DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Yarışmalar  Şiir Yarışması
Anket Sonuçlarını Göster: Forumun Şairi Kim Olsun ?
Sevdana Ağıttır Yüreğim 7 22,58%
Ağıt 3 9,68%
Zamana Ağıt 21 67,74%
Oylayanlar: 31. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 31-03-08, 23:37 Çevrimdışı   #1
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.302
Teşekkür etti: 15.205
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90174
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
15/31.Mart.2008 "Ağıt" Konulu Şiir Yarışması Anketi Açılmıştır

Tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Yarışma Birincisi Opeth

Zamana Ağıt

ahir zaman..
ne çok korkumun sebebisin sen..
küskün bıraktın çocukluğumu..

çırpınışlarım..
her defasında yaralanıp
düşüşlerimin sebebisin sen...

ağla!
sesini bırakıp buz gibi duvara...
ağla!
Tanrı'ya küskünüm ben..

renklerim...
özleyecektim birgün sizleri...

bahçemdeki sardunya..
ağla!
gidişlerime...
koynuna alıp sarmala rüzgarım..
hatırladım...
neler almıştın benden

hüzün...
ağla! zaman
sesini bırak dört duvara...
yokluklarım emanet...
ne çok gidiş bıraktın bana..

Yarışma İkincisi BaRRaCuDa

Sevdana Ağıttır Yüreğim

Yitireceksin bir gün güzelliğini
Saçların benbeyaz olacak
Düşecek omuzlarına
Ölümü hatırlayacaksın
Ve yaptığın hataları.....
Pişmanlıklar gececek
Gözünün önünden
Film şeridi gibi
Kötü kadın rolünde sen olacaksın
Bu filmin....
Dikileceksin pencere önüne
Her yüzde beni arayacaksın
Her yüzde
Affedilmeyi...

Sevdana ağıttır yüreğim
Ahım peşini bırakmayacak...

Keşke yapmasaydım diyeceksin
İnsan hatalaryla var ama
Keske yaşamasaydım....
Son pişmanlık fayda etmes sözü
Senmin için anlam kazanacak...

Sevdana ağıttır yüreğim

Bu gece yine uyku girmeyecek gözüne
Gözlerin tavanda asılı kalacak
Beni hatırlayacaksın
Gitmemen terketmemen için
Dizlerinde ağladığımı
Ahh diyeceksin keskeler dökülecek dudaklarından
Son pişmanlık rahatlatmayacak vicdanını...

Sevdana ağıttır yüreğim

Birgün göçeceksin fani dünyadan
Ölüm seni yakalayacak
Hatarın için af bile alamadan

Ben o gün cenazende olacağım
Nasıl bilirsiniz diye sorduklarında
Susacağım
İyi kelimesi sana yakısmayacak
Kötü kelimesi ağzımdan cıkmayacak

Sevdana ağıttır yüreğim
Bil ki;
Ahirette iki elim yakanda olacak...

Yarışma Üçüncüsü LeGenT

Ağıt

Zehir niyetine içtim sevgini
Hayalle dindirdim yanan kalbimi
Her yerde ararım seni sevgimi
Agıtlar yaktımda dağlar dinler sesimi...

Geceler karanlık ısığım sendin
Dilde değil seni yürekten sevdim
Gözyaşı kederim ağıtlar sevgim
Hasretim unutmadım seni zalim sevgilim

Sevdan zehir olsada yine içerim
Kaderde acı varsa boyun bükerim
Varsın ağıt sana olsun göz yaşıda dökerim
Seni ölene kadar değil
Ölünce bile ağıtlarla severim

Konu CnRaLpEr tarafından (03-04-08 Saat 22:24 ) de değiştirilmiştir..

Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi)
ALoNe CoVBoY (01-04-08), delkray (01-04-08), HeLL's AnGeL (02-04-08), nehrin (01-04-08), SaKaRiN..! (02-04-08), tuanaa (31-03-08), zoe (01-04-08)
Eski 31-03-08, 23:40 Çevrimdışı   #2
Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 2.606
Teşekkür etti: 3.115
RepForum Gücü: 48
Forum Puanı:17546
tuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
zaman'a ağıt..

üslubunu çok sevdim..çok okunası..

.
.
.

sustum..

Eski 31-03-08, 23:45 Çevrimiçi   #3

LeGenT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.852
Teşekkür etti: 665
RepForum Gücü: 43
Forum Puanı:15721
LeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
katılan herkese basarılar

Eski 01-04-08, 00:23 Çevrimdışı   #4
Asistan

BaRRaCuDa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 270
Teşekkür etti: 52
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:3734
BaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biri
Ödüller:
Katılan tüm arkadaslara şimdiden basarılar....

Sen gittin ve renkler bitti
Sadece siyah kaldı hayatımda
Karanlık bir hayat
Elimde kalan sadece siyah...

SPACE....!!Bakabilirsiniz...(KamaşmasıN GözleriN)

Eski 01-04-08, 00:38 Çevrimiçi   #5
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.011
Teşekkür etti: 5.347
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69561
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Sevdana Ağıttır Yüreğim bana nedense Ege Cubukcu nun Film Gibi adli parcasini hatirlatti.

Herkese basarilar, 3 siiri begendim.

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -

Eski 01-04-08, 00:41 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.945
Teşekkür etti: 3.108
RepForum Gücü: 209
Forum Puanı:89788
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bu kacıncı agıt cok guzel şiir oyum ona gitmiştir basarılar ...

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Eski 01-04-08, 15:39 Çevrimiçi   #7
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.919
Teşekkür etti: 15.305
RepForum Gücü: 434
Forum Puanı:181014
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Katılımcılara Teşekkürler
Tüm şiirlerin farklı bir yönü hoşuma gitti.
Karar vermek zor olacak...
Oy vermeyi, farklı bir pisikolojide tekrar deneyeceğim

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Eski 01-04-08, 16:47 Çevrimdışı   #8
Stajyer

nehrin - ait Avatar
Genel Mesajlar: 128
Teşekkür etti: 32
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:298
nehrin ara sıra gören oluyornehrin ara sıra gören oluyornehrin ara sıra gören oluyor
emeğinize sağlık çok güzel şiirler yazmışsınız

zamana ağıt oyum bu şiirindir

sєи кiмsiи чıllardır şarкılarıмa sığмaчaи
sєи кiмsiи вaиa sağır çağırdıкça кaчвolaи
вєиi oчuиcaкsız вi çocuк giвi gözü чaşlı кoчaи
durulмuşкєи süτ liмaи чiиє чєиi вaşτaи..

Eski 01-04-08, 18:38 Çevrimdışı   #9
Stajyer

yekbunn27 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 33
Teşekkür etti: 13
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
yekbunn27 Herkese mesafeli
hepinize başarılar arkadaşlarrr

<elbet bitecek güneşe hasret günler>

Eski 01-04-08, 20:53 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

sonsuus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.000
Teşekkür etti: 1.208
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:7168
sonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmış
malesef hiç birini beğenemedim:( bir eksiklik var sanki bu şiirlerde...

kendimi bulamadım içinde hayatı bulamadım...

hayatın bize haykırdığı kelimeleden uzaktı sanki...

bir afrikalı yüreği bir filistinlinin ağıdı...

güzyaşlarının tasviri yokmuydu sanki...

her şeyi aşklaştırmak doğrumu...

herşeyi sadece aşkın içinde aramak...

gerçek dünya eksik bunlarda...

çığlıklar eksik...

herkese saygılarımla...

Kardeşlerim ben Türküm,Arabım,İrlandalı,Yahudi,Kızılderili,
Kürdüm ben yakın beni
salın küllerimi Ağrı doruklarından Anadolu ya soysuzluğun bir daha asla yeşermeyeceği
geleceğe taşıyın beni...

Yutta barış dünyada barış

Biji Aşiti

Eski 02-04-08, 23:55 Çevrimdışı   #11

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.724
Teşekkür etti: 5.178
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:171740
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
"Ağıdımız Yaşamak Olsun" isimli şiir kural ihlali nedeniyle yarışmadan çıkarılmıştır.

Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
ALoNe CoVBoY (03-04-08), CnRaLpEr (02-04-08), ferzende kaya (03-04-08), sonsuus (03-04-08), Virane (03-04-08), YıLdız_GöZlÜm (03-04-08)
Eski 03-04-08, 20:14 Çevrimdışı   #12
Stajyer
Genel Mesajlar: 28
Teşekkür etti: 27
Forum Puanı:742
ferzende kaya ara sıra gören oluyorferzende kaya ara sıra gören oluyorferzende kaya ara sıra gören oluyorferzende kaya ara sıra gören oluyorferzende kaya ara sıra gören oluyorferzende kaya ara sıra gören oluyorferzende kaya ara sıra gören oluyor
Son iki Şiiri çok beğendim,
Yazanların yüreğine sağlık

Eski 03-04-08, 22:31 Çevrimdışı   #13
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
"Bu Kaçıncı Ağıt" isimli şiir, sahibi tarafından değişik yollarla forum içerisinde ki üyelere tanıtıldığı gerekçesiyle yarışmadan çıkarılmıştır.

Forum, yarışma ve en başta üyelere daha saygılı olmanızı bekliyoruz.

Konu CnRaLpEr tarafından (03-04-08 Saat 22:35 ) de değiştirilmiştir..

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
LeGenT (04-04-08), Snorland (03-04-08), ŞiYaR (04-04-08)
Eski 03-04-08, 22:34 Çevrimdışı   #14
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.945
Teşekkür etti: 3.108
RepForum Gücü: 209
Forum Puanı:89788
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
CnRaLpEr´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
"Bu Kaçıncı Ağıt" isimli şiir, sahibi tarafından değişik yollarla forum içerisinde ki üyelere tanıtıldığı gerekçesiyle yarışmadan çıkarılmıştır. Ayrıca katılımcı 2 yarışma boyunca katılım hakkı elde edemeyecektir.

Forum, yarışma ve en başta üyelere daha saygılı olmanızı bekliyoruz.
enteresan

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (04-04-08)
Eski 03-04-08, 22:55 Çevrimdışı   #15
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 151
Teşekkür etti: 39
Forum Puanı:2931
Rock 'n Roll çevresinde seviliyorRock 'n Roll çevresinde seviliyorRock 'n Roll çevresinde seviliyorRock 'n Roll çevresinde seviliyorRock 'n Roll çevresinde seviliyorRock 'n Roll çevresinde seviliyorRock 'n Roll çevresinde seviliyorRock 'n Roll çevresinde seviliyorRock 'n Roll çevresinde seviliyorRock 'n Roll çevresinde seviliyorRock 'n Roll çevresinde seviliyor
Yarışmanın şu halini görerek geçmiş yarışmaların onuru adına iptalini öneriyorum.

Mesaja teşekkür eden:
DR_GoKiSsS (03-04-08)
Eski 04-04-08, 01:07 Çevrimdışı   #16
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Ödüller:
Yarışma'nın iptali gibi bir durum söz konusu değil! Eskiden yapılan yarışmalar da olduğu gibi kural ihlaline sebep olan şiirler çıkarılmıştır ve bu çıkarılmalar yarışmanın olması gerektiği gibi devam etmesini önemseyen diğer katılımcı ve üyeler için gerekli görülmüştür. Sonuca ulaşılması için açılan bu başlık devam edecektir. Hiç kimse dışardan bakıp kendi aklınca şike’nin varlığı onur’un yokluğu gibi kavramları öne süremez.

Yarışmamız ve tüm yarışmalar, var olan şeffalık ve düzen içerisinde devam edecektir. Ve bizler bilgimiz dahilinde art niyet sergileyen katılımları ayıklayacağız ! Gereksiz ve kendi hesabınıza yaptığınız yorumlarınızla yarışmaya gölge düşürmemenizi rica ediyoruz.

Konu CnRaLpEr tarafından (04-04-08 Saat 02:33 ) de değiştirilmiştir..

Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
aydan (04-04-08), Opeth (04-04-08), Smyrna (04-04-08), Snorland (04-04-08), tuanaa (04-04-08), ŞiYaR (04-04-08)
Eski 04-04-08, 11:02 Çevrimdışı   #17

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.786
Teşekkür etti: 6.283
RepForum Gücü: 303
Forum Puanı:138836
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ne yazık! diyorum.Ne yazık ki forum içerisinde eğlenmek , paylaşmak amaçlı yapılan bu ve bunun gibi yarışmaları bu tür oyunlara alet ediyoruz.Kendine güven meselesi sanırım (:

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL

Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
delkray (04-04-08), Smyrna (04-04-08), Snorland (04-04-08), ŞiYaR (04-04-08)
Eski 04-04-08, 11:34 Çevrimdışı   #18
Dekan
Sanatkârlar grubu

ufuk_08 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.956
Teşekkür etti: 4.200
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26261
ufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
oyum "Sevdana Ağıttır Yüreğim"

herkese ba$arıLar

"çalınmış şiirlerim gibisin
isyanlarım bitmedi hala... "

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic42477_3.gif

Eski 04-04-08, 12:04 Çevrimiçi   #19

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.958
Teşekkür etti: 2.582
RepForum Gücü: 205
Forum Puanı:81529
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Katılan şiir sayısı azmış, keşke bende katılsaydım.
Emek verip katılan tüm üyelere tebrikler, başarılar ;
ilgi ile izleyip, takip eden diğer üyelere teşekkürler.

Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program

" Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..."

Eski 04-04-08, 12:41 Çevrimdışı   #20
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.007
Teşekkür etti: 2.923
RepForum Gücü: 182
Forum Puanı:80918
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Bil ki;
Ahirette iki elim yakanda olacak...

tebrikler..

Annemi bıraktım sana, kimsesiz geldim..
Aşkı sırtıma aldım, taşıdım, evladım dedim..
Taştım, dağdım, kum oldum geldim..
Beni Tanrı'ya tekrar inandırabilir misin?
Kimse inanmadı sana, ben taptım geldim..
Şimdi beni biraz sevebilir misin?
Ben geldim..!

Kapalı konu

Konu Seçenekleri