Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 10-06-07, 23:07 Çevrimdışı   #1

B-CooL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.262
Teşekkür etti: 2.332
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:84673
B-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
10.06.2007 - Kıraç - Gidiyorum

Tüm Katılımcılara başarılar diliyoruz

Kıraç - Gidiyorum

Ne başkası oldu ne de olacak
Sen çalmazsan kapım açılmayacak
Şimdi içimde yanan bu ateş
Sanma ki bir son bulacak
Hiç utanmam gülüm divaneyim
Parçalanmış dünyam viraneyim
Seni herşeyden çok çok istedim
Vuruldum avareyim
Ne olurdu benim olsan
Şu yaralarımı sarsan
Bıktım artık yol almaktan
Önüme çıkıp durdursan
Gidiyorum buralardan
Tüm rüzgarlar senin olsun
Benden ayrı rüyadasın
Dilerim birgün uyanırsın
Yıllar sonra birgün yaşlandığında
O ipek saçların ağardığında
Kuru yaprak gibi dağıldığında
Kalırsın tek başına
Oysa seni ne çok ne çok sevmiştim
Tüm çiçeklerimi sana dermiştim
Şimdi ellerim boş yüreğim sarhoş
Oysa neler ümid etmiştim

Son Katılım Tarihi:
16.o6.2oo7
Saat: 23.00

O boşluk dolar elbet,
yaralar kabuk bağlar, sızılar diner,
acılar dibe çöker.
Hayatta sevilecek şeyler yeniden fark edilir.
Bir yerlerden bulunup yeni mutluluklar edinilir.
O boşluk doldu sanırsınız
Oysa ;
O boşluğu dolduran eksilmenizdir...

birgün yakalanırsan içindeki çığlığa ...
senin için sustuğum bütün zamanları hatırla .!!!

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
ayemhepi (13-06-07), c.c.D (12-06-07), sabis33 (12-06-07)
Eski 10-06-07, 23:08 Çevrimdışı   #2
Rektör

Unfaithful - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.384
Teşekkür etti: 2.657
RepForum Gücü: 123
Forum Puanı:48125
Unfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Sarki secimi harika..tüm ressamlarimiza basarilar

Eski 10-06-07, 23:22 Çevrimiçi   #3
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.658
Teşekkür etti: 16.265
RepForum Gücü: 477
Forum Puanı:201891
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Oysa seni ne çok ne çok sevmiştim
Tüm çiçeklerimi sana dermiştim
Şimdi ellerim boş yüreğim sarhoş
Oysa neler ümid etmiştim
Bu şarkıyı seçtiğinize çok sevindim...
Çalışmaları merakla beklicem.

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Eski 10-06-07, 23:43 Çevrimdışı   #4
Rektör

Bεяsŧŷ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.267
Teşekkür etti: 2.856
RepForum Gücü: 171
Forum Puanı:69439
Bεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
katılcak arkadaşlara bol şanslar (:

.

Afra tafra off pofff (:

Eski 10-06-07, 23:51 Çevrimdışı   #5
Doçent
Antikapitalistler

tutbenidüşmeden - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.098
Teşekkür etti: 2.499
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:8288
tutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Offf benim şarkım :-)

saat çok geçti,kafamız bir hoştu
son vapura yetişemedik
yollar boştu ama belki düştü
doya doya gülüşemedik

Eski 11-06-07, 22:15 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.401
Teşekkür etti: 5.620
RepForum Gücü: 194
Forum Puanı:79262
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ben bu sarkiya bitiyorum. ne kadar seviyorum bu sarkiyi beah (gerci kiracin tüm eski sarkilarini seviyorum caktirmayin )

Eski 11-06-07, 23:03 Çevrimdışı   #7
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.940
Teşekkür etti: 6.343
RepForum Gücü: 178
Forum Puanı:72496
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
simdiden katilacak arkadaslara basarilar

Bismillâhirrahmânirrâhîm.
Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd.
Vela ene âbidûne mâabedtüm.
Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn.

Kâfirun Suresi

Eski 12-06-07, 01:47 Çevrimdışı   #8
Asistan
Kemalistler

c.c.D - ait Avatar
Genel Mesajlar: 355
Teşekkür etti: 92
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:2110
c.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
hrkese başarılar süper şarkı kıraçın tek sevdiğim şarkısı

KURBAN BİR KATLİAM DEĞİLDİR!
DİNİMİZİN BİR İNANCIDIR ALLAH'A FEDADIR...!

Eski 12-06-07, 10:28 Çevrimdışı   #9
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.570
Teşekkür etti: 5.002
RepForum Gücü: 178
Forum Puanı:62520
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
katilacak arkadaslara basarilar

Yorgun...

Eski 12-06-07, 16:00 Çevrimdışı   #10
Doçent

sabis33 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.163
Teşekkür etti: 282
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:1569
sabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Katılacak Arkadaşlar Başarılar (:

Eski 16-06-07, 22:13 Çevrimdışı   #11
Rektör
Genel Mesajlar: 10.077
Teşekkür etti: 8.039
RepForum Gücü: 233
Forum Puanı:97032
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
herkese basarilar dilerim '

Kapalı konu

Konu Seçenekleri