| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 15/31-o1-2oo8 Tarihli Şiir Yarışması Konumuz " Düş " Şiir Konusu : '' Düş '' Son Katılımın Tarihi : 31.o1.2oo8 Salı Saat:23:oo Yarışmaya katılacak arkadaşlara başarılar diler yarışma kurallarına uymalarını önemle rica ederiz. O boşluk dolar elbet, yaralar kabuk bağlar, sızılar diner, acılar dibe çöker. Hayatta sevilecek şeyler yeniden fark edilir. Bir yerlerden bulunup yeni mutluluklar edinilir. O boşluk doldu sanırsınız Oysa ; O boşluğu dolduran eksilmenizdir... birgün yakalanırsan içindeki çığlığa ... senin için sustuğum bütün zamanları hatırla .!!! |
| Mesaja teşekkür eden: | Secret (18-01-08) |
| | #2 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 7.978
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:95678 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
katilimcilara bol sans bu seferdeki konuda cok güzel bence |
| | #3 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 52
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:3734 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok Güzel Bi Konu Şimdiden Katılacak ARkadslara Basarılar.. Güzel Şiirler Cıkacak Diye umuyorum yüreklerden ... Sen gittin ve renkler bitti Sadece siyah kaldı hayatımda Karanlık bir hayat Elimde kalan sadece siyah... SPACE....!!Bakabilirsiniz...(KamaşmasıN GözleriN) |
| | #4 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.433
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel konu yine,katılımcılara şimdiden başarılar...
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
| | #6 |
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
| Mesaja teşekkür eden: | küçükP€ri (16-01-08) |
| | #8 |
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pardon kardeş,şimdi şiir yarışması bölümünde Şiir Yarışması Başvuru topiciği var Şiirini oraya konu açar gibi ekleyeceksin...yöneticilerde değerlendirir zaten...senden başka ve görevlisinden başkası görmez zaten şiirini...
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
| | #9 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.305
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:12461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sağol şiyar önce şiirimi yazayımda sonra açarım ![]() eşkiya yüreğime çığ düştü üşüyorum haa aç ellerini... GELDİM MUTSUZLUĞUMLA YÜREK SUSUZLUĞUMLA |
| Mesaja teşekkür eden: | ŞiYaR (16-01-08) |
| | #10 |
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şimdiden başarılar o zaman... Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
| | #12 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.013
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:11303 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konu mükemmel! Katılıcak arkadaşlara başarılar. Umarım ben de birşeyler yazabilirim (: Bugün doğdu,ömrünü bugün biliyor. İlk taze nefesini bugün aldı. Sonunu sonsuzluğa göre hazırlamaya çalışıyor. |
| | #13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 5.178
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:171740 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anket için katılım sayısı dolmuştur. Yeni katılımlar kurallar gereği ankete eklenmeyecektir . Gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler. Konu kapalı. ![]() |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |