DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Yarışmalar  Şiir Yarışması
Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 15-01-08, 23:35 Çevrimdışı   #1

B-CooL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.251
Teşekkür etti: 2.332
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:84409
B-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
15/31-o1-2oo8 Tarihli Şiir Yarışması Konumuz " Düş "

Şiir Konusu : '' Düş ''
Son Katılımın Tarihi :
31
.o1.2oo8 Salı
Saat:23:oo

Yarışmaya katılacak arkadaşlara başarılar diler

yarışma kurallarına uymalarını önemle rica ederiz.

O boşluk dolar elbet,
yaralar kabuk bağlar, sızılar diner,
acılar dibe çöker.
Hayatta sevilecek şeyler yeniden fark edilir.
Bir yerlerden bulunup yeni mutluluklar edinilir.
O boşluk doldu sanırsınız
Oysa ;
O boşluğu dolduran eksilmenizdir...

birgün yakalanırsan içindeki çığlığa ...
senin için sustuğum bütün zamanları hatırla .!!!

Mesaja teşekkür eden:
Secret (18-01-08)
Eski 15-01-08, 23:52 Çevrimdışı   #2

Downloadiki
Genel Mesajlar: 10.067
Teşekkür etti: 7.978
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:95678
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
katilimcilara bol sans bu seferdeki konuda cok güzel bence

Eski 16-01-08, 19:39 Çevrimdışı   #3
Asistan

BaRRaCuDa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 270
Teşekkür etti: 52
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:3734
BaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biri
Ödüller:
Çok Güzel Bi Konu Şimdiden Katılacak ARkadslara Basarılar..
Güzel Şiirler Cıkacak Diye umuyorum yüreklerden ...

Sen gittin ve renkler bitti
Sadece siyah kaldı hayatımda
Karanlık bir hayat
Elimde kalan sadece siyah...

SPACE....!!Bakabilirsiniz...(KamaşmasıN GözleriN)

Eski 16-01-08, 19:59 Çevrimdışı   #4
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.703
Teşekkür etti: 12.433
RepForum Gücü: 140
Forum Puanı:57365
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
güzel konu yine,katılımcılara şimdiden başarılar...

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü

Eski 16-01-08, 20:00 Çevrimiçi   #5
Yard. Doçent

küçükP€ri - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.806
Teşekkür etti: 1.305
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:12461
küçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmış
bende katılmak istiyorum

eşkiya yüreğime çığ düştü
üşüyorum haa
aç ellerini...

GELDİM
MUTSUZLUĞUMLA
YÜREK SUSUZLUĞUMLA

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (16-01-08)
Eski 16-01-08, 20:02 Çevrimdışı   #6
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
küçükP€ri´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bende katılmak istiyorum
ee katıl kardeş,tutanmı var

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü

Mesaja teşekkür eden:
küçükP€ri (16-01-08)
Eski 16-01-08, 20:04 Çevrimiçi   #7
Yard. Doçent

küçükP€ri - ait Avatar
küçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmış
nasıl katılıcam bilmiyorumki :(

üşüyorum haa
aç ellerini...

GELDİM
MUTSUZLUĞUMLA
YÜREK SUSUZLUĞUMLA

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (16-01-08)
Eski 16-01-08, 20:06 Çevrimdışı   #8
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
nasıl katılıcam bilmiyorumki :(
pardon kardeş,şimdi şiir yarışması bölümünde Şiir Yarışması Başvuru topiciği var Şiirini oraya konu açar gibi ekleyeceksin...yöneticilerde değerlendirir zaten...senden başka ve görevlisinden başkası görmez zaten şiirini...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü

Mesaja teşekkür eden:
küçükP€ri (16-01-08)
Eski 16-01-08, 20:07 Çevrimiçi   #9
Yard. Doçent

küçükP€ri - ait Avatar
sağol şiyar önce şiirimi yazayımda sonra açarım

üşüyorum haa
aç ellerini...

GELDİM
MUTSUZLUĞUMLA
YÜREK SUSUZLUĞUMLA

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (16-01-08)
Eski 16-01-08, 20:10 Çevrimdışı   #10
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
sağol şiyar önce şiirimi yazayımda sonra açarım
şimdiden başarılar o zaman...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü

Mesaja teşekkür eden:
küçükP€ri (16-01-08)
Eski 16-01-08, 20:11 Çevrimiçi   #11
Yard. Doçent

küçükP€ri - ait Avatar
teşekkürler
Alıntı:
şiyar´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
şimdiden başarılar o zaman...

üşüyorum haa
aç ellerini...

GELDİM
MUTSUZLUĞUMLA
YÜREK SUSUZLUĞUMLA

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (16-01-08)
Eski 16-01-08, 21:55 Çevrimiçi   #12
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Riyanka - ait Avatar
Genel Mesajlar: 703
Teşekkür etti: 1.013
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:11303
Riyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Konu mükemmel!
Katılıcak arkadaşlara başarılar.
Umarım ben de birşeyler yazabilirim (:

Bugün doğdu,ömrünü bugün biliyor.
İlk taze nefesini bugün aldı.
Sonunu sonsuzluğa göre hazırlamaya çalışıyor.

Eski 28-01-08, 16:34 Çevrimdışı   #13

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.724
Teşekkür etti: 5.178
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:171740
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Anket için katılım sayısı dolmuştur.
Yeni katılımlar kurallar gereği ankete eklenmeyecektir .
Gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler.
Konu kapalı.

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
ℓєαяѕιση (31-01-08), RAMSES113 (29-01-08), ŞiYaR (28-01-08)
Kapalı konu

Konu Seçenekleri