| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Efendim kimler gelmis kimler gelmis :p Hosgeldiniz ![]() Bu haftaki koltugumuza oturmaya hazirmisiniz ? ![]() Cekinmenize gerek yok efendim , yayilabilirsiniz kirmizi koltugumuza ![]() ![]() hayir hayir korkmayin yemezler sizi , istediginiz sorulara cevab verme hakkiniz var. ![]() görelim sizleri danaciklar :p - neden E-dana ? - derin.. ![]() En Büyük Asker Bizim Asker! Full İhtişam |
| Mesaja teşekkür eden: | Pamuk* (02-06-08) |
| | #2 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.059
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:11121 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2007nin son dönemecinde ödev sebebiylen üye oldum bi dahada çıkamadım |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.816
Forum Gücü: 189 Forum Puanı:80366 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eveeettt ilk soruların benden isim yaş nerden? sosyallik alanların neler? su anda hangi kitabı okuyorsun? hangi univ yada liseyi okuyorsun yada öss yada oks hazırlıgımı var? kac kardessin? aslen nereLisin? GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
| | #4 | |
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:11121 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
dersene-okul-ev üçlüsü arasında zaman kalmıyor ezilenler adlı kitabı okuyorum sbs hazırlığım var 2 eskişehir | |
| | #5 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 55
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1501 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßurda ßeqenmediqin 1 sey varmi ? yapmak isteyipde yapamadiqin yapipta pisman olduqun ? yada keSke qirmeseydim dedinmi hic ? Victor Hugo. uzun Süren Sürgünden Sonra aSk Yine ßurda =P |
| | #6 |
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:11121 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | site hakkındamı 2 ve üçüncü soruların |
| | #8 |
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:11121 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yok aslında |
| | #9 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 55
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1501 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | uzun soruLAra kıSa Cvp Lar. Not aLinmistir Gecistirior sürekLi :p Victor Hugo. uzun Süren Sürgünden Sonra aSk Yine ßurda =P |
| | #10 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.136
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:12360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benden cekinmene gerek yok ben tek ve aynı soruyorum Buyunce ne olucan ? :Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. |
| | #11 | |
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:11121 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | soruyu anlamadımda ondan öyle cevap verdim başka bi nedeni yok Alıntı:
1-avukat 2-mat öğretmeni 3-mat mühendisliği 4-mimar | |
| | #12 |
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:11121 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eee daha soru yokmu not:ya neden kimse bana soru sorma gereği duymuyor Konu Pamuk* tarafından (02-06-08 Saat 11:56 ) de değiştirilmiştir.. |
| | #14 |
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:11121 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | isminde konularında üyelerinde alt başlığında bi sıcaklık bi sevgi bağı olduğu için |
| | #15 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.840
Forum Gücü: 79 Forum Puanı:28413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hobilerin fobilerin. sevdigin spor dalı tutugnun takım. sevip izledigin dizi ![]() şimcilik bu kadar yine gelce ![]() Altin Ateşle Dövülür, Ucuz Kadin Altinla, 15 Dakika Üstümde Sonra O Hep Altimda, Hazirim Sinava Kagit Kalemsiz Konu Yazmaksa, Hayal Gücü Ucunu Ver Moruk Görüsürüz AYDA. Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Deli Var YakalaYın ![]() |
| | #16 | |
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:11121 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
köpekten aşırı derecede tırsarım yabikide GALATASARAY avrupa yakası kavak yelleri | |
| Mesaja teşekkür eden: | Yσкє∂!¢! (02-06-08) |
| | #17 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 760
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:6733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | profilini nasıl yaptın ![]() azcık kıskandım ![]() ee daha neler yapıyorsun,hayat nasıl gidiyor...biraz bahset hadi(= .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
| | #19 | |
kıskanılmıycak gibi değilki ya ![]() hayat sbs denen illetle gidiyor ay bi 22 haziran geçsin bütün kitaplarımı yakıcam ![]() | |
| Mesaja teşekkür eden: | KÜBÜŞ (02-06-08) |
| | #20 |
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:11121 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevgilim yok ve olmadı daha yaşım başım kaç benim ![]() e-danada kobra,tılsım,özge94,artis,s-busse,xxbuse,sisin,yokedici ve mervis |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |