Konu Seçenekleri
Eski 27-08-08, 16:44 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
13.
Düşünürler grubu

13. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 988
Teşekkür etti: 678
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:10729
13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış
11 13. Geçmiş Çalışmalarım (Karma)

Emre Aydın - Unut Gittiğin Bir Yerde

---#---

Ezginin Günlüğü - Gündoğarken - Eksik Bir şey

---#---

Enbe Orkestrası ve Mustafa Ceceli - Unutamam

---#---

Flört - Yalnızlık Mevsimi

---#---

Özgür Çevik - Bize Kalanlar

---#---

Ezginin Günlüğü - 1980 (Sezen Aksu)

---#---
Ezginin Günlüğü - KediM (Göksel)

sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan

yalnızlık ömür boyu!
Mesaja teşekkür eden: (9 Kişi)
ℓєαяѕιση (28-08-08), charisma_06 (28-08-08), GuZeLBeLa (27-08-08), n!da (27-08-08), SaKaRiN..! (27-08-08), selucreh (27-08-08), Tweety (27-08-08), _canözüm_ (28-08-08), `Hiperaktif (27-08-08)
Eski 27-08-08, 22:47 Çevrimdışı   #2
Dekan
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.123
Teşekkür etti: 4.311
RepForum Gücü: 191
Forum Puanı:84374
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Cok Güzel Cali$malar..
Emegine Saglik

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..
Mesaja teşekkür eden:
13. (27-08-08)
Eski 27-08-08, 23:25 Çevrimdışı   #3
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.078
Teşekkür etti: 15.484
RepForum Gücü: 442
Forum Puanı:185439
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Karmalari pek sevmesemde, hos calismalar.
Emegine saglik

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden:
13. (28-08-08)
Eski 28-08-08, 00:47 Çevrimdışı   #4
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.591
Teşekkür etti: 256
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:12519
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
resital havasında güzel tşkler

Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik

ŞAFAK:460

11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE

Mesaja teşekkür eden:
13. (28-08-08)
Eski 28-08-08, 00:51 Çevrimdışı   #5
Doçent
Genç Kuvvet

_canözüm_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.314
Teşekkür etti: 5.099
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:28471
_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
emeğine sağlık cnm

konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen...
yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem...

Mesaja teşekkür eden:
13. (28-08-08)
Eski 28-08-08, 13:21 Çevrimdışı   #6

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.551
Teşekkür etti: 4.173
RepForum Gücü: 68
Forum Puanı:18444
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
çok güzeller

Mesaja teşekkür eden:
13. (28-08-08)
Eski 29-08-08, 15:58 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

_ŞizofreN_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.637
Teşekkür etti: 821
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:10741
_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
güzeller=)
saol

''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)''

keşke hep 8 yaşında kalsak..
Mesaja teşekkür eden:
13. (30-08-08)

Konu Seçenekleri