| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: 14 Şubata dair | |||
| Mart ayı iptal olsun | | 1 | 2,78% |
| Şubattan Marta eklensin | | 2 | 5,56% |
| Ben bir şey anlamadım | | 2 | 5,56% |
| Aslan gibi sevgilim var. | | 5 | 13,89% |
| Bir kedim bile yok.. | | 4 | 11,11% |
| Prensesim var | | 2 | 5,56% |
| Noluyo yav... | | 10 | 27,78% |
| Arkadaşlara katılıyom.. | | 4 | 11,11% |
| Anti-14 Şubat'cıyım | | 14 | 38,89% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 36. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | 14 Şubat'a Dair
14 Şubat'a Dair 14 şubata dair ne varsa paylaşmak, yazmak, söylemek istedikleriniz yazın.Hatta öyle ballandıra ballandıra anlatın ki, sevgilisiz olanlar yada evlenmeyi düşünmeyenlerçatLasın ikinci olarak, kedilerin bir süreden beri sevgilisi olmayanlarla birlikte dile getirdiği şubat ayı 13 çeksin, kalan günler mart ayına eklensin sözüne savaş açalım... Kediler sırf kendilerini düşünüyorlar... Ve son olarak anket yapalım dedik, bakalım sonuçlar ne olacak. Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | DR_GoKiSsS (31-01-08), Junior_Muftu (01-03-08) |
| | #2 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.522
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kökeni, Roma Katolik Kilisesi'nin inanışına dayanan bu gün, Valentine ismindeki bir din adamının adına ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya çıkmıştır. Bu sebeple bazı toplumlarda "Aziz Valentin Günü" (St.Valentine's Day) olarak bilinir. Romantik aşk ile bağlantısı Orta Çağ'ın sonlarına doğru, o zamanki akımlardan kaynaklı oluşmuş ve zamanla dinsel özelliğini yitirmiştir. 1969 yılında dini takvimden de çıkarılarak dini anlamda kutlanması sona ermiştir. hristiyanların ithal ettiği bu günü kutlama gibi bir niyetim yok. bu günde esnaf olmayı tercih ederdim. onlara benzeyeceğime onları kazıklamak dehe evladır. [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.108
Forum Gücü: 209 Forum Puanı:89788 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ciddiden burada noluyo kuzum bana acıklarmısınız GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #4 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne sevgilisi ne şubatı ne 14 ü yav noluyo burda ![]() şahsen bana saçma geliyo sevgililer günü... biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| | #6 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.600
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 14 Şubatta ne oluyo şimdi bütün dünya pembemi oluyo yoksa her yer kırmızı güllerlemi doluyo Saçma, sevdiğine sadece o gün sırf böyle diyemi hediye yada her hangi bi aksiyonda bulunmak gerekiyor. Ticari amaçlarla civ civlenmiş sıradan bi gün bizim için Hiç bir anlamı yok. Anti-14 Şubatcılar Birliği :p ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tweety (31-01-08) |
| | #7 |
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gayette hoş bir gün ![]() Hediye almayan sevgiliyi vurmak lazım ![]() Kızlar hediye almasa da olur, erkekler alsın ve hatta kızların yerine de alsınlar ![]() Her gün 14 Şubat olsun ![]() Kalpli çikolatalar yensin, böyle çok romantik olunsun falan iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | YaGMuR_CiNi (31-01-08) |
| | #8 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() bence saçma bigun ![]() anti 14 subatcilar birligine destek veriyom . Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla birşey düşünmüyor demektir | |
|
| | #9 |
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Metu bana ne alacan bebeem iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.172
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26868 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne istersen Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım.. |
|
| | #11 |
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çapkın şey seni iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #12 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.642
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:94356 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne 14 şubat'ı yaw öyle bi günmü war warsada beni ilgilendirmiyo ![]() anti - 14 şubatcılar birliğine bende destek veriyom ![]() |
|
| | #13 | |||
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 852
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Yaşasın... | |||
|
| | #14 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 70 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir kedim bile yok İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| | #16 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 70 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sen de olmasan ![]() Cinim yeter bana İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | YaGMuR_CiNi (31-01-08) |
| | #17 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.914
Forum Gücü: 106 Forum Puanı:37468 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Noluyo yav ! ![]() haha valla sevgilisi olana güzeldir olmayana çirkin... bana etkisiz düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #18 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence sevenler icin hergün sevgililer günü (: ama sacma bi gün degil bence dogum günü özel günler nasil kutlaniyorsa sevgililer günüde kutlanabilir herzaman hediye alinmiyor zaten ![]() o güne özel biseyler yapilabilir Yorgun... |
|
| | #19 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.546
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6707 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoş bişeyler yapmak için tarih beklemeye gerek yok....
David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #20 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bi kedim bile yok ![]() kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|