Konu Seçenekleri
Eski 09-08-06, 18:50 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent

nomad - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.620
Teşekkür etti: 1.086
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:7181
nomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmış
1000 mesaj bu 1001 :))

Evet ben de 1000 mesaj yazmışım hem de ben kayıtlı oldugum ilk ve tek forum sitesinde 1000 mesaj yazmışım...!Bu foruma üye olmama ısrarcı tavrı sonrasında saolsun mavitanecik vesile oldu (çok teşekkürler.. ), bi üye olayım dedim nasıl olsa bi iki takılır,sıkılır çıkarım diyordum (tabi bu ilk zamanlardı...=)Bu bi iki takılmalar saatleri bulmaya başladı ve ben sıkılmak bi yana dursun çok ama çok eğleniyordum Paylaştıgım çalışmalara genelde aldıgım olumlu tepkiler beni iyice forumumuza bağladı...bazı arkadaşlarımın bunlar sanal işler gerçeğe dön tepkilerine; asıl sanal olan samimiyetsiz gerçeklerdir(ne kadar gerçekse artık...!) cevabını verdim.Ben bu forumda samimi duyguları buldum,sevecen tavırları,huzuru ve insanları fiziksel olarak değilde içgüzellikleriyle kabul eden insanları buldum ve ve ve...İlk defa bu kadar uzun bi mesaj yazıyorum biraz da gevezelik yaptım artık 1000 mesaj hatırına kusuruma bakmayın neyse buradan tüm dana lara sonsuz teşekkürler...Saygılar, sevgiler,esen kalınız

seni sevmek en gizli ağlama biçimimdi...
sana yazacaklarım sil sil bitmezdi...
ve ben sende hiç birşeydim, sen bende herşeyken...

ve sen var git yoluna
Eski 09-08-06, 18:55 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent

sweetgirl - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.335
Teşekkür etti: 218
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:3653
sweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler biri
tebrıkler basarılarının devamını dıleım

--------
sen hıc sevdınmı?
Eski 09-08-06, 19:10 Çevrimdışı   #3
Rektör

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.304
Teşekkür etti: 6.403
RepForum Gücü: 238
Forum Puanı:97193
LaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
nomad´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evet ben de 1000 mesaj yazmışım hem de ben kayıtlı oldugum ilk ve tek forum sitesinde 1000 mesaj yazmışım...!Bu foruma üye olmama ısrarcı tavrı sonrasında saolsun mavitanecik vesile oldu (çok teşekkürler.. ), bi üye olayım dedim nasıl olsa bi iki takılır,sıkılır çıkarım diyordum (tabi bu ilk zamanlardı...=)Bu bi iki takılmalar saatleri bulmaya başladı ve ben sıkılmak bi yana dursun çok ama çok eğleniyordum Paylaştıgım çalışmalara genelde aldıgım olumlu tepkiler beni iyice forumumuza bağladı...bazı arkadaşlarımın bunlar sanal işler gerçeğe dön tepkilerine; asıl sanal olan samimiyetsiz gerçeklerdir(ne kadar gerçekse artık...!) cevabını verdim.Ben bu forumda samimi duyguları buldum,sevecen tavırları,huzuru ve insanları fiziksel olarak değilde içgüzellikleriyle kabul eden insanları buldum ve ve ve...İlk defa bu kadar uzun bi mesaj yazıyorum biraz da gevezelik yaptım artık 1000 mesaj hatırına kusuruma bakmayın neyse buradan tüm dana lara sonsuz teşekkürler...Saygılar, sevgiler,esen kalınız
Nomad iyi ki varsin (:
Cok güzel yazmi$sin G V Z ..
Nice 1000 mesajlara hep beraber .. Dana (:

Eski 09-08-06, 19:12 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent

begm - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.307
Teşekkür etti: 356
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:2597
begm çevresinde seviliyorbegm çevresinde seviliyorbegm çevresinde seviliyorbegm çevresinde seviliyorbegm çevresinde seviliyorbegm çevresinde seviliyorbegm çevresinde seviliyorbegm çevresinde seviliyorbegm çevresinde seviliyorbegm çevresinde seviliyorbegm çevresinde seviliyor
1000 mesajj vaybee inşş bndee o günlerii görürürm
Eski 09-08-06, 19:30 Çevrimdışı   #5
Profesör

CaGRI - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.505
Teşekkür etti: 83
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:3874
CaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biri
eline sağlık nasıl yazdın yaw
Eski 09-08-06, 20:18 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent

smartgirl - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.404
Teşekkür etti: 44
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:2497
smartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyor
daha nice 1000 lere

SoN UmuT'uMmm...
Eski 09-08-06, 20:27 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi

canosh - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.155
Teşekkür etti: 609
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9920
canosh herkes hayrancanosh herkes hayrancanosh herkes hayrancanosh herkes hayrancanosh herkes hayrancanosh herkes hayrancanosh herkes hayrancanosh herkes hayrancanosh herkes hayrancanosh herkes hayrancanosh herkes hayran
devam nomad devam.
abi süpersin ya sen çalışma yap ben de onlara yorum yapayım
allah uzun ömürler versin nice binlere. tebrikler...

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
DİYEBİLENE!
Eski 09-08-06, 21:39 Çevrimdışı   #8
Doçent

jojua - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.498
Teşekkür etti: 142
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:5728
jojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
nomad tebrik ediyorum.katılımın çok olsun inşallah.dana da daha nice sıfırlara

bu nasıl dengedir dostlar
kimileri kuru ekmeğe muhtaç
kimilerinin karnı tok gönlü aç
birilerinin hastaneye gidecek parası yok
birilerinin başında beş doktor beşi de tok
bu nasıl dengedir dostlar...
Eski 09-08-06, 21:43 Çevrimdışı   #9
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.914
Teşekkür etti: 653
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:6887
Kariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
dewamı geLir inşALLah
Eski 10-08-06, 09:18 Çevrimdışı   #10
Rektör

Silent Scream - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.269
Teşekkür etti: 876
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:7110
Silent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmış
Ya boşver bu kadar sıfır ne yapacaksın, at sonda 3 sıfır, ohhh ne güzel, ne kafan karışır nede gözün ağrır. Bak paradan bile attık.

Neyse yaa, ne alaka

Seni öncelikle tebrik eder, daha nice güzel günlerde beraber olmayı dilerim.

YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN

http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif

YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI
Eski 10-08-06, 09:28 Çevrimdışı   #11
Profesör

cicibici - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.440
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:3867
cicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biri
hayırlı olsun
Eski 10-08-06, 10:07 Çevrimdışı   #12
Doçent

MeLLoO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.507
Teşekkür etti: 482
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:4101
MeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biri
hayırlı olsun nomad...nedense çoğu insan için bininci mesaj çok değerli oluyo ya

Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap;
Yok olacaksan neden varsın?

Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum...

Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!!

Xasiorklu Melo

Konu Seçenekleri