| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Hangisi Öncelik ? | |||
| İyi Haber | | 6 | 16,22% |
| Kötü Haber | | 31 | 83,78% |
| Oylayanlar: 37. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli | 1 İyi , 1 Kötü Haber
1 İyi Haber ve 1 Kötü Haber Duyucaksınız Diyelim.. Hangisini İlk Olarak Duymak İsterdiniz ? |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
|
| | #2 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.956
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:32020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kötü (:
|
|
| | #3 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.108
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:11924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ii haber çünkü eğer kötüyü alşırsam ii haberden mutlu olamam
Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #4 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.119
Forum Gücü: 245 Forum Puanı:90314 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kötü haber Dünya,bu gece dursana ![]() |
|
| | #5 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.400
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:19490 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kötü . . . beni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben gerek birde beni anlayan |
|
| | #6 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.895
Forum Gücü: 108 Forum Puanı:42252 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kötü haber (:
Yeni utançlar biriktiriyorum eski günahlarıma, cüzamlı ruhlar cehennemine gidiyorum ben.. Kirli sözlerimi temize çekme, oysa "gel" desen gelecektim... |
|
| | #7 |
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:11924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya neden herkes bu kadar kötümser
Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:19490 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kötümserlikten degil ![]() iyi haber kötü haberden sonra moral olur die yani . . . beni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben gerek birde beni anlayan |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #9 |
benimdee düşüncem su eğer başta kötü haberi alırsam ii habere karşı mutluluk duyamam ama eğer kötü haberi bilmeden iiiyi alırsam mutluluk duyabilirim
Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #10 |
ee sonra kötüyü duyunca nolcak yine moralin bozulcak . . . beni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben gerek birde beni anlayan |
|
| | #11 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.107
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:35928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kötü haber Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #12 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.454
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kötüü \,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
|
| | #13 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.024
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27679 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İlk Olarak Kötü Haber Alırdım Heralde... |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
|
| | #14 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.908
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:80546 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her Şeyin Iyi Ve Kötü Olmak Uzere 2 Yorumu Vardır En Kötü Haberin Bile Bakış Açısı Değiştirilerek Iyi Haber Olmasını Sağlayabilir Her Zaman Iyi Haberler Almanız Dileğiyle ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #15 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kötü haber (:
....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #16 |
Teşekkür etti: 3.015
Forum Gücü: 85 Forum Puanı:29545 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kötü ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #17 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | once kotu haberi duymak isterim , iyi haberle de moral bulurum sonrasinda (: |
|
| | #18 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.922
Forum Gücü: 182 Forum Puanı:80918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | önce kötü haberi alirim ki, en kötü seyi yasamis olim Annemi bıraktım sana, kimsesiz geldim.. Aşkı sırtıma aldım, taşıdım, evladım dedim.. Taştım, dağdım, kum oldum geldim.. Beni Tanrı'ya tekrar inandırabilir misin? Kimse inanmadı sana, ben taptım geldim.. Şimdi beni biraz sevebilir misin? Ben geldim..! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Virane (26-06-08) |
| | #19 |
Teşekkür etti: 3.781
Forum Gücü: 170 Forum Puanı:72464 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ilk Önce Kötü Haberi Duymak Isterdim.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| | #20 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 940
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:15967 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
önce kötü |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |