| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent ![]() | 1000 mesaj bu 1001 :)) Evet ben de 1000 mesaj yazmışım hem de ben kayıtlı oldugum ilk ve tek forum sitesinde 1000 mesaj yazmışım...!Bu foruma üye olmama ısrarcı tavrı sonrasında saolsun mavitanecik vesile oldu (çok teşekkürler.. ), bi üye olayım dedim nasıl olsa bi iki takılır,sıkılır çıkarım diyordum (tabi bu ilk zamanlardı... =)Bu bi iki takılmalar saatleri bulmaya başladı ve ben sıkılmak bi yana dursun çok ama çok eğleniyordum![]() Paylaştıgım çalışmalara genelde aldıgım olumlu tepkiler beni iyice forumumuza bağladı...bazı arkadaşlarımın bunlar sanal işler gerçeğe dön tepkilerine; asıl sanal olan samimiyetsiz gerçeklerdir(ne kadar gerçekse artık...!) cevabını verdim.Ben bu forumda samimi duyguları buldum,sevecen tavırları,huzuru ve insanları fiziksel olarak değilde içgüzellikleriyle kabul eden insanları buldum ve ve ve...İlk defa bu kadar uzun bi mesaj yazıyorum biraz da gevezelik yaptım artık 1000 mesaj hatırına kusuruma bakmayın neyse buradan tüm dana lara sonsuz teşekkürler...Saygılar, sevgiler,esen kalınız seni sevmek en gizli ağlama biçimimdi... sana yazacaklarım sil sil bitmezdi... ve ben sende hiç birşeydim, sen bende herşeyken... ve sen var git yoluna |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 218
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:3653 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tebrıkler basarılarının devamını dıleım ![]() ![]() -------- sen hıc sevdınmı? |
|
| | #3 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Cok güzel yazmi$sin G V Z .. Nice 1000 mesajlara hep beraber .. Dana (: ![]() | |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 356
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1000 mesajj vaybee inşş bndee o günlerii görürürm
|
|
| | #5 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 83
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:3874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eline sağlık nasıl yazdın yaw |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 44
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:2497 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
daha nice 1000 lere SoN UmuT'uMmm... |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 609
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9920 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
devam nomad devam. ![]() abi süpersin ya sen çalışma yap ben de onlara yorum yapayım ![]() allah uzun ömürler versin nice binlere. tebrikler...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! DİYEBİLENE! |
|
| | #8 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 142
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:5728 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nomad tebrik ediyorum.katılımın çok olsun inşallah.dana da daha nice sıfırlara bu nasıl dengedir dostlar kimileri kuru ekmeğe muhtaç kimilerinin karnı tok gönlü aç birilerinin hastaneye gidecek parası yok birilerinin başında beş doktor beşi de tok bu nasıl dengedir dostlar... |
|
| | #9 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 653
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:6887 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dewamı geLir inşALLah |
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 876
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:7110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya boşver bu kadar sıfır ne yapacaksın, at sonda 3 sıfır, ohhh ne güzel, ne kafan karışır nede gözün ağrır. Bak paradan bile attık. Neyse yaa, ne alaka Seni öncelikle tebrik eder, daha nice güzel günlerde beraber olmayı dilerim. YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI |
|
| | #11 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:3867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı olsun |
|
| | #12 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 482
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:4101 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlı olsun nomad...nedense çoğu insan için bininci mesaj çok değerli oluyo ya Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap; Yok olacaksan neden varsın? Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum... Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!! ![]() Xasiorklu Melo |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |