| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Forumun şairi kim olsun ? | |||
| Bir Yudum Sevgi | | 7 | 14,00% |
| Sevmek | | 3 | 6,00% |
| Kırlara | | 10 | 20,00% |
| Senin Sevginle | | 5 | 10,00% |
| Adını Koyamıyorum | | 6 | 12,00% |
| Sevişen Diller | | 4 | 8,00% |
| Bir Adım Gerideyim | | 12 | 24,00% |
| Sevgisizlik | | 3 | 6,00% |
| Oylayanlar: 50. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 15/31 Mart " Sevgi " Konulu Şiir Yarışması Anketi Kapatılmıştır Katılan tüm üyelerimize teşekkürler yarışma ödülü olan rep puanları ilk üçe giren şiir sahiplerine eklenecektir. ![]() Yarışma Birincisi justdoit85 Bir Adım Gerideyim Suskun bir gelecekteyim… Sessiz, sedasız ilerlerken hayat yolunda Karşılıksız sevdalara, seyir perdesi arkasında baktım… Geç kalmış bir otobüste son yolcuydum hep… Umutlarım bacakları kesik bir çocuk misali hüzünlüydü Ve geleceğe bakarken seni hayal edemiyordum… Düşlerim yoksun ilerlerken… Sen yoktun… Bir adım gerisindeydim hayatın… Yaşamın tadı ölüme yakın saatlerdeymiş Ya da sevgi selinde, geçmiş bir gün hayalinde Ve zarlar hep zamanın elindeymiş… Amma da ballı ki düşeş atıyor, Uğruna döktüğüm yılları hiçe sayarak Sevgini benden çalıyordu… Yerine sadece üstünde geçmiş bir tarih yazılı Tozlu bir hüzün yaprağı bırakıyordu… Saati 12 yi vururken, akrebi beni vuruyordu… Acıyordu… Susmak ne kadar çaresizse de; Gözlerim biçare halde ağlıyordu… Ve sevgi taşıyan yüreğim ise hüzünlü geleceğine yanıyordu haykırarak… Gecelerim uzuyor, gündüzlerim kısalıyordu… Bu aşk mevsiminin, hüzün saati uygulaması olsa gerekti… Ama saatler de geçmiyordu ki… Hüzünbaz dakikalar sarıyordu etrafımı… Korkutucu bir çığlık kulaklarımı tırmalıyor… Karanlıksa, eli sopalı bir gardiyan gibi üzerime yürüyordu. Kapana kısılmış gibi hissediyorum. Atılmış, fırlatılmış, kimsesiz… Artık görüş günlerine bile kapalı bir mapus damıydım… Ya da hüzünlü bir geçmişe odaklı pencere kenarı… Hüzünlü başlamıştım bu yolculuğa… Ve belli ki yanlış bir kapı açılmıştı ardına kadar… Yarışma İkincisi troçki Kırlara kırlara gidiyorum,çiçeklere en güzel çiçekleri bir kez daha görmeye yağmurlar durdu... gel artık kırlara gidiyorum bir yağmur sonrası güneşle papatyalara... gelinciklere... yoncalara... sarı çiçeklere gidiyorum onlara bir kez daha dokunmaya ... yağmurlar durdu... gel artık en güzel çiçeklere konuyorum... en güzel çiçeklere konmuş; güzel bir kelebek gibi... yemyeşil otlar parıldıyor göz kamaştırıyor; güzelliğini güneşten alıyor herşey; güneş senden ! yağmurlar durdu... gel artık senin için gidiyorum çiçeklere senin için konuyorum bir kelebek gibi senin için bakıyorum güneşe; güzel çiçekler gibi her şeye senin için katlanıyorum senin için gülüyorum sevincime ve senin için direniyorum; yağan yağmurun hüznüne yağmurlar durdu... gel artık yağmurlar durduğunda avuç avuç gökyüzünün mavisinde uçuşan pamuk parçaları gibi aynı yöne ilerleyen bulutların arasından gözleri kamaştıran güneş gibi gelecektin oysa .. yağmurlar durdu... gel artık yağmurlar durduğunda adım adım tenimizi okşayan rüzgarın eşliğinde kokusunu bize armağan eden toprak gibi gelecektin oysa .. yağmurlar durdu... gel artık özlemin , kurutmasın saksıda büyüyen çiçeğimizi... oysa baharı getiren; papatyalar gibi gelecektin birdenbire yağmurlar durdu... gel artık beklenene..yani gerçek sevgiye ... Yarışma Üçüncüsü Aptal_KovBoy Bir Yudum Sevgi Bir Yudum Sevgi Sevgi değil mi, Toprakta damarlanıp, Tomurcuğa dökülen, Toprağı dinlendiren? Bir yudum sevgi değil mi? Bir yudum insan gibi, Bir yudum sevgi gibi, Şu güzelim dünyada, Yaşamayı sevdiren değil mi sevgi? designer Adını Koyamıyorum Tahta tadında kıymık eşeliyor boğazımı, Dumanlarla gizliyorum oradaki yaralarımı. Birden kasıklarıma insede o amansız sızı, Sonra kalbimde duraklıyor,Onun yeri orası! Kaç gece geçiyor öylece korkak Kaç pencere ezberledi ismini bilsen. Ah! Ah! Yangın yerim sızlıyor, artık dön bir bak Sanki o sözcüğü bekleyen aç timsah. Belkide dümensiz benim gemim, Çünkü anlam taşımaz tek kişilik tarifim. Işığımı kaybetmiş evliya olsam neyleyim, Adını sevda koymaya korkuyor bu yüreğim. mechulzafer Senin Sevginle Bu Dünyada bende varım diyebiliyorsam eğer Bilki aşkım bu senin sayende Bu dünyada bende seviliyorsam eğer Bilki aşkım bu senin sevgin sayesinde Başka bir sey istemem bu dünyadan Senin sevgin zaten yeter bana...... samibekmez Sevişen Diller umudun türküsünü yakalım bu gece bir notası ulu çınar, diğerinde yakamozlar. ellerimiz gezinsin bal peteğinde ben bemol sen diez…. mızrapsız çalınsın telli sazlar, parmaklarımız olmadan versin en güzel tınılarını kemanlar. umudun türküsünü yakalım bu gece iki dörtlük darbuka ritminde. telleri olmayan viyolonsel eşliğinde bir atın nal sesleri en güzel müzik gelirken bize dilli kavalın hüzün denizinde, aslan kükremesindeki güvenle konserler verelim seyircisiz biz bize umudun türküsünü yakalım bu gece ağlamış çocuk hüznüyle. kuş kanadındaki çırpınışın armonisi ile yangınların çıtırtısı, rüzgarın hışırtısı ve akar suyun debisi ile yanık çığırsın türküleri dillerimiz bu gece vücutsuz sevişmelerin sabahında, utangaç gülümseyelim biz bize Secret Sevmek Bir çağlayan olup aksam Kötülükleri silip atsam Tüm emellerimize ulaşsak Dünyanın kötülüklerinden uzaklaşıp yeni bir benlik bulsak.. Yaşamak sevmektir herşeyi Sevince anlam bulur Çabalar , çırpınışlar Seversek bütünleşiriz mutlulukla Gülersek bütünleşiriz sevgiyle.. Ve güvenirsek bütünleşiriz sevilmekle.. Dünya yok olur gözünüzde Bir siz olursunuz bir de sevginiz Ölmek bile bir hiç olur artık Çünkü sevmek,hep sizinle ! forumcu Sevgisizlik Sevgisizlik antılmaz, Yaşanır. Bir insan sevgisizin derdinden anlamaz. Çünkü o insan sevgisizlik nedir bilmez. Sevgisizlik, Bazıları için ölümdür. Bazıları için dert. Bazıları için keder. Sevgisiz bir insan. Çiçek açmamış ağaca benzer. Hiç açmayan çiçeğe benzer. Sevgisiz olan insan kuru toprağa benzer. Sevgisizlik anlatılmaz. Yaşanır. ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | CnRaLpEr (01-04-07) |
| | #2 |
| Muhabir Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 388
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4468 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
herkese başarılar...
Gone with the sin my baby and beautiful u r. So , gone with the sin my darlingg.. ![]() |
| | #3 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 3
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:62 ![]() | hepsi birbirinden güzel arkadaslar yuregınıze duygularınıza saglık. |
| | #4 |
![]() ![]()
Teşekkür etti: 665
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:15721 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
herkese bol şans hak eden kazansın
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 300
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1550 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
herkese başarılar.
![]() Spor Grubu |
| | #6 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 596
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:2286 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
herkese başarılar umarım hak eden kazanır...
|
| | #7 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 90
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:388 ![]() ![]() ![]() ![]() |
şiirler super hepinize bol basarılar |
| | #9 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 11
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
hepsi guzel ama bakın benımkısı nasıl
|