| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Şarkıların Ressamı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 15/06/2007 " Hayal " Konulu Şiir Yarışması Anketi Sonuçlanmıştır.Kazanan RUYA87 (: ![]() Hayallerimle Gidiyorum Hayallerimi koydum bavuluma Umutlarimda cebimde Kenardan köseden topladim parcalanmis kendimi Gidiyorum buralardan... Hep gelirsin diye bekledim Ucsuz, bucaksiz bir yola girdim Yolun ucunda senin olmani diledim Umut ettim Korktum erisilmeyecek rüyalardan Kabuslardan korktum Düsledim, süsledim hayatimi senin hayalinle Sen Olmayinca Düsündüm seni giderken buralardan Yanima yosun gözlerini aldim Hayal kirikliklarinda cansiz bedenime can katar diye Korktum sensiz bir hayattan O yüzden Bekledim Düsledim Umuduma umut ekledim Doldum tastim Yolun sonunda elimi tutmani “Geri döndüm yar” demeni Cansiz bedenime can vermeni Rüyalarimi gerceklestirmeni Yüzümü yeniden güldürmeni Hayal ettim Hepsi bir hayalden mi ibaretti? Gerceklesmesi mümkün müydü imkansiz dediklerimin? Sorularla gidiyorum buralardan Hayallerim bavulumda Yosun gözlerinde aklimda Sessiz bir gidisti benimkisi Kalp atislarim herseyi anlatiyordu Hayallerim ise sadece seni... RUYA87 Forumun Şairini E-Dana Ailesi olarak tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz ![]() ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (9 Kişi) | нѕуη (08-07-07), apinchoflove (11-07-07), Artemis (08-07-07), gerceksevda (17-07-07), MrTcN1905 (08-07-07), Ricopasa (10-07-07), RUYA87 (08-07-07), solεil (08-07-07), YıLdız_GöZlÜm (08-07-07) |
| | #5 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.925
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tebrikler...
düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | RUYA87 (08-07-07) |
| | #12 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.484
Forum Gücü: 442 Forum Puanı:185439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tebrikler ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #16 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 116
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:224 ![]() ![]() ![]() | harika bişi yaa..........çok etkiledi beni eski bir aşkı hatırlattı bir an "Hep gelirsin diye bekledim Ucsuz, bucaksiz bir yola girdim Yolun ucunda senin olmani diledim Umut ettim" ne iğrenç bir bekleyiştr bu............. "Hepsi bir hayalden mi ibaretti? Gerceklesmesi mümkün müydü imkansiz dediklerimin? Sorularla gidiyorum buralardan Hayallerim bavulumda Yosun gözlerinde aklimda"ayrıca bu sorular da.....keşke sorabilseydim......... |
|
| | #18 | |
| Stajyer Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 133
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:952 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
tskler yine ![]() Sessiz bir gidisti benimkisi Kalp atislarim herseyi anlatiyordu Hayallerim ise sadece seni... | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | mor_siyah (10-07-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |