| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 422
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:884 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
herkese başarılar
|
| | #4 |
| Muhabir Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 388
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4468 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şiirlerimizii buraaya mı koyucaz ilk kez katılıcam da
Gone with the sin my baby and beautiful u r. So , gone with the sin my darlingg.. ![]() |
| | #5 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 596
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:2286 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayır bu sayfanın uzerındekı sıır yarısması lınkını tıkla ordakı basvuru kısmına yenı konu ekle boylece katılmıs olursun...basarılar...
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 300
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1550 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Herkese başarılar..
![]() Spor Grubu |
| | #7 |
| Muhabir Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 388
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4468 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya lütfen modlar yardım etsin şiirimi nereye koyucam anlamadımkiii başvuruya mı?
Gone with the sin my baby and beautiful u r. So , gone with the sin my darlingg.. ![]() |
| | #8 | |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.552
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:14887 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
http://www.e-dana.biz/forum/showthre...-ve-58244.html Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında VE Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta | |
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | ForgeR~Emo (21-01-07), Secret (25-01-07) |
| | #9 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 62
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1722 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zor bir konu herkese başarılar
ayrica içine atabilecegim Lost,Prison break,Battle star Galactica,Heroes,OZ(cine5),x-files,southpark... yada divx arsivim icin özel msj atabilirsiniz... fakat istediginiz arsive göre fiyat degisir..... |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |