| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() Downloadiki | 15/31 Ekim 2007 Tarihli Şiir Yarışması Konusu "Terkediş" Şiir Konusu : " Terkediş " Son Katılımın Tarihi : 31.10.2007-Çarşamba Saat:23:00 Yarışmaya katılacak arkadaşlara başarılar diler yarışma kurallarına uymaları önemle rica olunur. Saygılarımla...(: opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
| | #6 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 39
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:33 ![]() |
katılacak bütün forum dostlarımıza şimdiden iii başarılar dilerim.
|
| | #7 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 17
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1525 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Katılacak bütün herkese bol şanslar.. MordorCavalRy's Lord Of The Rings Curse İf Only ... ScHooLL ![]() |
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | katilacak olan arkadaslara basarilar güzel bi baslik "terkedis" Yorgun... |
| | #9 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.422
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57263 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
herkese başarılar diliyorum...
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
| | #10 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 23
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:-26 ![]() | herkese basarıLar güzeL konu Bir demet gül senin yüzünü güldürecekse sevgilim 1000 Hayatımı veririm senin için ![]() |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |