| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Forumda uzman | 10 yaşında ikinci kişisel sergisini açtı 10 yaşında ikinci kişisel sergisini açtı ![]() 10 yaşında ikinci kişisel sergisini açan Arda Kalenci, resimlerinde kendi hayal dünyasını tuvale ve kara kaleme döküyor. Çağdaş Sanatlar Merkezi'ndeki sergide Kalenci'nin doğa, hayvanlar ile kendi hayal dünyasını konu aldığı yağlıboya, suluboya ve karakalem çalışmaları yer alıyor. İlkokul 5. sınıf öğrencisi olan Arda, resim yapmanın hayatında önemli bir yeri olduğunu, yaşadığı olaylar ile duygularını yazı yazma yerine resimle anlatmayı seçtiğini söyledi. Dergilerdeki resimlerden de esinlendiğini dile getiren küçük sanatçı, daha çok karakalemle çalışmayı sevdiğini ve resim yapmaya devam edeceğini anlattı. Arda Kalenci'nin sergisi, 5 Nisana kadar devam edecek. Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Yσкє∂!¢! (05-04-08) |
| | #2 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.112
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:35928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | efferin ona Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #3 |
| Stajyer Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 78
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:831 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
afırın ona da kıskandım valla
|
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 518
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3920 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aferim yiwrumm Hersey ne çabuk ne kolay dagildi sonunda Neden olmuyor ne kaldi elimde avucumda Kimseye anlatamam Çikmaz sokaklarda bitti sonunda Derdimi anlatamam Tutunmusum paramparça hayata... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |