| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 15/31.12.2oo7"Renkler"Konulu Şiir Yarışması Anketi Sonuçlanmıştır.Kazanan BaRRaCuDa(: ![]() Karanlık Senden önce hayatım pembenin tozuydu sen girdin ve kırmızıyıda tanıdım aşkın kırmızısını kavgalarımız oldu bazen ve hüznün sarısı döküldü gözlerimden ve bir yeşil çiçek açtı bazen yanaklarımda ezip gectiğin renkler karmasıklastı bazen koyu gri oldu hayatım eksik sisler tadında bir ritim tutturdu kalbim sen ve ben vardık pembe hayallerimde evimizin rengi turkuazdı saflığımızı simgelesin diye yanakları al al cocuklarımız oalcaktı sen gittin ve renkler bitti sadece siyah kaldı hayatımda karanlık bir hayat elimde kalan sadece siyah... BaRRaCuDa Forumun Şairini E-DaNa ailesi olarak tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz ...![]() |
|
| | #3 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.138
Forum Gücü: 247 Forum Puanı:110313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebriklerrrrrrrrrrr
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | BaRRaCuDa (08-01-08) |
| | #5 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.305
Forum Gücü: 434 Forum Puanı:181014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tebrikler ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #7 |
| Stajyer Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 132
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2901 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tebrikler başarılarının devamı dileğiyle. Sen ağlama denizkızı, İçim kan ağlasın. Sen sadece gül ! Gül ki deniz kıskansın... ![]() |
|
| | #8 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 5.679
Forum Gücü: 185 Forum Puanı:75740 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrik ederim Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
| | #11 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 7.978
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:95678 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tebrikler |
|
| | #12 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.433
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tebrikler...
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| | #13 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 31
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14 ![]() |
Tebrikler.. Başarılarının devamını dilerim..
ßen seni unutmak için sevmedim.. Gülmen ayrılık demekmiş bilmedim. Bekledim sabah akşam yollarını, ölmek istedim... Bir türlü ölmedim....... Aşk bu mu, sevda bu mu, hayat bu mu? Kalp acı, dünya hüzün, göz yaş dolu! |
|
| | #14 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.914
Forum Gücü: 106 Forum Puanı:37468 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tebrikler çok güzel bir şiirdi... düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #15 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 52
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:3734 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşekkürler Arkadaslar Sağolun.. Biraz Yemek Tarifi Gibiydi Şiir Ama Beğendiyseniz Ne Mutlu Sen gittin ve renkler bitti Sadece siyah kaldı hayatımda Karanlık bir hayat Elimde kalan sadece siyah... SPACE....!!Bakabilirsiniz...(KamaşmasıN GözleriN) Konu BaRRaCuDa tarafından (08-01-08 Saat 19:43 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #16 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.390
Forum Gücü: 145 Forum Puanı:57946 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kutlarim arkadasim (: guzel bir siirdi
![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter |
|
| | #19 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 84
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tebrik ederim.yüreğine sağlık ßiLmediqiniz keLimeLerin aLtını çizin derdi hocam ... ßunca yıL/ßunca yoL/ßunca hayat ve kitaptan sonra ; ßütün keLimeLerin aLtını çiziyorum hocam artık izin istiyorum ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | BaRRaCuDa (09-01-08) |
| | #20 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.305
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:12461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | renklerin en güzeliyle karşılaşman dileğiyle..başarılarının devamı dilerim. ![]() eşkiya yüreğime çığ düştü üşüyorum haa aç ellerini... GELDİM MUTSUZLUĞUMLA YÜREK SUSUZLUĞUMLA |
|
| Mesaja teşekkür eden: | BaRRaCuDa (09-01-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |