| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 10.06.2007 - Kıraç - Gidiyorum Tüm Katılımcılara başarılar diliyoruz ![]() Kıraç - Gidiyorum Ne başkası oldu ne de olacak Sen çalmazsan kapım açılmayacak Şimdi içimde yanan bu ateş Sanma ki bir son bulacak Hiç utanmam gülüm divaneyim Parçalanmış dünyam viraneyim Seni herşeyden çok çok istedim Vuruldum avareyim Ne olurdu benim olsan Şu yaralarımı sarsan Bıktım artık yol almaktan Önüme çıkıp durdursan Gidiyorum buralardan Tüm rüzgarlar senin olsun Benden ayrı rüyadasın Dilerim birgün uyanırsın Yıllar sonra birgün yaşlandığında O ipek saçların ağardığında Kuru yaprak gibi dağıldığında Kalırsın tek başına Oysa seni ne çok ne çok sevmiştim Tüm çiçeklerimi sana dermiştim Şimdi ellerim boş yüreğim sarhoş Oysa neler ümid etmiştim Son Katılım Tarihi: 16.o6.2oo7 Saat: 23.00 O boşluk dolar elbet, yaralar kabuk bağlar, sızılar diner, acılar dibe çöker. Hayatta sevilecek şeyler yeniden fark edilir. Bir yerlerden bulunup yeni mutluluklar edinilir. O boşluk doldu sanırsınız Oysa ; O boşluğu dolduran eksilmenizdir... birgün yakalanırsan içindeki çığlığa ... senin için sustuğum bütün zamanları hatırla .!!! |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.657
Forum Gücü: 123 Forum Puanı:48125 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sarki secimi harika..tüm ressamlarimiza basarilar |
| | #3 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.265
Forum Gücü: 477 Forum Puanı:201891 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oysa seni ne çok ne çok sevmiştim Bu şarkıyı seçtiğinize çok sevindim...Tüm çiçeklerimi sana dermiştim Şimdi ellerim boş yüreğim sarhoş Oysa neler ümid etmiştim Çalışmaları merakla beklicem. ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.856
Forum Gücü: 171 Forum Puanı:69439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
katılcak arkadaşlara bol şanslar (:
. Afra tafra off pofff (: |
| | #5 |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.499
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:8288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Offf benim şarkım :-) ![]() saat çok geçti,kafamız bir hoştu son vapura yetişemedik yollar boştu ama belki düştü doya doya gülüşemedik |
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.620
Forum Gücü: 194 Forum Puanı:79262 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben bu sarkiya bitiyorum. ne kadar seviyorum bu sarkiyi beah (gerci kiracin tüm eski sarkilarini seviyorum caktirmayin )
|
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.343
Forum Gücü: 178 Forum Puanı:72496 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
simdiden katilacak arkadaslara basarilar
Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
| | #8 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 92
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hrkese başarılar süper şarkı kıraçın tek sevdiğim şarkısı ![]() ![]() DİNİMİZİN BİR İNANCIDIR ALLAH'A FEDADIR...! |
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.002
Forum Gücü: 178 Forum Puanı:62520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
katilacak arkadaslara basarilar Yorgun... |
| | #10 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 282
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:1569 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Katılacak Arkadaşlar Başarılar (: |
| | #11 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 8.039
Forum Gücü: 233 Forum Puanı:97032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
herkese basarilar dilerim ' |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |