DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Yarışmalar  Şiir Yarışması

Konu Seçenekleri
Eski 09-02-08, 00:13 Çevrimdışı   #1

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.724
Teşekkür etti: 5.178
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:171740
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
15/31-o1-2oo8 " Düş " Konulu Şiir Yarışması Anketimiz Sonlanmıştır.Kazanan Artemis (:

Tortu

Tırnak aralarımda kaldı çocukluğum
Ve sana gelirken
Yıkamadım ellerimi…

İçime istiflenmiş bir çörek kokusu
Annem camda, adımı söylüyor…
Evin bahçesi yarım yamalak koruma altında,
Çitler…
Evim, kalem benim.

Tırnaklarımın arasına saklambaçlar kaçıyor,
Körebeler, beş taşlar…
Tırnaklarım etime geçiyor, büyüyorum…

Gözlerimi kapıyorum, ağlıyorum.
Uyku, ey yüce krallık!
Sana sığınıyorum…

Elin boynuma dolandığında “hayaldi” diyorum
Gözlerim kapalı, dünya sabit, hayaldi…
Ve soruyorum
“-Kaç düşümü bozdurmalıyım geçmişe dönebilmek için?”
Rüzgara bırakmışsın cevapları, uluyor, yüzümü yalıyor
“-Hiç!” diyor…
Açıyorum gözlerimi,
Hayaldi diyorum…
Ağlıyorum…

Artemis

Forumun Şairini E-DaNa ailesi olarak tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz ...

Mesaja teşekkür eden: (28 Kişi)
нѕуη (09-02-08), тσρяαк (18-02-08), ALoNe CoVBoY (10-02-08), Artemis (09-02-08), BaRRaCuDa (10-02-08), CnRaLpEr (09-02-08), Dark_AngeL_ (10-02-08), DesingBy (09-02-08), despirro15 (09-02-08), GönüLçeLen` (09-02-08), HaZaL (09-02-08), HeLL's AnGeL (10-02-08), kaygan_zemin (09-02-08), Maçakızı (10-02-08), maviduss (09-02-08), mayrock (09-02-08), MrTcN1905 (09-02-08), n!da (10-02-08), nissi (09-02-08), Oo.SoSuMo.oO (09-02-08), Opeth (09-02-08), RAMSES113 (09-02-08), Riyanka (09-02-08), seda54 (10-02-08), Snorland (09-02-08), _Okyanus_ (10-02-08), ~s@l-ch@~ (09-02-08), ŞiYaR (09-02-08)
Eski 09-02-08, 00:17 Çevrimdışı   #2
Profesör
Düşünürler grubu

maviduss - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.688
Teşekkür etti: 1.795
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24194
maviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
çok güzel tebrikler Artemis

Bütün Bunlar Düş...!
Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...!

ѕiиємѕiиαи
Mesaja teşekkür eden:
Artemis (09-02-08)
Eski 09-02-08, 00:18 Çevrimdışı   #3
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.336
Teşekkür etti: 1.464
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:14511
şualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
tebrikler büyük başarı ...
Mesaja teşekkür eden:
Artemis (09-02-08)
Eski 09-02-08, 00:28 Çevrimdışı   #4
Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 3.283
Teşekkür etti: 852
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:17132
A.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tebrikler ablam

Yok imza falan!!!
Mesaja teşekkür eden:
Artemis (09-02-08)
Eski 09-02-08, 00:28 Çevrimiçi   #5
Profesör
Düşünürler grubu

~C@dY~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.201
Teşekkür etti: 3.542
RepForum Gücü: 143
Forum Puanı:62922
~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
şiir harikaydı
bacım tebrikler..

cebimde yaralı bir umut
dilim bayram içim hazan
yalnızlığa hınç biriktiriyorum!
Mesaja teşekkür eden:
Artemis (09-02-08)
Eski 09-02-08, 00:48 Çevrimiçi   #6
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.919
Teşekkür etti: 15.305
RepForum Gücü: 434
Forum Puanı:181014
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Tebrik ederim bidenem (:

Gazoznan Halley'i hakettin

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden:
Artemis (09-02-08)
Eski 09-02-08, 00:49 Çevrimdışı   #7

Downloadiki

MrTcN1905 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.314
Teşekkür etti: 6.967
RepForum Gücü: 143
Forum Puanı:52274
MrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
gülümseme

Tebrik ederim balım.
Mesaja teşekkür eden:
Artemis (09-02-08)
Eski 09-02-08, 01:13 Çevrimdışı   #8
Rektör

YaGMuR_CiNi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.090
Teşekkür etti: 15.379
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:89927
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
oyy kurban olurum tebrikler bacimm

.

Herkes
aynı şeyi düşünüyorsa,
hiç kimse
fazla birşey düşünmüyor
demektir

Mesaja teşekkür eden:
Artemis (09-02-08)
Eski 09-02-08, 01:27 Çevrimdışı   #9

Forumda uzman

HaZaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.332
Teşekkür etti: 5.679
RepForum Gücü: 185
Forum Puanı:75740
HaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Tebrikler canım

Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken.
Nerden bilirdim yaşamın
Böyle parçalanarak süreceğini
Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini...
Bir yap-bozum sanki,
Tek parçamı bile bulamadan,
Yeniden dağılıveriyorum.
Mesaja teşekkür eden:
Artemis (09-02-08)
Eski 09-02-08, 01:32 Çevrimdışı   #10
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.007
Teşekkür etti: 2.923
RepForum Gücü: 182
Forum Puanı:80918
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
tebrikler (:

Annemi bıraktım sana, kimsesiz geldim..
Aşkı sırtıma aldım, taşıdım, evladım dedim..
Taştım, dağdım, kum oldum geldim..
Beni Tanrı'ya tekrar inandırabilir misin?
Kimse inanmadı sana, ben taptım geldim..
Şimdi beni biraz sevebilir misin?
Ben geldim..!

Mesaja teşekkür eden:
Artemis (09-02-08)
Eski 09-02-08, 01:46 Çevrimdışı   #11
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.302
Teşekkür etti: 15.205
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90174
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
İki şiir arasında kalmıştım. Sonuç olarak "Tortu'yu" seçtim. Demek ki, kalemini sevmem gerçekten senin yazdığını bilmeden de bulmama sebep olabiliyor muş. Yani demem o ki, senin şiirlerini gerçekten seviyor muşum.

Tebrik ederim helin
Mesaja teşekkür eden:
Artemis (09-02-08)
Eski 09-02-08, 01:53 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

SaKaRiN..! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.798
Teşekkür etti: 2.382
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:41934
SaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tebrik ederim gercekten cok etkileyici bir siir

.
.
.
.

.
.

"Daha güçlü, daha sakin
Daha mutlu, daha suskun..

Daha olgun, daha kırgın
Daha yalnız, daha yorgun."
Mesaja teşekkür eden:
Artemis (09-02-08)
Eski 09-02-08, 01:55 Çevrimdışı   #13

Forumda uzman
Genel Mesajlar: 8.332
Teşekkür etti: 4.636
RepForum Gücü: 111
Forum Puanı:38778
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
süper bi şiirmiş helinci kutlucaz dimi bu başarını

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "
Mesaja teşekkür eden:
Artemis (09-02-08)
Eski 09-02-08, 02:13 Çevrimdışı   #14
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.186
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82730
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Herkese çok teşekkür ederim

Sülo Halley ve gazozumu istiyorum
Mareee ıslatalım bu olağanüstü başarımı

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
∂ĩяєŋ¢ (09-02-08), MareNostrum (09-02-08), MrTcN1905 (09-02-08), Snorland (09-02-08), YaGMuR_CiNi (09-02-08)
Eski 09-02-08, 02:15 Çevrimdışı   #15

Downloadiki
Genel Mesajlar: 10.067
Teşekkür etti: 7.978
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:95678
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
tebrikler
Mesaja teşekkür eden:
Artemis (09-02-08)
Eski 09-02-08, 02:16 Çevrimdışı   #16
Öğretim üyesi

mayrock - ait Avatar
Genel Mesajlar: 503
Teşekkür etti: 3.710
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:867
mayrock üç beş tanıdığı olmuşmayrock üç beş tanıdığı olmuşmayrock üç beş tanıdığı olmuşmayrock üç beş tanıdığı olmuşmayrock üç beş tanıdığı olmuşmayrock üç beş tanıdığı olmuşmayrock üç beş tanıdığı olmuş
artemis
tebrik ederim

a-dana

slm e-dana'cılar ... bende geldim

tşkkürler benden
Mesaja teşekkür eden:
Artemis (09-02-08)
Eski 09-02-08, 03:37 Çevrimdışı   #17
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

kaygan_zemin - ait Avatar
Genel Mesajlar: 547
Teşekkür etti: 283
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:1056
kaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuşkaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuşkaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuşkaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuşkaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuşkaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuşkaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuşkaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
tebrikler..

Noktayı Koymak İstediğin Her Cümlenin Anlamı Çok Defterler Kapladı.. !

TaNRıLaRıM Ve BeN TRaJeDiLeRDe..!
Mesaja teşekkür eden:
Artemis (09-02-08)
Eski 09-02-08, 08:31 Çevrimdışı   #18
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.703
Teşekkür etti: 12.433
RepForum Gücü: 140
Forum Puanı:57365
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Tebrikler kardeş...

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Mesaja teşekkür eden:
Artemis (09-02-08)
Eski 09-02-08, 10:00 Çevrimdışı   #19

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.786
Teşekkür etti: 6.283
RepForum Gücü: 303
Forum Puanı:138836
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
tebrik ederim kuzucum..kazanazağından emindim..öyle güzel yazmıştınkii

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
Mesaja teşekkür eden:
Artemis (09-02-08)
Eski 09-02-08, 10:38 Çevrimdışı   #20
Muhabir
Düşünürler grubu

GönüLçeLen` - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.756
Teşekkür etti: 3.018
RepForum Gücü: 111
Forum Puanı:45867
GönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Helin'in harikasın canım yaa(:
Tam profesyonelce olmuş şiir.Kelimeler ve cümleler yerli yerinde;bir zincirin halkaları gibi.
Hayran kaldım desem abartmış olmam herhalde(:
Tebrik ederim

Yaz günü palto giyerim
Ceplerim dolu dolu şiir
Gören beni deli sanır
Adım kaçığa çıkar
keşke kaçsam
Keşke kaçabilsem şu dünyadan.

-Yağmur içen kız.-
Mesaja teşekkür eden:
Artemis (09-02-08)

Konu Seçenekleri