| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]() | +13 karanlık avatarlar MordorCavalRy's Lord Of The Rings Curse İf Only ... ScHooLL ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (27-12-07), HANNİBAL (27-01-08) |
| | #2 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 17
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1525 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | MordorCavalRy's Lord Of The Rings Curse İf Only ... ScHooLL ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #3 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 17
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1525 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NAsılım ama!! MordorCavalRy's Lord Of The Rings Curse İf Only ... ScHooLL ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #4 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 49
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:88 ![]() |
süper kardes çok saoL CaddeLerde ve SokakLarda KavgaLarLa... |
|
| | #5 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.599
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:17400 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok güzeller sağolasınız....... |
|
| | #6 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.813
Forum Gücü: 46 Forum Puanı:14462 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vallaha bence +13 degil +bilmem kac olmasi gerek cok ürkütücü (yinede sevenleri icin tsk) . Konuşmak susmanın kokusudur. Ya sus-git, ya konuş-gel, ortalarda kalma. Yalan korkaklığın tortusudur. Dürüst kaba ol, eğreti saygılı olma. Ö.A. Kendi bahçesinde dal olamayanın biri Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor Özdemir Asaf |
|
| | #7 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 8
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:38 ![]() |
güzzellermiş saolasın
çek şarabı sev güzeli cennette huriler varmış kara gözlü şarabında ordaymış en güzeli desene çoktan cennetlik olmuşuz biryanda şarap biryanda sevgili |
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 230
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1082 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok güzeller içim açıldı Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım Belki de bir son dakika fotoğrafı olup Duvarlarına asıldım Gerçek olan tek şey vardı Hüzünlü bir öyküde Yanlış bir adrese postalanmıştım ben |
|
| | #9 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.546
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6707 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dilini makasla kesen gördim bir yerde o güzeldi teşekkürler David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #10 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.850
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | anneciiimm beni kan tutuyodu neden baktım sankii hayatı ıskalama lüksün yok senin... |
|
| | #11 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:(
Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #12 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.107
Forum Gücü: 209 Forum Puanı:89788 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
korkuyu sevenler için guzel olmus punk'cılar kullansın (=
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #13 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 400
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1994 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saolasınn |
|
| | #14 |
| Asistan Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 22
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:150 ![]() ![]() |
hoş resimler saol
|
|
| | #15 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.371
Forum Gücü: 40 Forum Puanı:13141 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anneeeeeeeeeeeeeee ![]() ![]() ne bu böle :S ![]() |
|
| | #16 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.517
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25131 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mazoşist gotik resimler ruhum karattı tam benlik
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #17 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 780
Forum Gücü: 39 Forum Puanı:14672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzeL. '' Ülkeniz sizindir, TÜRK'lerindir. Bu ülke, tarihte TÜRK' tü bugün de TÜRK' tür ve sonsuza dek Türk olarak yasayakcaktir..'' M.KemaL ATATÜRK. ![]() |
|
| | #18 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.827
Forum Gücü: 63 Forum Puanı:20041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiç sevmem bu resimleri ama yinede teşekkürler... emeğe saygı Benim İki "Can"ım Var.. ..::Halocan&Ahsoss::.. |
|
| | #19 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
vahşeeeeeeeeeeeeeeeet |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |