Konu Seçenekleri
Eski 18-08-08, 01:13 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

serhan89 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.118
Teşekkür etti: 228
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:4717
serhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
iyi 1. E-Dana Bilgi Yarışması

Evet arkadaşlar öncelikle açılacak hiç bir yer bualamdım en uygun burası gördüm şimdiden affola.

Hepimizin katılabileceği eğlenceli ve bi o kadar da eğitici olacağını düşündüğüm bilgi yarışması düzenlemeye karar verdim.

Öncelikle bi süre kayıtları alacağım ardından da kura ile eşleşmeleri belirleyip karşılaşan kişilere uygun tarihlerde yarışmalarını gerçekleştireceğim

Yarışma mynet bilen kazanır bilgi yarışması üzerinden yapılacaktır ve her yarışta tarafsız biri hakem olarak 3. kişi olarak odada bulunacak

Statüye gelince henüz birşey belirlemedik çünkü katılımcı sayısını bilmeden birşey söylemek güç çıkan sayıya göre uygun bir statü belirlenecektir

Sizlerden ricam bu olaya kişisel değil site içi güzel bir aktivite olarak bakmanızdır

amacım kimseyi yüceltmek ya da yermek değil benim hakkımda siyasi ya da başka görüşlerinizi geri plana iterek birlikte bir aktivite düşüncesiyle katılmanızdır.

tabi bu güzel organizasyonun sonunda güzelde bir hediye olmalı
şimdilik imkanlarım doğrultusunda kazanan kişiye 100 kontör hediye vardır

ilerde bundan sonra çok daha tatmin edici hediyelerin olduğu yarışmalar da düzenlemeyi düşünüyorum şimdilik umarım 100 kontör yeterli olur

şimdi katılmak isteyenler lütfen bu konu altında isimlerini yazdırsınlar...

Katılanlar

1-) DİRENİŞ
2-) storm_fatih
3-) Jen

Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun

Konu serhan89 tarafından (18-08-08 Saat 01:29 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
alaskalı_eren (22-08-08), bEyAzLi (18-08-08), DiRENiŞ (18-08-08)
Eski 18-08-08, 01:17 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Kemalistler

DiRENiŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 868
Teşekkür etti: 259
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:2616
DiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyor
Geldim (:

Bir Girdap Gibi
Bir Girdap Gib
Bir Girdap Gi
Bir Girdap G
Bir Girdap
Bir Girda
Bir Gird
Bir Gir
Bir Gi
Bir G
Bir
Bi
B
.
Mesaja teşekkür eden:
serhan89 (18-08-08)
Eski 18-08-08, 01:17 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.665
Teşekkür etti: 1.908
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:80546
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
100 Kontör Hangi Şebekeden Acaba ?

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Mesaja teşekkür eden:
serhan89 (18-08-08)
Eski 18-08-08, 01:18 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

serhan89 - ait Avatar
serhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
storm_fatih´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
şu an kontörü almadım kazananın hattına göre

Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun
Eski 18-08-08, 01:20 Çevrimdışı   #5
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Taamdr O Zaman Sen Beni Ekle Hem Awea Hem Turkcell Istıcem Senden

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Mesaja teşekkür eden:
serhan89 (18-08-08)
Eski 18-08-08, 01:20 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

linqin_parq - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.466
Teşekkür etti: 378
Forum Puanı:3715
linqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
ulen faty işini bilion hee

Mesaja teşekkür eden:
serhan89 (18-08-08)
Eski 18-08-08, 01:24 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

serhan89 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
isimlerinizi yazdım yeni yarışmacılar bekleniyor

Mesaja teşekkür eden:
linqin_parq (18-08-08)
Eski 18-08-08, 01:26 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi
Jen
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 696
Teşekkür etti: 1.084
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:12706
Jen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
ben de katıla bilir miyim?

Alıntı:
Fersa´isimli üyeden Alıntı
26 Subat 2009

Hocalı Katliamının 17. Yıldönümü.

Unutmadık!

"Ты трус, ты вор, ты арменин!" А.С.Пушкин
Mesaja teşekkür eden:
serhan89 (18-08-08)
Eski 18-08-08, 01:28 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi
Kemalistler

DiRENiŞ - ait Avatar
DiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyor
Yarışmaya sırf kontörüm "sıfır" olduğu için katılıyorum (:

Bir Girdap Gibi
Bir Girdap Gib
Bir Girdap Gi
Bir Girdap G
Bir Girdap
Bir Girda
Bir Gird
Bir Gir
Bir Gi
Bir G
Bir
Bi
B
.
Eski 18-08-08, 01:28 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

serhan89 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Jen´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben de katıla bilir miyim?
tabi mutluluk duyarım katılımınızdan ötürü teşekkürler

Mesaja teşekkür eden:
Jen (18-08-08)
Eski 18-08-08, 01:30 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

serhan89 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
DiRENiŞ´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yarışmaya sırf kontörüm "sıfır" olduğu için katılıyorum (:
o zaman kötü bi haberim var ben kayıtları 2-3 gün daha sürdürmeyi düşünüyordum

Eski 18-08-08, 01:31 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi
Kemalistler

DiRENiŞ - ait Avatar
Alıntı:
serhan89´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
o zaman kötü bi haberim var ben kayıtları 2-3 gün daha sürdürmeyi düşünüyordum

Yok kardeş ya kontör falan önemli değil bilerek yüklemiyorum zaten (:

Klasik olacak ama "önemli olan yarışmak"

Bir Girdap Gibi
Bir Girdap Gib
Bir Girdap Gi
Bir Girdap G
Bir Girdap
Bir Girda
Bir Gird
Bir Gir
Bir Gi
Bir G
Bir
Bi
B
.
Eski 18-08-08, 14:13 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

KandemiR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.611
Teşekkür etti: 275
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:5511
KandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
faty yarışırda ben yarışmam mı
kanka sana rakip lazım

çok dip not : arkadaşlar siz üstünüze almayın

1905'den Sonsuza Kadar

Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı

Hedef : ŞükrüSaraçoğlu

Eski 18-08-08, 14:22 Çevrimdışı   #14
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
OOhhh Yarısmanın Tadı olucak

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 18-08-08, 14:23 Çevrimdışı   #15
Doçent
Genç Kuvvet

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.751
Teşekkür etti: 1.108
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:11924
Pamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
yarışmada yaş sınırı varmı

Ne Mutlu Türküm Diyene
Eski 18-08-08, 14:26 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent
Antikapitalistler

αηтιкαριтαℓιѕт - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.236
Teşekkür etti: 331
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:5217
αηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
yarışmaya katılabilir miyim?

Ah bir tutsaydın ellerimi
Biraz gözlerime inansaydın
Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Bu forumda sigara içilmez.
Cezası: 593 YTL

Eski 18-08-08, 14:29 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

KandemiR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.611
Teşekkür etti: 275
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:5511
KandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
OOhhh Yarısmanın Tadı olucak

başka turlu olmaz zaten

1905'den Sonsuza Kadar

Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı

Hedef : ŞükrüSaraçoğlu

Eski 18-08-08, 14:33 Çevrimdışı   #18
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

serhan89 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
tabiki yaş sınırımız yok hepiniz hoşgeldiniz isimlerinizi yazıyorum

Eski 18-08-08, 14:34 Çevrimdışı   #19
Doçent
Genç Kuvvet

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.751
Teşekkür etti: 1.108
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:11924
Pamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
bende istiyorum

Ne Mutlu Türküm Diyene
Eski 18-08-08, 14:35 Çevrimdışı   #20
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

serhan89 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
ya ama kendi mesajımı düzenleyemiyorum nedir bu ya :(

nasıl ekleyecem isimleri ben

Konu Seçenekleri