Konu Seçenekleri
Eski 12-04-07, 21:56 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Müzik grubu

ЄцЯøŦRΊρ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 711
Teşekkür etti: 339
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:3570
ЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biri
havali sırada euro_trip

kahretsin çok pis bakarım

...
...
beynimde ki dünyada;
tüm kuvvetler toplanmış deniz yeşili renklere saldırmaya
kalbimdekinde ise;
karşı koymak için küçük çapta yürekli askerler...
...
...
Alican DEMİR
Mesaja teşekkür eden: (9 Kişi)
alaskalı_eren (14-04-07), Bεяsŧŷ (12-04-07), CnRaLpEr (12-04-07), dj-crazy-boy38 (19-04-07), GönüLçeLen` (04-06-07), roza (13-04-07), samx (17-04-07), saso (29-04-07), yεsiL (12-04-07)
Eski 12-04-07, 21:58 Çevrimdışı   #2
Dekan
Antikapitalistler

roza - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.293
Teşekkür etti: 6.375
RepForum Gücü: 75
Forum Puanı:26011
roza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
kariizmaa
resimler güzel...((:
paylasmn için tesekkrler....

Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz.
hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık
canımız hiç bu kadar yanmadı
tanrım
ne darbeler ne yangınlar kentlerde
biz soluk soluk
her satır boslugunda sevdamız
biz vardık
varız.
Eski 12-04-07, 22:00 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Müzik grubu

ЄцЯøŦRΊρ - ait Avatar
ЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biri
ehuehueuheuhueh

...
...
beynimde ki dünyada;
kalbimdekinde ise;
...
...
Alican DEMİR
Eski 12-04-07, 22:03 Çevrimdışı   #4
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.302
Teşekkür etti: 15.205
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90174
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Bu karizmaya başka bir bedende rastlamak mümkün değil. Alican(ım) Hoşgeldin.
Mesaja teşekkür eden:
ЄцЯøŦRΊρ (12-04-07)
Eski 12-04-07, 22:06 Çevrimdışı   #5
Rektör
Düşünürler grubu

Bεяsŧŷ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.265
Teşekkür etti: 2.853
RepForum Gücü: 170
Forum Puanı:69218
Bεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Off off bakışlara bak

Hoşgeldin Alican tanıyorum ben seni

.

Afra tafra off pofff (:
Eski 12-04-07, 22:08 Çevrimdışı   #6

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.542
Teşekkür etti: 5.126
RepForum Gücü: 245
Forum Puanı:90358
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hoşgeldin abi güzel resimlerrr
nickininde çok güzel eurotrip harika bir film

Parmaklar arasından akan o tutkunun esir aldığı bir Temmuz gecesi mağduruyum.
Gel dedin,geldim
Sus dedin,sustum
Ve hala da suskunum
Şimdi
Siz de susun
Kocaman bir sessizlik yasayalım
Hep beraber
...
Eski 12-04-07, 22:10 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
Müzik grubu

ЄцЯøŦRΊρ - ait Avatar
Alıntı:
CnrALper´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu karizmaya başka bir bedende rastlamak mümkün değil. Alican(ım) Hoşgeldin.
hosbulduuummm dersler hafifleyince döndüm forumlara

...
...
beynimde ki dünyada;
kalbimdekinde ise;
...
...
Alican DEMİR
Mesaja teşekkür eden:
CnRaLpEr (12-04-07)
Eski 12-04-07, 22:11 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi
Müzik grubu

ЄцЯøŦRΊρ - ait Avatar
Alıntı:
Bεяsŧŷ´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Off off bakışlara bak
Hoşgeldin Alican tanıyorum ben seni
nerdeeennn

...
...
beynimde ki dünyada;
kalbimdekinde ise;
...
...
Alican DEMİR
Eski 12-04-07, 22:18 Çevrimdışı   #9
Rektör
Genel Mesajlar: 10.041
Teşekkür etti: 9.845
RepForum Gücü: 135
Forum Puanı:48765
yεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
askitommmmm... hosgeldin..iyki geldin.. ama ben gidiyorum yakinda .. neden simdi geldin .. resimler harika daha güzelleri de var ama ..
Eski 12-04-07, 22:46 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi
Müzik grubu

ЄцЯøŦRΊρ - ait Avatar
nası yakında nereye yaa

...
...
beynimde ki dünyada;
kalbimdekinde ise;
...
...
Alican DEMİR
Eski 13-04-07, 01:22 Çevrimdışı   #11

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.144
Teşekkür etti: 4.642
RepForum Gücü: 250
Forum Puanı:94356
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
güsel poz saol paylaşım için..............

Eski 13-04-07, 13:47 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi
Müzik grubu

ЄцЯøŦRΊρ - ait Avatar
yaw yukarıya ekleyememisim hani 2 tane yeter ama 1 tane daha olsn

...
...
beynimde ki dünyada;
kalbimdekinde ise;
...
...
Alican DEMİR

Konu ЄцЯøŦRΊρ tarafından (13-04-07 Saat 13:50 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
alaskalı_eren (14-04-07), saso (29-04-07)
Eski 13-04-07, 19:26 Çevrimdışı   #13
Asistan

``η€Sli´´ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 355
Teşekkür etti: 101
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:458
``η€Sli´´ ara sıra gören oluyor``η€Sli´´ ara sıra gören oluyor``η€Sli´´ ara sıra gören oluyor``η€Sli´´ ara sıra gören oluyor``η€Sli´´ ara sıra gören oluyor
sn neymşsn be abi....

Gülmek için mutlu olmayı bekleme,
belki mutluluk gülüşünde saklıdır.
Sakın aglayayım deme
bilki bi yerlerde
senin bir tek gülüşün için
yaşayan vardır...
Eski 14-04-07, 10:01 Çevrimdışı   #14
Dekan
Figüranlar

alaskalı_eren - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.926
Teşekkür etti: 4.123
RepForum Gücü: 57
Forum Puanı:17981
alaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
karizma.com falan yanii bakışların tatlı bi sertlikle bakıyo walla harika
paylaşım için tşk ederim

"bir merdiwen dayadım göğe
bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"
Mesaja teşekkür eden:
ЄцЯøŦRΊρ (27-01-08)
Eski 14-04-07, 10:08 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi
Müzik grubu

ЄцЯøŦRΊρ - ait Avatar
teşekrürleerr =)

...
...
beynimde ki dünyada;
kalbimdekinde ise;
...
...
Alican DEMİR
Eski 15-04-07, 22:36 Çevrimdışı   #16
Muhabir
Düşünürler grubu

GönüLçeLen` - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.756
Teşekkür etti: 3.018
RepForum Gücü: 111
Forum Puanı:45867
GönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
beğendim gösel fotolar

Yaz günü palto giyerim
Ceplerim dolu dolu şiir
Gören beni deli sanır
Adım kaçığa çıkar
keşke kaçsam
Keşke kaçabilsem şu dünyadan.

-Yağmur içen kız.-
Eski 16-04-07, 20:02 Çevrimdışı   #17
Öğretim üyesi
Müzik grubu

ЄцЯøŦRΊρ - ait Avatar
tskrrlr

...
...
beynimde ki dünyada;
kalbimdekinde ise;
...
...
Alican DEMİR
Eski 16-04-07, 23:33 Çevrimdışı   #18
Öğretim üyesi

Tammer - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.027
Teşekkür etti: 221
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:1321
Tammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuş
Gerçekten pis bakmışsın.

musha ring dum a doo dum a da...

Eski 16-04-07, 23:37 Çevrimdışı   #19
Doçent

гєรรђ๏t - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.272
Teşekkür etti: 2.117
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:4494
гєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biri
Alıntı:
Tammer´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gerçekten pis bakmışsın.
angelina dahh piss bakıo ama
Eski 17-04-07, 18:53 Çevrimdışı   #20
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.566
Teşekkür etti: 4.997
RepForum Gücü: 176
Forum Puanı:61755
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
güzel cikmissin paylasim icin tskler

Yorgun...

Konu Seçenekleri