DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Yarışmalar  Şiir Yarışması

Konu Seçenekleri
Eski 08-01-08, 11:35 Çevrimdışı   #1

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.724
Teşekkür etti: 5.178
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:171740
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
15/31.12.2oo7"Renkler"Konulu Şiir Yarışması Anketi Sonuçlanmıştır.Kazanan BaRRaCuDa(:

Karanlık

Senden önce hayatım pembenin tozuydu
sen girdin ve kırmızıyıda tanıdım
aşkın kırmızısını
kavgalarımız oldu bazen
ve hüznün sarısı döküldü gözlerimden

ve bir yeşil çiçek açtı bazen yanaklarımda
ezip gectiğin
renkler karmasıklastı
bazen koyu gri oldu hayatım
eksik sisler tadında

bir ritim tutturdu kalbim
sen ve ben vardık pembe hayallerimde
evimizin rengi turkuazdı
saflığımızı simgelesin diye
yanakları al al cocuklarımız oalcaktı

sen gittin ve renkler bitti
sadece siyah kaldı hayatımda
karanlık bir hayat
elimde kalan sadece siyah...

BaRRaCuDa

Forumun Şairini E-DaNa ailesi olarak tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz ...

Mesaja teşekkür eden: (11 Kişi)
$uKéLa (08-01-08), αтαвэч (08-01-08), Artemis (12-01-08), BaRRaCuDa (08-01-08), küçükP€ri (09-01-08), MeLLoO (09-01-08), Riyanka (11-01-08), SaKaRiN..! (13-01-08), solεil (08-01-08), uzunbeyaz (09-01-08), »Cαηیµ« (09-01-08)
Eski 08-01-08, 11:39 Çevrimdışı   #2
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.566
Teşekkür etti: 4.997
RepForum Gücü: 176
Forum Puanı:61755
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tebrikler

Yorgun...
Mesaja teşekkür eden:
BaRRaCuDa (08-01-08)
Eski 08-01-08, 11:45 Çevrimdışı   #3

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.090
Teşekkür etti: 9.138
RepForum Gücü: 247
Forum Puanı:110313
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Tebriklerrrrrrrrrrr

Kör cehalet çirkefleştirir insanları..
Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabım var..
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..
(Mevlana)

Mesaja teşekkür eden:
BaRRaCuDa (08-01-08)
Eski 08-01-08, 12:00 Çevrimiçi   #4

LeGenT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.852
Teşekkür etti: 665
RepForum Gücü: 43
Forum Puanı:15721
LeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
tebrikler
Mesaja teşekkür eden:
BaRRaCuDa (08-01-08)
Eski 08-01-08, 12:10 Çevrimiçi   #5
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.919
Teşekkür etti: 15.305
RepForum Gücü: 434
Forum Puanı:181014
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Tebrikler

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden:
BaRRaCuDa (08-01-08)
Eski 08-01-08, 12:37 Çevrimiçi   #6
Profesör
Düşünürler grubu

~C@dY~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.201
Teşekkür etti: 3.542
RepForum Gücü: 143
Forum Puanı:62922
~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tebrikler

cebimde yaralı bir umut
dilim bayram içim hazan
yalnızlığa hınç biriktiriyorum!
Mesaja teşekkür eden:
BaRRaCuDa (08-01-08)
Eski 08-01-08, 12:49 Çevrimdışı   #7
Stajyer
Sanatkârlar grubu

єѕкιуα - ait Avatar
Genel Mesajlar: 114
Teşekkür etti: 132
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:2901
єѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyor
tebrikler başarılarının devamı dileğiyle.

Sen ağlama denizkızı,
İçim kan ağlasın.
Sen sadece gül !
Gül ki deniz kıskansın...
Mesaja teşekkür eden:
BaRRaCuDa (08-01-08)
Eski 08-01-08, 13:00 Çevrimdışı   #8

Forumda uzman

HaZaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.332
Teşekkür etti: 5.679
RepForum Gücü: 185
Forum Puanı:75740
HaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Tebrik ederim

Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken.
Nerden bilirdim yaşamın
Böyle parçalanarak süreceğini
Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini...
Bir yap-bozum sanki,
Tek parçamı bile bulamadan,
Yeniden dağılıveriyorum.
Mesaja teşekkür eden:
BaRRaCuDa (08-01-08)
Eski 08-01-08, 13:12 Çevrimdışı   #9
Dekan

srknakr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.601
Teşekkür etti: 1.673
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13351
srknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
tebrikler

Yazamam derim yazarım
Ben acı ile doğdum
Olsun yinede yaşarım
Hayat buya
Dolunca vadem
Çeker giderim

srknakr
Mesaja teşekkür eden:
BaRRaCuDa (08-01-08)
Eski 08-01-08, 13:32 Çevrimdışı   #10
Profesör
Kemalistler

solεil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.312
Teşekkür etti: 4.961
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:16341
solεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Çok güzeldi, tebrik ederim

....
Mesaja teşekkür eden:
BaRRaCuDa (08-01-08)
Eski 08-01-08, 15:28 Çevrimdışı   #11

Downloadiki
Genel Mesajlar: 10.067
Teşekkür etti: 7.978
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:95678
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
tebrikler
Eski 08-01-08, 15:59 Çevrimdışı   #12
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.703
Teşekkür etti: 12.433
RepForum Gücü: 140
Forum Puanı:57365
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Tebrikler...

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Mesaja teşekkür eden:
BaRRaCuDa (08-01-08)
Eski 08-01-08, 17:03 Çevrimdışı   #13
Stajyer
Müzik grubu

$uKéLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30
Teşekkür etti: 31
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:14
$uKéLa Herkese mesafeli
Tebrikler.. Başarılarının devamını dilerim..

ßen seni unutmak için sevmedim..
Gülmen ayrılık demekmiş bilmedim.
Bekledim sabah akşam yollarını, ölmek istedim...
Bir türlü ölmedim.......
Aşk bu mu, sevda bu mu, hayat bu mu?
Kalp acı, dünya hüzün, göz yaş dolu!
Mesaja teşekkür eden:
BaRRaCuDa (08-01-08)
Eski 08-01-08, 17:15 Çevrimdışı   #14
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.180
Teşekkür etti: 3.914
RepForum Gücü: 106
Forum Puanı:37468
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tebrikler çok güzel bir şiirdi...

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden:
BaRRaCuDa (08-01-08)
Eski 08-01-08, 19:39 Çevrimdışı   #15
Asistan

BaRRaCuDa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 270
Teşekkür etti: 52
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:3734
BaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biri
Ödüller:
Teşekkürler Arkadaslar Sağolun..
Biraz Yemek Tarifi Gibiydi Şiir Ama Beğendiyseniz Ne Mutlu

Sen gittin ve renkler bitti
Sadece siyah kaldı hayatımda
Karanlık bir hayat
Elimde kalan sadece siyah...

SPACE....!!Bakabilirsiniz...(KamaşmasıN GözleriN)

Konu BaRRaCuDa tarafından (08-01-08 Saat 19:43 ) de değiştirilmiştir..
Eski 08-01-08, 19:43 Çevrimdışı   #16
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.079
Teşekkür etti: 3.390
RepForum Gücü: 145
Forum Puanı:57946
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Kutlarim arkadasim (: guzel bir siirdi

Selam doğru yolda gidenleredir

Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık,
Baygın gözlerimi aldı aydınlık,
İçimde tıkandı, kaldı aydınlık,
Bu aydınlık beni boğmak üzeredir.

1923 NFK
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter
Mesaja teşekkür eden:
BaRRaCuDa (08-01-08)
Eski 08-01-08, 20:39 Çevrimdışı   #17
Asistan

αтαвэч - ait Avatar
Genel Mesajlar: 154
Teşekkür etti: 242
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:1134
αтαвэч üç beş tanıdığı olmuşαтαвэч üç beş tanıdığı olmuşαтαвэч üç beş tanıdığı olmuşαтαвэч üç beş tanıdığı olmuşαтαвэч üç beş tanıdığı olmuşαтαвэч üç beş tanıdığı olmuşαтαвэч üç beş tanıdığı olmuşαтαвэч üç beş tanıdığı olmuşαтαвэч üç beş tanıdığı olmuş
Güzel vebir okadarda alımlı..Teşekkürler

Hain Papatya!
Ne Olurdu Sanki Bir Yaprağın Daha Olsa!
Bak Yine 'SEVMİYOR'
Çıktı Falımda.
.

Mesaja teşekkür eden:
BaRRaCuDa (09-01-08)
Eski 09-01-08, 15:31 Çevrimdışı   #18
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

despirro15 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 547
Teşekkür etti: 347
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:2065
despirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyor
tebrikler....

küçük şeylerin peşinden koşanlar asla büyük olamazlar...
Mesaja teşekkür eden:
BaRRaCuDa (09-01-08)
Eski 09-01-08, 16:08 Çevrimdışı   #19
Stajyer

»Cαηیµ« - ait Avatar
Genel Mesajlar: 43
Teşekkür etti: 84
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1373
»Cαηیµ« üç beş tanıdığı olmuş»Cαηیµ« üç beş tanıdığı olmuş»Cαηیµ« üç beş tanıdığı olmuş»Cαηیµ« üç beş tanıdığı olmuş»Cαηیµ« üç beş tanıdığı olmuş»Cαηیµ« üç beş tanıdığı olmuş»Cαηیµ« üç beş tanıdığı olmuş»Cαηیµ« üç beş tanıdığı olmuş»Cαηیµ« üç beş tanıdığı olmuş»Cαηیµ« üç beş tanıdığı olmuş
tebrik ederim.yüreğine sağlık

ßiLmediqiniz keLimeLerin aLtını çizin
derdi hocam ...
ßunca yıL/ßunca yoL/ßunca hayat
ve kitaptan sonra ;
ßütün keLimeLerin aLtını çiziyorum
hocam artık izin istiyorum
Mesaja teşekkür eden:
BaRRaCuDa (09-01-08)
Eski 09-01-08, 20:13 Çevrimiçi   #20
Yard. Doçent

küçükP€ri - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.806
Teşekkür etti: 1.305
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:12461
küçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmış
renklerin en güzeliyle karşılaşman dileğiyle..başarılarının devamı dilerim.

eşkiya yüreğime çığ düştü
üşüyorum haa
aç ellerini...

GELDİM
MUTSUZLUĞUMLA
YÜREK SUSUZLUĞUMLA
Mesaja teşekkür eden:
BaRRaCuDa (09-01-08)

Konu Seçenekleri