| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]() |
Evet arkadaşlar öncelikle açılacak hiç bir yer bualamdım en uygun burası gördüm şimdiden affola. Hepimizin katılabileceği eğlenceli ve bi o kadar da eğitici olacağını düşündüğüm bilgi yarışması düzenlemeye karar verdim. Öncelikle bi süre kayıtları alacağım ardından da kura ile eşleşmeleri belirleyip karşılaşan kişilere uygun tarihlerde yarışmalarını gerçekleştireceğim Yarışma mynet bilen kazanır bilgi yarışması üzerinden yapılacaktır ve her yarışta tarafsız biri hakem olarak 3. kişi olarak odada bulunacak Statüye gelince henüz birşey belirlemedik çünkü katılımcı sayısını bilmeden birşey söylemek güç çıkan sayıya göre uygun bir statü belirlenecektir Sizlerden ricam bu olaya kişisel değil site içi güzel bir aktivite olarak bakmanızdır amacım kimseyi yüceltmek ya da yermek değil benim hakkımda siyasi ya da başka görüşlerinizi geri plana iterek birlikte bir aktivite düşüncesiyle katılmanızdır. tabi bu güzel organizasyonun sonunda güzelde bir hediye olmalı şimdilik imkanlarım doğrultusunda kazanan kişiye 100 kontör hediye vardır ilerde bundan sonra çok daha tatmin edici hediyelerin olduğu yarışmalar da düzenlemeyi düşünüyorum şimdilik umarım 100 kontör yeterli olur şimdi katılmak isteyenler lütfen bu konu altında isimlerini yazdırsınlar... Katılanlar 1-) DİRENİŞ 2-) storm_fatih 3-) Jen Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun Konu serhan89 tarafından (18-08-08 Saat 01:29 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 259
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geldim (: Bir Girdap Gibi Bir Girdap Gib Bir Girdap Gi Bir Girdap G Bir Girdap Bir Girda Bir Gird Bir Gir Bir Gi Bir G Bir Bi B . |
|
| Mesaja teşekkür eden: | serhan89 (18-08-08) |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.908
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:80546 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 100 Kontör Hangi Şebekeden Acaba ? ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 228
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şu an kontörü almadım kazananın hattına göre Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:80546 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Taamdr O Zaman Sen Beni Ekle Hem Awea Hem Turkcell Istıcem Senden ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #7 |
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
isimlerinizi yazdım yeni yarışmacılar bekleniyor Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun |
|
| Mesaja teşekkür eden: | linqin_parq (18-08-08) |
| | #8 | |
Teşekkür etti: 1.084
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:12706 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben de katıla bilir miyim? Alıntı:
"Ты трус, ты вор, ты арменин!" А.С.Пушкин | |
|
| | #9 |
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yarışmaya sırf kontörüm "sıfır" olduğu için katılıyorum (: Bir Girdap Gibi Bir Girdap Gib Bir Girdap Gi Bir Girdap G Bir Girdap Bir Girda Bir Gird Bir Gir Bir Gi Bir G Bir Bi B . |
|
| | #10 |
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tabi mutluluk duyarım katılımınızdan ötürü teşekkürler
Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Jen (18-08-08) |
| | #11 |
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o zaman kötü bi haberim var ben kayıtları 2-3 gün daha sürdürmeyi düşünüyordum Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun |
|
| | #12 | |
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yok kardeş ya kontör falan önemli değil bilerek yüklemiyorum zaten (: Klasik olacak ama "önemli olan yarışmak" Bir Girdap Gibi Bir Girdap Gib Bir Girdap Gi Bir Girdap G Bir Girdap Bir Girda Bir Gird Bir Gir Bir Gi Bir G Bir Bi B . | |
|
| | #13 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 275
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:5511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | faty yarışırda ben yarışmam mı ![]() kanka sana rakip lazım ![]() çok dip not : arkadaşlar siz üstünüze almayın 1905'den Sonsuza Kadar Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı Hedef : ŞükrüSaraçoğlu |
|
| | #14 |
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:80546 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | OOhhh Yarısmanın Tadı olucak ![]() ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #15 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.108
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:11924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yarışmada yaş sınırı varmı Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #16 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yarışmaya katılabilir miyim?
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #17 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 275
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:5511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1905'den Sonsuza Kadar Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı Hedef : ŞükrüSaraçoğlu |
|
| | #18 |
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tabiki yaş sınırımız yok hepiniz hoşgeldiniz isimlerinizi yazıyorum
Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun |
|
| | #19 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.108
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:11924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende istiyorum
Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #20 |
ya ama kendi mesajımı düzenleyemiyorum nedir bu ya :( nasıl ekleyecem isimleri ben Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |