Anket Sonuçlarını Göster: 11.03.2007 - MFÖ - Vurgun Yedim - Anketi Açılmıştır
1. Resim 4 6,67%
2. Resim 3 5,00%
3. Resim 13 21,67%
4. Resim 7 11,67%
5. Resim 9 15,00%
6. Resim 8 13,33%
7. Resim 11 18,33%
8. Resim 2 3,33%
9. Resim 1 1,67%
10. Resim 2 3,33%
Oylayanlar: 60. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 18-03-07, 23:23 Çevrimdışı   #1

B-CooL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.265
Teşekkür etti: 2.332
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:85173
B-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
11.03.2007 - MFÖ - Vurgun Yedim - Anketi Kapatılmıştır

Yarışma Birincisi
3.Resim PuSuLa

Yarışma İkincisi
7.Resim shedevil

Yarışma Üçüncüsü
5.Resim fibula

Yarışma Dördüncüsü
6. Resim jonguil

Yarışma Beşincisi
4.Resim ApTal_KovBoy

1.Resim YİLdIz_GÖZlüm

2. Resim RapBoys

8. Resim zinci

10. Resim Rebel

9.Resim şebofanmemo

O boşluk dolar elbet,
yaralar kabuk bağlar, sızılar diner,
acılar dibe çöker.
Hayatta sevilecek şeyler yeniden fark edilir.
Bir yerlerden bulunup yeni mutluluklar edinilir.
O boşluk doldu sanırsınız
Oysa ;
O boşluğu dolduran eksilmenizdir...

birgün yakalanırsan içindeki çığlığa ...
senin için sustuğum bütün zamanları hatırla .!!!

Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
Bεяsŧŷ (25-03-07), lonely (19-03-07), Maçakızı (22-03-07), PuSuLa (29-03-07)
Eski 18-03-07, 23:26 Çevrimdışı   #2
Rektör
Genel Mesajlar: 8.361
Teşekkür etti: 4.663
RepForum Gücü: 113
Forum Puanı:39785
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
çok güzel çalışmalar var herkesin eline sağlık

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "

Eski 18-03-07, 23:33 Çevrimdışı   #3
Doçent

seda - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.208
Teşekkür etti: 772
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:4406
seda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biri
ben 4 dedim.dier ark larında eline sağlık

Eski 19-03-07, 00:31 Çevrimiçi   #4
Asistan
Kemalistler

c.c.D - ait Avatar
Genel Mesajlar: 356
Teşekkür etti: 92
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:2110
c.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
ooww negüzellerr
özellikle 5 e hayran kaldım ben :S:S
ama oy 8e :$

KURBAN BİR KATLİAM DEĞİLDİR!
DİNİMİZİN BİR İNANCIDIR ALLAH'A FEDADIR...!

Eski 19-03-07, 00:57 Çevrimdışı   #5
Rektör

Bεяsŧŷ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.267
Teşekkür etti: 2.856
RepForum Gücü: 171
Forum Puanı:69439
Bεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
katılan tüm arkadaşlara başarılar 3 ve 10 arasında kaldım bende

.

Afra tafra off pofff (:

Eski 19-03-07, 01:01 Çevrimdışı   #6
Dekan

KINALI_BEBEK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.166
Teşekkür etti: 1.820
RepForum Gücü: 46
Forum Puanı:10838
KINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmış
Hepinizin eline saglik arkadaslar resim 3 ile 7 arasindan cok git gel yaptim ama resim 7 super yaa super otesi.. Kesinlikle resim 7!

BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN
BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN
BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN
BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN..

Eski 19-03-07, 12:42 Çevrimdışı   #7
Rektör
Genel Mesajlar: 10.077
Teşekkür etti: 8.039
RepForum Gücü: 233
Forum Puanı:97032
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
ellerinise saglik hepside bir birinden güzel

Eski 19-03-07, 13:16 Çevrimdışı   #8
Muhabir
Sanatkârlar grubu

ForgeR~Emo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 967
Teşekkür etti: 388
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:4468
ForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
hepsi çoook güsel olmuş herkese başarılar

Gone with the sin my baby and beautiful u r.
So , gone with the sin my darlingg..

Eski 19-03-07, 13:19 Çevrimdışı   #9
Rektör
Genel Mesajlar: 10.070
Teşekkür etti: 9.940
RepForum Gücü: 138
Forum Puanı:50215
yεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bence 3 üncüsü cok güzel ..

Eski 19-03-07, 13:22 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi

^'^Metalist^'^ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 660
Teşekkür etti: 176
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:2477
^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor
oyum 5 e ama aklım hepsi diyor

Sana o kadar ihtiyacım vardı ki
O kadar acı çekiyorum ki, şimdi yoksun,
Rüyalarımda seni görüyorum,
O kadar yalnız uyanıyorum ki...

Eski 19-03-07, 20:22 Çevrimdışı   #11
Doçent

İnCi ÇiÇéKi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.404
Teşekkür etti: 1.808
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26603
İnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
cidden çok zor bi seçim oldu.. hepsi çok güzel ya... seçmek çok zor..

hepinizin emeğine sağlık..

- "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: -

[ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ]

Anti-Aşk

Aşk=Yalan&Acı

Mesaja teşekkür eden:
c.c.D (20-03-07)
Eski 19-03-07, 20:33 Çevrimdışı   #12

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
güzel resimler varr
bn bes dedim

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!

Eski 19-03-07, 20:40 Çevrimdışı   #13
Rektör

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.304
Teşekkür etti: 6.403
RepForum Gücü: 238
Forum Puanı:97193
LaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
3üncü resme verdim oyumu ..
Yalniz 7de çok güzel

Basarilar arkadaslar ..

Eski 20-03-07, 07:05 Çevrimdışı   #14
Doçent

holy - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.922
Teşekkür etti: 2.243
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:11876
holy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmış
hepsi guzel seçemedim valla
sonra gene bakıcam
başarılar..

~~JØìË dÊ vÏvrÈ~~
http://www.e-dana.biz/forum/signaturepics/sigpic8834_1.gif
MeLeKLer koRusun seni ßebeĞim..ZzK..

SeNide melekler korusun BaRıŞ..güle güle..

Eski 20-03-07, 10:15 Çevrimdışı   #15
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.766
Teşekkür etti: 716
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:27494
RegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
3 ve 7 güsel olmuş ikisinin arasında kaldım ama 7 daha bi uyumlu geldi sanki

' belki benim kağıt param, bir şekilde, döne dolaşa senin cebine girmiştir... (:

Eski 20-03-07, 10:57 Çevrimdışı   #16
Doçent

DoĞuŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.218
Teşekkür etti: 1.548
RepForum Gücü: 52
Forum Puanı:17537
DoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hepsi çok güzel olmuş arkadaşlar
oyum 6.resme..

пьяный
'' Ölüm Bize Tutsak Biz Sevdana Karşıyakam ''

Eski 20-03-07, 12:21 Çevrimdışı   #17
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

LauB - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.118
Teşekkür etti: 1.586
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:18427
LauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
hepsi cok hos, emegi gecen herkesin yüregine saglik..

6 cok hosuma gitti, yalin ve güzel, askte vurgun yiyen bir genc kiz yapan kisinin yüregine saglik..

Eski 20-03-07, 12:59 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent
Spor grubu

KÜBÜŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.061
Teşekkür etti: 792
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:7438
KÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
ben 4. resme verdim oyunu ama hepside çok güzel olmuş

....
Ben sende seni sevdim
Avuçlarken yüzümü
Yahut dokunurken sessiz yar...

Ne yeminler bozdum
Geceler büyürken sensiz
Ne yeminler bozdum
Yıllar geçerken sitemsiz
Ne yeminler bozdum
Tarifi bile imkansız
Senin için ey karagül

Eski 20-03-07, 16:12 Çevrimdışı   #19
Asistan

PuSuLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 175
Teşekkür etti: 450
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:5256
PuSuLa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPuSuLa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPuSuLa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPuSuLa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPuSuLa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPuSuLa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPuSuLa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPuSuLa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPuSuLa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPuSuLa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPuSuLa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ödüller:
3 ve 4 üzerinde çalışılmış resimler... herkese başarılar...

...Âh mine'l Âşk...
...Âh mine'l Mevt...

Eski 20-03-07, 18:18 Çevrimdışı   #20
Dekan
Antikapitalistler

roza - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.446
Teşekkür etti: 6.710
RepForum Gücü: 84
Forum Puanı:30492
roza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
7. resm çok hosuma gitti

tam ellerimi bırakmışken..
şimdi boşluktayım,ölecegim derken..
tutbenidüşmeden
..

Kapalı konu

Konu Seçenekleri