DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Sohbet ve Eğlence  Özel Günler

Konu Seçenekleri
Eski 31-08-08, 23:15 Çevrimdışı   #1
Doçent
Kemalistler

вєαяqє - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.331
Teşekkür etti: 538
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:3320
вєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
isaret 1 Eylül Dünya Barış Günü Kutlu Olsun

1 Eylül Dünya Barış Günü Kutlu Olsun

Dünya Barış Günü, Alman ordularının Polonya'yı işgal ettiği ve II. Dünya Savaşı'nın başlangıcı kabul edilen 1 Eylül 1939 gününe atfen tüm dünyada kutlanan gündür...
Herkesin Dünya Barış Gününü Kutlu Olsun

Sana uzanacak kadar boyum yok Allahım...

Burası TÜRKİYE Konuşamıyorum Özgürce...
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
Galiyev (01-09-08), samira_prensess (01-09-08), tutbenidüşmeden (01-09-08), ŞiYaR (01-09-08)
Eski 31-08-08, 23:28 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.673
Teşekkür etti: 1.911
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:80859
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ramazan'ın Ilk Gününe Denk Gelmesi 2 Özel Günü Kutlamamıza Sebep Oldu

Bu Mübarek Günde Barışın Ülkemiz Ve Dünyadan Ayrılmaması Dileğiyle

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Mesaja teşekkür eden:
samira_prensess (01-09-08)
Eski 31-08-08, 23:29 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Antikapitalistler

αηтιкαριтαℓιѕт - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.236
Teşekkür etti: 331
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:5217
αηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
bu sene inş. barışı arar duruma düşmeyiz.

Ah bir tutsaydın ellerimi
Biraz gözlerime inansaydın
Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Bu forumda sigara içilmez.
Cezası: 593 YTL

Eski 01-09-08, 15:11 Çevrimdışı   #4
Doçent
Antikapitalistler

tutbenidüşmeden - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.066
Teşekkür etti: 2.472
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8264
tutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
1 eylÜl dÜnya bariŞ gÜnÜ, İŞÇİ sinifina, ezİlen halklara, tÜm İnsanliĞa kutlu olsun !

aptallığın bile tam bana göre
çocuksun sen de
Eski 01-09-08, 17:18 Çevrimdışı   #5
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.554
Teşekkür etti: 5.379
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:2939
wolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyor
herkese mutluluk ve barış getirir umarım

HAYATIMI YASSAM ROMAN OLURDU ???

HAYAT BUYSA USTU KALSIN...
Eski 01-09-08, 17:33 Çevrimdışı   #6
Doçent

ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.187
Teşekkür etti: 3.599
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:17400
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
barış günü...millet savaş hazırlıkları içinde oysa..

Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey!
Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi?
Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar;
Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi?

MEHMET AKİF ERSOY

Eski 01-09-08, 17:46 Çevrimdışı   #7
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.007
Teşekkür etti: 2.923
RepForum Gücü: 182
Forum Puanı:80918
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
savas ve insanlik disi hareketler icerisinde yasarken ihtiyacimiz olan Baris..
Kutlu olsun..

Annemi bıraktım sana, kimsesiz geldim..
Aşkı sırtıma aldım, taşıdım, evladım dedim..
Taştım, dağdım, kum oldum geldim..
Beni Tanrı'ya tekrar inandırabilir misin?
Kimse inanmadı sana, ben taptım geldim..
Şimdi beni biraz sevebilir misin?
Ben geldim..!

Eski 01-09-08, 17:47 Çevrimdışı   #8
Dekan
Figüranlar

alaskalı_eren - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.926
Teşekkür etti: 4.123
RepForum Gücü: 57
Forum Puanı:17981
alaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Allah u teala barışı huzuru başımızdan eksik etmesin

"bir merdiwen dayadım göğe
bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"
Eski 01-09-08, 17:52 Çevrimdışı   #9
Profesör
Düşünürler grubu

иỉℓαу - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.761
Teşekkür etti: 1.527
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32249
иỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Dünya Barış günümüz kutlu olsun ..
Barış dolu yıllar getirir inşallah..

.

.

Kurtar beni,kutsar qbi . .

Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((:
Eski 01-09-08, 18:04 Çevrimiçi   #10
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.072
Teşekkür etti: 2.522
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25200
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bir kaç sene önce G. Osteyada bu güne yakışmayan birde olay olmuştu ey cemaat hatırlatırım...

Barış günümüz kutlu olsun, kutlayana...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Eski 01-09-08, 18:05 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

_ŞizofreN_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.622
Teşekkür etti: 809
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:10709
_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
barışş günü kutlu olsun
inş. barış getirir

''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)''

keşke hep 8 yaşında kalsak..
Eski 01-09-08, 18:07 Çevrimiçi   #12
Grup Lideri
Figüranlar

samira_prensess - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.677
Teşekkür etti: 1.065
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:8518
samira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
tüm baris yanlisi insanligin dünya baris günü kutlu olsun...

-----Nancy Ajram - Bitfakar Fi Eih 2008

Konu Seçenekleri