiğim nasıl olduda yalanların ardında Nasılda duygusuzluğun rahatlığında Saklı yüreğimi rüzgar savurdu meydana, Gerçekler ulu Gerçekler orta. Kokusu saçlarının bir başka avuca sinerken, Dökülürken gönlünden çağlayanlar başka iklimlere ve dilinin aşka tohum sözlerini gözlerime söylemezken sen. Aldatılmışlığın inanılmazlığı uyuşuk parmaklarımı saçlarıma dolarken Kentin ortasında güneşin yakıcılığıyla başbaşa kalmış İz bilmez bir toyum artık ben. birkartal Forumun Şarisini E-Dana Ailesi Olarak Tebrik Ediyor Başarılarının Devamını Diliyoruz ![]() ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (14 Kişi) | ℓєαяѕιση (30-08-07), And (08-08-07), Artemis (31-07-07), CnRaLpEr (31-07-07), eZzZzg! (04-08-07), karahindiba (02-08-07), MareNostrum (04-08-07), Melih_m (23-09-07), MrTcN1905 (31-07-07), Opeth (01-08-07), solεil (31-07-07), tuanaa (31-07-07), YıLdız_GöZlÜm (01-08-07) |
| | #2 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:10328 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tebrikler.. gerçekten de güsel..
. . . hep yalnız ben... |
|
| Mesaja teşekkür eden: |
| | #3 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.966
Forum Gücü: 143 Forum Puanı:52274 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrik ederim |
|
| | #5 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.115
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:17546 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tebrik ederim.. . . sustum.. |
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tebrikler.
iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #7 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.293
Forum Gücü: 433 Forum Puanı:180884 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet güzel tebrikler
![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #8 |
| Profesör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 4.961
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:16341 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Okuyunca "işte bu" demiştim; emeğine sağlık çok hoştu |
|
| | #9 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 516
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:6897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tebrikler birkartal =)
Amor Fati ! |
|
| | #10 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.280
Forum Gücü: 302 Forum Puanı:138336 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tebrikler..kendini aşmışın bu şiirde.. opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #11 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 7.978
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:95678 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tebrik ederim |
|
| | #12 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.647
Forum Gücü: 122 Forum Puanı:47969 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tebrikler..
Daha söylenmedi aşkın son şarkısı Daha silinmedi hasretler Canımı dişime takıp Sevdim deliler gibi Sustum... ölüler gibi Senden vazgeçmeden ölürüm belki Aşkın son şarkısı olurum belki Dudaklarından at beni |
|
| | #13 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.630
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6647 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beğendiğim şiirdi tebrik ederim.. |
|
| | #14 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 58
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:618 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
favorimdii süper bi şiir yaaf |
|
| | #15 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.853
Forum Gücü: 170 Forum Puanı:69218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrikler canım.Bu kadar çok gülüncek bişey yok aslında ama neyse (: . Afra tafra off pofff (: |
|
| | #16 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 753
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tebrikler
Sevmek nedir bilir misin? Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır Bütün benliğini sarar, ısıtır. Her gülüşte yeniden doğarsın Ve bin kere ölürsün her iç çekişte Nasıl anlatsam bilmem ki. Yani "sevmek" işte. |
|
| | #17 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.166
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:20217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | birbirlerimizin edebi birikimlerinde pay sahibiyiz, bilmiyorum farkındamıyız..? bende sizlere teşekkür ediyorum (: Boş yere yazmazsın sen böyle, sanırım ilk kez beğendin (: neşeli bir anında yazdı arkadaş anlaşılan, şiiri okuyupta kahkaya atıyorsa ilginç ama (: |
|
| | #18 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 9.845
Forum Gücü: 135 Forum Puanı:48765 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tebrik ederim canim .. ben forumun bu kismina hic dikkat etmem aslinda.. söylerlerse bakarim. seni tesdadüfen gördüm simdi.. ve okudum siirini .. cok güzel yazmissin .. |
|
| | #19 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.581
Forum Gücü: 204 Forum Puanı:81485 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrikler Berkan, devamını bekliyoruz ![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |