Konu Seçenekleri
Eski 24-03-07, 17:13 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi

ѕєиα - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.093
Teşekkür etti: 724
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:2627
ѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
kahkaha artık bnde warımm....=)=)

Yanlışta yapsan doğruda seni sen olduğun için sevdim.. (=
Mesaja teşekkür eden: (16 Kişi)
ℓєαяѕιση (05-07-07), alaskalı_eren (25-03-07), BUR@K (25-03-07), cCcKaNKuRTcCc (24-03-07), dj-crazy-boy38 (27-03-07), Galiyev (10-09-07), Jadalickar (27-10-07), Junior_Muftu (06-05-07), p0lly (08-10-07), roza (27-10-07), sawasuar (25-03-07), shester (24-03-07), WoLfMaN (11-09-07), yεsiL (24-03-07), YıLdız_GöZlÜm (07-10-07), ~~abd~~ (08-09-07)
Eski 24-03-07, 17:15 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

_deniz_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 984
Teşekkür etti: 400
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10472
_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış
ne kadar hoş bir kız böleee...gülmen dileğiyle hep...

Anlamayana az gelirim, anlayana çok!
Mesaja teşekkür eden:
ѕєиα (24-03-07)
Eski 24-03-07, 17:20 Çevrimdışı   #3
Rektör
Genel Mesajlar: 10.041
Teşekkür etti: 9.845
RepForum Gücü: 135
Forum Puanı:48765
yεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
cok tatlisin
Mesaja teşekkür eden:
ѕєиα (24-03-07)
Eski 24-03-07, 17:25 Çevrimdışı   #4
Doçent

NighT_BluE - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.346
Teşekkür etti: 984
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:7288
NighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmış
aman aman nazar değmesin e-dana'ya bir şeker kız daha geldi

albüme olan katkın için teşekkürler
Mesaja teşekkür eden:
ѕєиα (24-03-07)
Eski 24-03-07, 17:39 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi

shester - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.038
Teşekkür etti: 353
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:3356
shester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler biri
uuuyyyyy şuna bak canım kuzenim benm seviyorum seni

O bir sığır...!!
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
ѕєиα (24-03-07), ..KuRSuN.. (28-03-07)
Eski 24-03-07, 17:40 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi

ѕєиα - ait Avatar
ѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
cemre015´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
uuuyyyyy şuna bak canım kuzenim benm seviyorum seni

cnm bnm ya bnde seni cok sewiorm

Mesaja teşekkür eden:
..KuRSuN.. (28-03-07)
Eski 24-03-07, 18:47 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 664
Teşekkür etti: 237
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:702
˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor
hosgeldinn..resimlerini bizlerle paylastigin icin tesekkurler..
Mesaja teşekkür eden:
ѕєиα (24-03-07)
Eski 24-03-07, 18:48 Çevrimdışı   #8
Doçent

SeKeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.661
Teşekkür etti: 522
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8983
SeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
şokk şekersin cemrenin kuzeni
Mesaja teşekkür eden:
ѕєиα (24-03-07)
Eski 24-03-07, 19:10 Çevrimdışı   #9
Doçent
Kemalistler

WorthLess - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.084
Teşekkür etti: 1.668
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:5012
WorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
teşekkürler resimler için çok hoş çıkmışsın
Mesaja teşekkür eden:
ѕєиα (24-03-07)
Eski 24-03-07, 21:30 Çevrimdışı   #10

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.144
Teşekkür etti: 4.642
RepForum Gücü: 250
Forum Puanı:94356
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
sende çok hoş çıkmışsın cemre gibi...........

Mesaja teşekkür eden:
ѕєиα (25-03-07)
Eski 24-03-07, 23:53 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent
Kemalistler

•Balım - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.364
Teşekkür etti: 391
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:3203
•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri
3. resimde bi atraksiyon havası var
Mesaja teşekkür eden:
ѕєиα (25-03-07)
Eski 24-03-07, 23:53 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent
Kemalistler

•Balım - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.364
Teşekkür etti: 391
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:3203
•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri
pardon 3 yazmışım 2 diyecektim
Mesaja teşekkür eden:
ѕєиα (25-03-07)
Eski 25-03-07, 00:29 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent

BUR@K - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.063
Teşekkür etti: 413
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:886
BUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuş
paylasım icin saol cok güzeller
Mesaja teşekkür eden:
ѕєиα (25-03-07)
Eski 25-03-07, 00:32 Çevrimdışı   #14
Dekan

uĞuR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.132
Teşekkür etti: 1.698
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:13980
uĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmış
ilk resmi ben birine benzeticem ama

esintiyle sokakta kırık kalplere rastladım kopya kalplere damladım!kendime telefon açtım al dedim beni burdan insanlar Türk filmlerindeki ölüm sahneleri kadar sahte. dolduramadım 1 sayfa bile onlardan bahsederken yazdığım tekşey yalan, hain ve kahpe
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA...
Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe...
BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------
Mesaja teşekkür eden:
ѕєиα (25-03-07)
Eski 25-03-07, 13:03 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi

ѕєиα - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
gözgöz´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ilk resmi ben birine benzeticem ama
kme??

Eski 25-03-07, 15:27 Çevrimdışı   #16
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.566
Teşekkür etti: 4.997
RepForum Gücü: 176
Forum Puanı:61755
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
güsel cikmissin paylasim icin tskler

Yorgun...
Mesaja teşekkür eden:
ѕєиα (25-03-07)
Eski 25-03-07, 17:47 Çevrimdışı   #17
Rektör

ArKaNtoS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.049
Teşekkür etti: 2.432
RepForum Gücü: 124
Forum Puanı:39306
ArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
güzel çıkmışsın thanks

Mesaja teşekkür eden:
ѕєиα (25-03-07)
Eski 25-03-07, 20:27 Çevrimdışı   #18
Dekan
Figüranlar

alaskalı_eren - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.926
Teşekkür etti: 4.123
RepForum Gücü: 57
Forum Puanı:17981
alaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
şeker seniii

"bir merdiwen dayadım göğe
bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"
Mesaja teşekkür eden:
ѕєиα (25-03-07)
Eski 26-03-07, 23:04 Çevrimdışı   #19
Öğretim üyesi

shester - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.038
Teşekkür etti: 353
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:3356
shester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler biri
3. resimde beni silmişsin seni pis kuzen

O bir sığır...!!
ѕєиα (27-03-07), ..KuRSuN.. (28-03-07)
Eski 27-03-07, 13:16 Çevrimdışı   #20
Dekan
Düşünürler grubu

WoLfMaN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.511
Teşekkür etti: 1.349
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:10907
WoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmış
resimlerini paylaştığın için tşk gerçekten çok tatlı ve çok hoş çıkmışsın

\\\\??? WoLfMaN \\\????

Mal Sahibi Mülk Sahibi, Hani Bunun İlk Sahibi
Malda Yalan Mülkde Yalan, Var Birazda Sen Oyalan
ѕєиα (27-03-07), asil__genç (14-06-07)

Konu Seçenekleri