| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğrenci ![]() | мαıgєcє geldı Değerlı muhterem saygı değer vatandaslar Velakın bu forumu bana tavsıye eden benım kuzen P0lly ıdı saolsun ![]() Neyse lafı uzatmayalım kısaltmayalım hemen konuya dönelım .. Ben geldım .... ![]() hep beraber güzel vakıt gecirmek dileyiyle Kendini Yalnız hissettiğin kadar Yalnız, Güçlü hissettiğin kadar Güçlüsün... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.401
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:70592 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hosgeldin, Polly de bos durmuyor tatilde haala calisiyor ![]() az tanit kendini lafi uzat uzat (: "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| Mesaja teşekkür eden: | мαigєcє (11-08-08) |
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 543
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:3343 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoşgeldin... Yaşasın tam bağmsız Türkiye! Yaşasın Marksizm-Leninizm! Yaşasın Türk ve Kürt halkarının kardeşliği! Yaşasın işçiler,köylüler Kahrolsun Emparyalizm! |
|
| | #5 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 256
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:12519 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgelmişşsennn
Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
| | #6 | |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 25
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:177 ![]() ![]() | Alıntı:
Hakkımda ögrenmek istediklerine ayit bi liste hazırla en kısa zamanda hepsine cevap veririm Kendini Yalnız hissettiğin kadar Yalnız, Güçlü hissettiğin kadar Güçlüsün... | |
|
| | #7 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.128
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22236 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | h.q iyi forumlar BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! |
|
| | #11 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.979
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya Kızım Senden Kurtuluş Yok Mu ? ![]() Zaten Telde Muhabbetımıze Ortak Oluosun Bıde Burda Mı Cıktın Karsıma ![]() ![]() Ne Diye p0lly Önerdi Burayı Bılmiorumki ![]() Başka Yer Yok Sanki ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #12 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 25
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:177 ![]() ![]() | Tam üstüne bastın ![]() benım buraya üye olmamın tek sebebı senı rahatsız etmek yanı sey hmm karsıma cıkma en iisı ![]() Kendini Yalnız hissettiğin kadar Yalnız, Güçlü hissettiğin kadar Güçlüsün... |
|
| | #14 | |
Teşekkür etti: 2.546
Forum Gücü: 88 Forum Puanı:37339 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ben nerde kuzen orda Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA | |
|
| | #15 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.979
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Elinden Geleni Ardına Koyma ![]() Seni 3. Kata Cıkartırım ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #16 |
Teşekkür etti: 4.475
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80411 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoşgeldin Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| | #17 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.463
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11086 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | fifti fifti unutma ![]() öhum hoşgelmişsin sefalar getirmişsin ben hemen bir liste hazırlıyım dedim ![]() İsim? iş/okul? yaş? hobi fobi? msn numara \,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | мαigєcє (21-08-08) |
| | #18 |
Teşekkür etti: 2.546
Forum Gücü: 88 Forum Puanı:37339 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kesın benı ordan assa atarsın sen Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA |
|
| | #19 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5260 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgeldin
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| Mesaja teşekkür eden: | мαigєcє (21-08-08) |
| | #20 | |
Teşekkür etti: 5.401
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:70592 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Okul mu iste misin? Hangi takimi tutuyorsun? cv yap yolla "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |