| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Forumun Şairi Kim Olsun ? | |||
| Mavi ve Deniz | | 6 | 11,76% |
| Karanlık | | 17 | 33,33% |
| Rengarenk | | 0 | 0% |
| Katran Kara | | 11 | 21,57% |
| Renkli Hayaller | | 8 | 15,69% |
| Kırmızı bir gülde | | 1 | 1,96% |
| Hayatın Binbir Rengi | | 4 | 7,84% |
| Sevdiğim | | 4 | 7,84% |
| Oylayanlar: 51. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 15/31.12.2oo7 " Renkler " Konulu Şiir Yarışması Anketi Açılmıştır. Tüm katılımcılara teşekkürler ![]() Yarışma Birincisi BaRRaCuDa Karanlık Senden önce hayatım pembenin tozuydu sen girdin ve kırmızıyıda tanıdım aşkın kırmızısını kavgalarımız oldu bazen ve hüznün sarısı döküldü gözlerimden ve bir yeşil çiçek açtı bazen yanaklarımda ezip gectiğin renkler karmasıklastı bazen koyu gri oldu hayatım eksik sisler tadında bir ritim tutturdu kalbim sen ve ben vardık pembe hayallerimde evimizin rengi turkuazdı saflığımızı simgelesin diye yanakları al al cocuklarımız oalcaktı sen gittin ve renkler bitti sadece siyah kaldı hayatımda karanlık bir hayat elimde kalan sadece siyah... Yarışma İkincisi Smyrna Katran Kara soluyor hayatın tüm renkleri vakit yalnızlığı gösterdiğinde dalıyorum gecelerin katran karasına yaşıyorum dertlerin en çözülmezini umudum yok aydınlığa istemiyorum da ama doğmakta gün yarınlara hayatın tüm yalan renkleriyle hayatıma kasıtlıca istemiyorum yalanları yalan duyguları yoruluyorum yıpranıyorum soluyor kalbimin renkleri vakit yenilgiyi gösterdiğinde kalbim artık katran kara umursamıyrum hayatı yaşamayı seni, kendimi Yarışma Üçüncsü şiyar Renkli Hayaller Herkesin farklı hayalleri olur Benimde öyle Beyaza umudumu Kırmızıya gururumu Yeşile tahammülümü Maviye sevdamı AMA Bazen sığdıramazdım göğüs kafesime Bazen taşardı beynimden Mülteciydi bazen Bir şehir aramaya çıkardı bazen Uçmak isterdi kanatsızca Kanatlarını bana bırakıp Geçmişteki anılara yaslardım bazen yüreğimi Düşüncelere dalardım bazen Geri getirebilirmiydi anılarımı bana? bilmiyorum Bana sus pus çok şey bıraktı geçmişten Ufuksuz okyanusların derinliğini bıraktı bana Saklı cennetlerin meyvelerinden tattırırdı _HeroSago_ Mavi ve Deniz Hafta sonları işler bitti Bu iskeleye geLdim Denize baktım saatler boyunca Ben bunu hep yapardım İçimi ferahlatır Dertlerimi unuttururdu bana O kopkoyu mavi İnsanın bütün sıkıntılarını koparır alırdı içinden Dalgalanır köpür köpür oldumu Sanki insanı içi bir hoş olurdu Hani insan ayna karşısına Geçerde sevdiine NasıL açıLacağını düşünürya Ben maviye denize bakarak Yapardım bu provayı Hepde başarılı olurdum Hatta ilk kız arkadasım İçin yaptıım provada Başarılı olmuştum neyse Ben artık gideyim Evde karım bekler Hani şu ilk kız arkadasım olan Tımberland Hayatın Binbir Rengi Renkler senden kalan tek şey Kalbimden kopan herşeyden daha değerli Hayatın renklerinin hepsi sendin benim için Deryam acılar bende kalsın hayatın renkleri sende. Mor şeker gibi mutlu Sarı gibi neşeli Mavi gibi sevecen Gökküşağı gibi Renkli ol Ağacın tek dalı benim artık. Gelsen de cicekler acsa. Yaz'dayız Güneş yaktı çiçeklerimi Sonbahar'dayız Rüzgarlar aldı çiçeklerimi Kış'dayız yağmur doktu yapraklarımı Bahar'dayız Seni dusundum ve dökülmedim Artık seni unutmuyacağım Sağlam kalıp hayata renkli bakıcağım. uzunbeyaz Sevdiğim sen hislerin, sen açan çiçeğimin rengi sonbaharda üzüntüyü unutturan kış mevsiminde güneş gibi kendini gösteren iyiliğin belirtisi meleklerin en sevdiği ve hayaller buğulandığında onları belirginleştiren aslında her şeyin biraz daha güzel olmasını sağlayan her kırgınlığın ortasında ortaya çıkan aşkların, sevdanın, duygunun rengi herkesin en sevdiği olmasan da herkese hitap etmesen de "benim sevdiğim" kırmızı olmalısın... Lobo Kırmızı bir gülde Kırmızı bir gülde bulduğum Pembe panjurlu o evde Mavi bir düş gezgininde Kaybettiğim seni arıyorum Kara gecelerin umutsuzluğuna inat Hüzzam sarısı dertlerin içinde Bir sana bir adına yöneliyorum Bıkmıyor hecelerin türküsü Bilinmezliğin içinde yine İnatla, tutkuyla göz gezdiriyorum Ve yine seni bulduğum yerde Kırmızı bir gülde buluyorum… mechulzafer Rengarenk Hayatın anlamıdır bazen renkler Her rengin ayrı bir yeri anlamı vardır Siyah üzüntüyü temsil eder Beyaz mutluluğu Sarı güneş rengidir cıvıl cıvıl Yeşil Huzur verir insana Yağmur yağdıktan sonra Gökyüzüne bakarız o rengarenk gökkuşağı için En önemlisi iki rengin bir araya gelmesidir belkide Sarı-Lacivert Siyah-Beyaz Sarı-Kırmızı Bordo-mavi Kırmızı-beyaz ise en değerlisi... İşte buda renk AŞKI ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi) | ALoNe CoVBoY (02-01-08), BaRRaCuDa (02-01-08), despirro15 (06-01-08), Opeth (02-01-08), solεil (02-01-08), Xistance (03-01-08), ŞiYaR (02-01-08) |
| | #2 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 52
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:3734 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tüm arkadaslara Basarılar... güzel şiirler var Sen gittin ve renkler bitti Sadece siyah kaldı hayatımda Karanlık bir hayat Elimde kalan sadece siyah... SPACE....!!Bakabilirsiniz...(KamaşmasıN GözleriN) |
| | #3 |
![]() ![]()
Teşekkür etti: 665
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:15721 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
katlan arkadaşlar başarılar
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok güzeller ya özellikle karanlik olan :( cok hüzünlü yüregne saglik gercekten renkler bu kadar mi güzel anlatilir oyum karanlik'a Yorgun... |
| | #6 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 7.978
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:95678 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tüm katilimcilara basarilar |
| | #7 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.630
Forum Gücü: 162 Forum Puanı:69778 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tm katilimcilara basarilar... Güzel siirler var... Özellikle 'Karanlik' adli siiri cok begendim (: [...] Sen gidersen Bir çocuk çığlığı düşer Keskin derin kayalıklara Sen gidersen Bir barikatta bulurlar ölümü Yağmurlar dolar üstüme |
| | #8 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.305
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:12461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hepsi güzelde Karanlık harika olmuş..kim yazdıysa yüreğine sağlık! ![]() eşkiya yüreğime çığ düştü üşüyorum haa aç ellerini... GELDİM MUTSUZLUĞUMLA YÜREK SUSUZLUĞUMLA |
| | #9 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.795
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24194 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Hayatın Binbir Rengi " çok içten yazılmış çok beğendim ![]() başarılar... Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи |
| | #10 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.422
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57263 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tüm katılımcılara başarılar...
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
| | #11 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.280
Forum Gücü: 302 Forum Puanı:138336 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tüm katılımcılara başarılar diliyorum. Umarım adil bir yarışma olur. Sevgi ve Saygılarımla opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
| Mesaja teşekkür eden: | Smyrna (02-01-08) |
| | #12 |
![]() ![]()
Teşekkür etti: 665
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:15721 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oyum karanlık şiirine
|
| | #13 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 5.679
Forum Gücü: 185 Forum Puanı:75740 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Katılan arkadaşlara başarılar diliyorum Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
| | #14 |
| Stajyer Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 132
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2901 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tüm katıcılarımlara başarılar. Sen ağlama denizkızı, İçim kan ağlasın. Sen sadece gül ! Gül ki deniz kıskansın... ![]() |
| | #15 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.343
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Katran kara adli siiri begendim, cok güzel olmus oyum ona. Saygilar Yoktur ellere minnetim Varsa indinde kiymetim Eðer satmaksa niyetin Vur sineme öldür beni, öldür beni, öldür beni oy... Her Agac Köküne Muhtactir. (Virane) |
| | #16 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 442
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:6661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yemek tarifi verir gibi bazı şiirler. ne kadar renk varsa serpiştirilmiş içine.oyum katran karaya herkeze basarılar Get up..Stand up..Don't give up the fight! |
| | #17 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.922
Forum Gücü: 182 Forum Puanı:80918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sen gittin ve renkler bitti sadece siyah kaldı hayatımda karanlık bir hayat elimde kalan sadece siyah... hepsi cok güzel, ama karanlik Annemi bıraktım sana, kimsesiz geldim.. Aşkı sırtıma aldım, taşıdım, evladım dedim.. Taştım, dağdım, kum oldum geldim.. Beni Tanrı'ya tekrar inandırabilir misin? Kimse inanmadı sana, ben taptım geldim.. Şimdi beni biraz sevebilir misin? Ben geldim..! |
| | #19 | |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 442
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:6661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Get up..Stand up..Don't give up the fight! | |
| | #20 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 347
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2437 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hepinizin yuregine saglik çok guzel $iirler çikmi$ ortaya ... [glint]Yαѕαиαи нєяѕєуιи вιя ѕєвєвι ναя∂ιя... [/glint] |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |