| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() | 130 Tane Flash SaaT.. İmtisal-i Câhidû-Fillah Oluptur Niyyetim. Dîn-i İslâmın Mücerred Gayretidir Gayretim Fatih Sultan Mehmet ![]() "Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır." Şeyh Şamil |
|
| | #2 |
| Stajyer Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:36 ![]() |
hocam ben bunu indirdimde nasıl çalıstıracam bi yardım
|
|
| | #3 |
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:36 ![]() | buldum nasıl çalıstığını hiç güzel değil ben beğenmedim |
|
| | #5 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.134
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:6126 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben bulamadım nasıl calısıo DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!! |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:36 ![]() |
explorer çalıstırıyor birlikte aç diyin explorer seç çalıstırıyor sadece o kadar
|
|
| | #7 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 796
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:437 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler... sitem için bende saat arıyordum saol... I don't care. e=mc² "Onur, milliyeti olmayan o ulustur, aynı zamanda bir köprü olan o gökkuşağıdır, içinde hangi kanın dolaştığı önemli olmayan kalpteki o tınıdır; sınırlar, gümrükler ve savaşlarla alay eden asi itaatsizliktir" |
|
| | #8 |
| Asistan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 18
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler arkadaşım
|
|
| | #9 |
| Öğrenci ![]()
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi