DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Yarışmalar  Şiir Yarışması

Konu Seçenekleri
Eski 07-07-07, 23:31 Çevrimdışı   #1
Şarkıların Ressamı

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.746
Teşekkür etti: 5.207
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:173580
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
15/06/2007 " Hayal " Konulu Şiir Yarışması Anketi Sonuçlanmıştır.Kazanan RUYA87 (:

Hayallerimle Gidiyorum

Hayallerimi koydum bavuluma
Umutlarimda cebimde
Kenardan köseden topladim parcalanmis kendimi
Gidiyorum buralardan...

Hep gelirsin diye bekledim
Ucsuz, bucaksiz bir yola girdim
Yolun ucunda senin olmani diledim
Umut ettim

Korktum erisilmeyecek rüyalardan
Kabuslardan korktum
Düsledim, süsledim hayatimi senin hayalinle
Sen Olmayinca
Düsündüm seni giderken buralardan
Yanima yosun gözlerini aldim
Hayal kirikliklarinda cansiz bedenime can katar diye

Korktum sensiz bir hayattan
O yüzden
Bekledim
Düsledim
Umuduma umut ekledim
Doldum tastim

Yolun sonunda elimi tutmani
“Geri döndüm yar” demeni
Cansiz bedenime can vermeni
Rüyalarimi gerceklestirmeni
Yüzümü yeniden güldürmeni
Hayal ettim

Hepsi bir hayalden mi ibaretti?
Gerceklesmesi mümkün müydü imkansiz dediklerimin?
Sorularla gidiyorum buralardan
Hayallerim bavulumda
Yosun gözlerinde aklimda

Sessiz bir gidisti benimkisi
Kalp atislarim herseyi anlatiyordu
Hayallerim ise sadece seni...

RUYA87

Forumun Şairini E-Dana Ailesi olarak tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz

Mesaja teşekkür eden: (9 Kişi)
нѕуη (08-07-07), apinchoflove (11-07-07), Artemis (08-07-07), gerceksevda (17-07-07), MrTcN1905 (08-07-07), Ricopasa (10-07-07), RUYA87 (08-07-07), solεil (08-07-07), YıLdız_GöZlÜm (08-07-07)
Eski 08-07-07, 00:31 Çevrimdışı   #2
Doçent

holy - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.922
Teşekkür etti: 2.243
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:11876
holy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmış
tebrıkler =)

~~JØìË dÊ vÏvrÈ~~
http://www.e-dana.biz/forum/signaturepics/sigpic8834_1.gif
MeLeKLer koRusun seni ßebeĞim..ZzK..

SeNide melekler korusun BaRıŞ..güle güle..
Mesaja teşekkür eden:
RUYA87 (08-07-07)
Eski 08-07-07, 00:32 Çevrimiçi   #3
Doçent
Düşünürler grubu

emrowski - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.654
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:10328
emrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
tebrikler gerçekten güsel bi şiir...

.
.
.
.
hep yalnız ben...
Mesaja teşekkür eden:
RUYA87 (08-07-07)
Eski 08-07-07, 00:55 Çevrimdışı   #4
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.340
Teşekkür etti: 1.166
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:20217
εgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
kutlarım
Mesaja teşekkür eden:
RUYA87 (08-07-07)
Eski 08-07-07, 00:58 Çevrimdışı   #5
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.189
Teşekkür etti: 3.925
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37755
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tebrikler...

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden:
RUYA87 (08-07-07)
Eski 08-07-07, 01:07 Çevrimdışı   #6
Asistan

fonex01 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 341
Teşekkür etti: 53
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:232
fonex01 ara sıra gören oluyorfonex01 ara sıra gören oluyorfonex01 ara sıra gören oluyor
tebrikler...
Mesaja teşekkür eden:
RUYA87 (08-07-07)
Eski 08-07-07, 01:35 Çevrimdışı   #7
Stajyer
Sanatkârlar grubu

RUYA87 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 47
Teşekkür etti: 133
Forum Puanı:952
RUYA87 üç beş tanıdığı olmuşRUYA87 üç beş tanıdığı olmuşRUYA87 üç beş tanıdığı olmuşRUYA87 üç beş tanıdığı olmuşRUYA87 üç beş tanıdığı olmuşRUYA87 üç beş tanıdığı olmuşRUYA87 üç beş tanıdığı olmuşRUYA87 üç beş tanıdığı olmuş
Ödüller:
tskler

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Snorland (08-07-07)
Eski 08-07-07, 01:54 Çevrimdışı   #8
Rektör
Genel Mesajlar: 8.341
Teşekkür etti: 4.644
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:39487
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
tebrikler güzel bi şiir

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "
Mesaja teşekkür eden:
RUYA87 (08-07-07)
Eski 08-07-07, 12:20 Çevrimdışı   #9
Profesör
Kemalistler

solεil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.312
Teşekkür etti: 4.964
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:16389
solεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tebrik ederim

....
Mesaja teşekkür eden:
RUYA87 (08-07-07)
Eski 08-07-07, 13:51 Çevrimdışı   #10
Doçent
Kemalistler

unfortunate - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.468
Teşekkür etti: 4.331
RepForum Gücü: 75
Forum Puanı:29053
unfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
yüreğine sağlık

tebrik ederim...

Mesaja teşekkür eden:
RUYA87 (08-07-07)
Eski 08-07-07, 13:52 Çevrimdışı   #11

Downloadiki

MrTcN1905 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.325
Teşekkür etti: 6.993
RepForum Gücü: 143
Forum Puanı:52274
MrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Tebrikler
Mesaja teşekkür eden:
RUYA87 (08-07-07)
Eski 08-07-07, 18:57 Çevrimdışı   #12
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.078
Teşekkür etti: 15.484
RepForum Gücü: 442
Forum Puanı:185439
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Tebrikler

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden:
RUYA87 (08-07-07)
Eski 08-07-07, 19:02 Çevrimdışı   #13

Bölümünde uzman

_Okyanus_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.070
Teşekkür etti: 4.864
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:97382
_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
yüreğine sağlık.. tebrikler

bence artık sen de herkes gibisin..
Mesaja teşekkür eden:
RUYA87 (08-07-07)
Eski 08-07-07, 19:59 Çevrimdışı   #14
Öğrenci

archangel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10
Teşekkür etti: 2
Forum Puanı:251
archangel ara sıra gören oluyorarchangel ara sıra gören oluyorarchangel ara sıra gören oluyor
tebrikler '))
Mesaja teşekkür eden:
RUYA87 (08-07-07)
Eski 08-07-07, 20:14 Çevrimdışı   #15
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.188
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82958
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Tebrik ederim : )

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Mesaja teşekkür eden:
RUYA87 (08-07-07)
Eski 08-07-07, 22:21 Çevrimdışı   #16
Asistan
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 254
Teşekkür etti: 116
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:224
mor_siyah ara sıra gören oluyormor_siyah ara sıra gören oluyormor_siyah ara sıra gören oluyor
harika bişi yaa..........çok etkiledi beni eski bir aşkı hatırlattı bir an "Hep gelirsin diye bekledim
Ucsuz, bucaksiz bir yola girdim
Yolun ucunda senin olmani diledim
Umut ettim" ne iğrenç bir bekleyiştr bu.............

"Hepsi bir hayalden mi ibaretti?
Gerceklesmesi mümkün müydü imkansiz dediklerimin?
Sorularla gidiyorum buralardan
Hayallerim bavulumda
Yosun gözlerinde aklimda"ayrıca bu sorular da.....keşke sorabilseydim.........
Mesaja teşekkür eden:
RUYA87 (08-07-07)
Eski 08-07-07, 22:48 Çevrimdışı   #17
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.541
Teşekkür etti: 5.630
RepForum Gücü: 156
Forum Puanı:61931
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tebrikler (:

υℓтяαѕℓαη
Mesaja teşekkür eden:
RUYA87 (08-07-07)
Eski 08-07-07, 22:48 Çevrimdışı   #18
Stajyer
Sanatkârlar grubu

RUYA87 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 47
Teşekkür etti: 133
Forum Puanı:952
RUYA87 üç beş tanıdığı olmuşRUYA87 üç beş tanıdığı olmuşRUYA87 üç beş tanıdığı olmuşRUYA87 üç beş tanıdığı olmuşRUYA87 üç beş tanıdığı olmuşRUYA87 üç beş tanıdığı olmuşRUYA87 üç beş tanıdığı olmuşRUYA87 üç beş tanıdığı olmuş
Ödüller:
Alıntı:
mor_siyah´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

harika bişi yaa..........çok etkiledi beni eski bir aşkı hatırlattı bir an

tskler mor_siyah belkide gercek duygularimi tam anlamiyla yansitabildim, o duygularimi gecirebildim sizlere

ne iğrenç bir bekleyiştr bu.............

evet beklemek cok zor... ve dedigin gibi bazen igrencte olabiliyor... ama bazen bekledin mi degiyor... ama degecek insan olacak karsinda

ayrıca bu sorular da.....keşke sorabilseydim.........

kendime sordugum sorular... gerceklesmesi mümkün mü imkansiz dediklerimin?... belkide mümkündür ve ben sadece abartiyorumdur... sorular cok ve insallah cevablarida olumlu olur
mor_siyah, sor bi dahikine sor ki icinde kalmasin, sonradan keske sorsaydim demeyesin
...araya cevabimi ekledim tskler yine

Mesaja teşekkür eden:
mor_siyah (10-07-07)
Eski 08-07-07, 23:10 Çevrimdışı   #19
Stajyer
Müzik grubu

sympathique - ait Avatar
Genel Mesajlar: 61
Teşekkür etti: 8
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:334
sympathique ara sıra gören oluyorsympathique ara sıra gören oluyorsympathique ara sıra gören oluyorsympathique ara sıra gören oluyor
Şiir çok güzel, bazı bölümlerinde kendimi gördüm
Mesaja teşekkür eden:
RUYA87 (09-07-07)
Eski 08-07-07, 23:30 Çevrimdışı   #20
Asistan
Kemalistler

*Azra* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 490
Teşekkür etti: 347
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:2437
*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor
guzel siir yuregine saglik tebrik ederim ...

[glint]Yαѕαиαи нєяѕєуιи вιя ѕєвєвι ναя∂ιя... [/glint]
Mesaja teşekkür eden:
RUYA87 (09-07-07)

Konu Seçenekleri