| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() O Şimdi Asker | 1 Nisan Dünyanın en iğrenç günüdür. Ne idüğü belirsiz şakaların bi anda bi anda ortaya salınmasıyla başlar. Kişilerin yıl boyunca bastırılmış espiri ve komedyenlik duygularının bi dinazor edasıyla içlerinden çıkarıp etrafta gezdirerek, işin foseptiğini çıkarmasıyla son bulur. Genelde yapılmaması gereken şeyler hep bugün yapılır. 1 Nisan canım bugün serbest nede olsa adamı öldürseniz, şaka yaptım yaa amma ciddiye aldınız felan durumuna geritirmeye çalışırsınız. Aslında hikaye şudur ; Gregoryan takvimi'nin yürürlüğe girmesiyle yılbaşı 1 nisan'dan 1 ocak'a alınır. Yılbaşını eski alışkanlıkla 1 nisan'da kutlayanlarla dalga geçilmesi (kendilerine "April fools" denilerek), bu kişilere eşek şakası yapılması adeti buradan çıkmıştır. Değişik kültürlerde de değişik vesilelerle şaka yapma günleri bulunmaktadır.. ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (8 Kişi) | ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (01-04-08), CnRaLpEr (02-04-08), Oo.SoSuMo.oO (02-04-08), SaKaRiN..! (02-04-08), Snorland (01-04-08), Tweety (01-04-08), ufuk_08 (02-04-08), ~C@dY~ (01-04-08) |
| | #2 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.293
Forum Gücü: 433 Forum Puanı:180884 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eşşekliği ilan etme günü ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #3 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.537
Forum Gücü: 143 Forum Puanı:62922 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | her sene düzenli olarak keklendiğim gün ![]() ![]()
|
|
| | #4 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en nefret ettiğim gün saçma çok saçma bi gün
....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.239
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:34131 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
portakal çiçeklerinin kokusunun havaya saçıldıgı odamın penceresinden içeriye doldugu kokuyu içime çekişim merhaba bahar diyip gülümsedigim bi gün ...Ruhum İyiki varsın... ...Hep varolacaksın... ...Sol yanımın en güzel yarasısın... ...Acımda olsan sen bambaşkasın... "Benimde cümlelerim var" |
|
| | #6 |
| Grup Lideri Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 103
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim için en mükemmel ayın başladığı gün (5 gün sonra doğum günüm oluyoda ) |
|
| | #7 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.620
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:31152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | her zamanki gibi yabancıların günlerini kutluyoruz... ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #8 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.015
Forum Gücü: 85 Forum Puanı:29545 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dün 20 tane patlayan sigara aldım Marlboro paketinin içine koydum Dershaneye gidince paketi çıkardım, herkes atladı Paketin yarısını boşalttılar, bende gerçeğinden yaktım Görmeliydiniz havai fişek gösteririsi gibiydi![]() ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.205
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Radyolardan sanatçılar öldürülür... Sanatçıların aile ve hayranları özellikle ailenin yaşlıları haber sonucu kalp krizleri geçirirler. Ardından 1 Nisan şakası değil eşek şakası yorumu yapılan gün olarak bilinir. ![]() Şiyar abi dün yaptı bir tane |
|
| | #10 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.919
Forum Gücü: 88 Forum Puanı:36516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok severiimm 1 nisanı günlük şakalarım çok oluyo arkadaşlar arasında ![]() çekemiyolar yeter diyolar ama napalım ![]() Bugün tamamiyle uzaklaşıyolar bendenn niye guzularım yanaşın yanıma diyorum ![]() Verdikleri tek cevap : Kayboooooll ![]() Benim tipim : LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..! Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı.. Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar Yobazlığa, geriliğe karşı.. ! |
|
| | #11 |
| Dekan Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.200
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26261 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yegenLerimin her yaptıkLrına 1 Nisan dedikLeri gün (: "çalınmış şiirlerim gibisin isyanlarım bitmedi hala... " ![]() |
|
| | #12 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.599
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:17400 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nisan yağmurlarının başladığı gün... Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey! Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi? MEHMET AKİF ERSOY |
|
| | #13 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.380
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:41934 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sinir oluyorum, tek kelimeyle sinir oluyorum bu güne .. . . . . ![]() . . "Daha güçlü, daha sakin Daha mutlu, daha suskun.. Daha olgun, daha kırgın Daha yalnız, daha yorgun." |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |