| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Kemalistler ![]() | 1 Eylül Dünya Barış Günü Kutlu Olsun Dünya Barış Günü, Alman ordularının Polonya'yı işgal ettiği ve II. Dünya Savaşı'nın başlangıcı kabul edilen 1 Eylül 1939 gününe atfen tüm dünyada kutlanan gündür... Herkesin Dünya Barış Gününü Kutlu Olsun Sana uzanacak kadar boyum yok Allahım... Burası TÜRKİYE Konuşamıyorum Özgürce... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.911
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:80859 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ramazan'ın Ilk Gününe Denk Gelmesi 2 Özel Günü Kutlamamıza Sebep Oldu Bu Mübarek Günde Barışın Ülkemiz Ve Dünyadan Ayrılmaması Dileğiyle ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | samira_prensess (01-09-08) |
| | #3 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu sene inş. barışı arar duruma düşmeyiz.
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #4 |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.472
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8264 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 eylÜl dÜnya bariŞ gÜnÜ, İŞÇİ sinifina, ezİlen halklara, tÜm İnsanliĞa kutlu olsun ! ![]() aptallığın bile tam bana göre çocuksun sen de |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.379
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
herkese mutluluk ve barış getirir umarım
HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
| | #6 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.599
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:17400 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | barış günü...millet savaş hazırlıkları içinde oysa.. Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey! Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi? MEHMET AKİF ERSOY |
|
| | #7 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.923
Forum Gücü: 182 Forum Puanı:80918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | savas ve insanlik disi hareketler icerisinde yasarken ihtiyacimiz olan Baris.. Kutlu olsun.. Annemi bıraktım sana, kimsesiz geldim.. Aşkı sırtıma aldım, taşıdım, evladım dedim.. Taştım, dağdım, kum oldum geldim.. Beni Tanrı'ya tekrar inandırabilir misin? Kimse inanmadı sana, ben taptım geldim.. Şimdi beni biraz sevebilir misin? Ben geldim..! |
|
| | #8 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.123
Forum Gücü: 57 Forum Puanı:17981 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah u teala barışı huzuru başımızdan eksik etmesin
"bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| | #9 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.527
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dünya Barış günümüz kutlu olsun .. Barış dolu yıllar getirir inşallah.. . Kurtar beni,kutsar qbi . . Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((: |
|
| | #10 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.522
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir kaç sene önce G. Osteyada bu güne yakışmayan birde olay olmuştu ey cemaat hatırlatırım... Barış günümüz kutlu olsun, kutlayana... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 809
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10709 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
barışş günü kutlu olsun inş. barış getirir ''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #12 |
| Grup Lideri Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.065
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:8518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tüm baris yanlisi insanligin dünya baris günü kutlu olsun...
![]() -----Nancy Ajram - Bitfakar Fi Eih 2008 |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |