DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Yarışmalar  Şiir Yarışması

Konu Seçenekleri
Eski 31-07-07, 23:12 Çevrimdışı   #1

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.724
Teşekkür etti: 5.178
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:171740
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
01.15/Temmuz" ihanet "Konu Şiir Yarışması Anketi Sonuçlanmıştır.Kazanan birkartal

TOY
Ürken yüreğim, dalların ardında, yaprakların gölgesine saklı
titreyen dizlerine sarmış kollarını, bacaklarını göğsüne bastırıyor

Ben hiç duymadım sesini
Değmedim uçuk pembe yanaklarına
Anılarımda dokunuşların yok
Uykusuzluklarımda payın yok
Herşey bir öyküydü, uyku öncesi bir çocuga

Yüreğimin gözleri kanıyor, küçük yumuk avuçlarından taşıyor...

Parmaklarımı sıkmadın
ve başın yaslanmadı ürkekce omzuma
O filmi izleyisimizde
Gözlerinin yeşili tüm duygularımın kütle merkezi olmadı hiç
ve değmedi hiç soluk dudaklarım alınına
Tüm geçenler bir video klibin tesiri duygusallığıma.

Tüm pınarlarına zehir bulaşan, tükenmişliğin uykusuna dalan yüreğim
Düşünde de o çığın altında...

Hiçbir aşk fikrine yakıştıramadım
Hiçbir kalbe konduramadım
Ben hiçbir gülüşü gölgelemedim
Sevdiğim nasıl olduda yalanların ardında
Nasılda duygusuzluğun rahatlığında

Saklı yüreğimi rüzgar savurdu meydana,
Gerçekler ulu
Gerçekler orta.

Kokusu saçlarının bir başka avuca sinerken,
Dökülürken gönlünden çağlayanlar başka iklimlere
ve dilinin aşka tohum sözlerini gözlerime söylemezken sen.

Aldatılmışlığın inanılmazlığı uyuşuk parmaklarımı saçlarıma dolarken
Kentin ortasında güneşin yakıcılığıyla başbaşa kalmış
İz bilmez bir toyum artık ben.

birkartal

Forumun Şarisini E-Dana Ailesi Olarak Tebrik Ediyor Başarılarının Devamını Diliyoruz

Mesaja teşekkür eden: (14 Kişi)
ℓєαяѕιση (30-08-07), And (08-08-07), Artemis (31-07-07), CnRaLpEr (31-07-07), eZzZzg! (04-08-07), karahindiba (02-08-07), MareNostrum (04-08-07), Melih_m (23-09-07), MrTcN1905 (31-07-07), Opeth (01-08-07), solεil (31-07-07), tuanaa (31-07-07), YıLdız_GöZlÜm (01-08-07)
Eski 31-07-07, 23:14 Çevrimdışı   #2
Doçent
Düşünürler grubu

emrowski - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.654
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:10328
emrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
tebrikler.. gerçekten de güsel..

.
.
.
.
hep yalnız ben...
Mesaja teşekkür eden:
Eski 31-07-07, 23:20 Çevrimdışı   #3

Downloadiki

MrTcN1905 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.314
Teşekkür etti: 6.966
RepForum Gücü: 143
Forum Puanı:52274
MrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Tebrik ederim
Mesaja teşekkür eden:
Eski 31-07-07, 23:21 Çevrimdışı   #4
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.302
Teşekkür etti: 15.205
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90017
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Tebrik ederim berkan . . .
Mesaja teşekkür eden:
Eski 31-07-07, 23:26 Çevrimdışı   #5
Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 2.606
Teşekkür etti: 3.115
RepForum Gücü: 48
Forum Puanı:17546
tuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tebrik ederim..

.
.
.

sustum..
Mesaja teşekkür eden:
Eski 31-07-07, 23:30 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.186
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82730
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Tebrikler.

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Mesaja teşekkür eden:
Eski 31-07-07, 23:35 Çevrimdışı   #7
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.905
Teşekkür etti: 15.293
RepForum Gücü: 433
Forum Puanı:180884
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Evet güzel tebrikler

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden:
Eski 31-07-07, 23:38 Çevrimdışı   #8
Profesör
Kemalistler

solεil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.312
Teşekkür etti: 4.961
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:16341
solεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Okuyunca "işte bu" demiştim; emeğine sağlık çok hoştu

....
Mesaja teşekkür eden:
Eski 01-08-07, 03:05 Çevrimdışı   #9
Doçent
Sanatkârlar grubu

dolores - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.013
Teşekkür etti: 516
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:6897
dolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ödüller:
tebrikler birkartal =)

Amor Fati !
Mesaja teşekkür eden:
Eski 01-08-07, 09:51 Çevrimdışı   #10

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.786
Teşekkür etti: 6.280
RepForum Gücü: 302
Forum Puanı:138336
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
tebrikler..kendini aşmışın bu şiirde..

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
Mesaja teşekkür eden:
Eski 01-08-07, 09:59 Çevrimdışı   #11

Downloadiki
Genel Mesajlar: 10.067
Teşekkür etti: 7.978
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:95678
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
tebrik ederim
Mesaja teşekkür eden:
Eski 01-08-07, 10:31 Çevrimdışı   #12
Rektör

Unfaithful - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.357
Teşekkür etti: 2.647
RepForum Gücü: 122
Forum Puanı:47969
Unfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
tebrikler..

Daha söylenmedi aşkın son şarkısı
Daha silinmedi hasretler
Canımı dişime takıp
Sevdim deliler gibi
Sustum... ölüler gibi

Senden vazgeçmeden ölürüm belki
Aşkın son şarkısı olurum belki
Dudaklarından at beni
Mesaja teşekkür eden:
Eski 02-08-07, 00:51 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 1.535
Teşekkür etti: 1.630
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6647
karahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
beğendiğim şiirdi tebrik ederim..
Mesaja teşekkür eden:
Eski 04-08-07, 16:21 Çevrimdışı   #14
Stajyer

eZzZzg! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 45
Teşekkür etti: 58
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:618
eZzZzg! üç beş tanıdığı olmuşeZzZzg! üç beş tanıdığı olmuşeZzZzg! üç beş tanıdığı olmuşeZzZzg! üç beş tanıdığı olmuşeZzZzg! üç beş tanıdığı olmuşeZzZzg! üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
favorimdii süper bi şiir yaaf
Mesaja teşekkür eden:
Eski 04-08-07, 21:39 Çevrimdışı   #15
Rektör
Düşünürler grubu

Bεяsŧŷ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.265
Teşekkür etti: 2.853
RepForum Gücü: 170
Forum Puanı:69218
Bεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Tebrikler canım.Bu kadar çok gülüncek bişey yok aslında ama neyse (:

.

Afra tafra off pofff (:
Mesaja teşekkür eden:
Eski 05-08-07, 17:41 Çevrimdışı   #16
Doçent

N_e_w_i_N - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 753
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:3369
N_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biri
tebrikler

Sevmek nedir bilir misin?
Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır
Bütün benliğini sarar, ısıtır.
Her gülüşte yeniden doğarsın
Ve bin kere ölürsün her iç çekişte
Nasıl anlatsam bilmem ki.
Yani "sevmek" işte.
Mesaja teşekkür eden:
Eski 06-08-07, 10:39 Çevrimdışı   #17
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.340
Teşekkür etti: 1.166
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:20217
εgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
birbirlerimizin edebi birikimlerinde pay sahibiyiz, bilmiyorum farkındamıyız..?
bende sizlere teşekkür ediyorum (:

Alıntı:
Opeth´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
tebrikler..kendini aşmışın bu şiirde..
Boş yere yazmazsın sen böyle, sanırım ilk kez beğendin (:

Alıntı:
Bεяsŧŷ´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tebrikler canım.Bu kadar çok gülüncek bişey yok aslında ama neyse (:
neşeli bir anında yazdı arkadaş anlaşılan, şiiri okuyupta kahkaya atıyorsa ilginç ama (:
Eski 06-08-07, 10:49 Çevrimdışı   #18
Rektör
Genel Mesajlar: 10.041
Teşekkür etti: 9.845
RepForum Gücü: 135
Forum Puanı:48765
yεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tebrik ederim canim .. ben forumun bu kismina hic dikkat etmem aslinda.. söylerlerse bakarim. seni tesdadüfen gördüm simdi.. ve okudum siirini ..

cok güzel yazmissin ..
Mesaja teşekkür eden:
Eski 09-08-07, 09:35 Çevrimdışı   #19

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.958
Teşekkür etti: 2.581
RepForum Gücü: 204
Forum Puanı:81485
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Tebrikler Berkan, devamını bekliyoruz

Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program

" Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..."
Mesaja teşekkür eden:

Konu Seçenekleri