| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Forumun Şairi Kim Olsun ? | |||
| Sevdana Ağıttır Yüreğim | | 7 | 22,58% |
| Ağıt | | 3 | 9,68% |
| Zamana Ağıt | | 21 | 67,74% |
| Oylayanlar: 31. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | 15/31.Mart.2008 "Ağıt" Konulu Şiir Yarışması Anketi Açılmıştır Tüm katılımcılara teşekkür ederiz. Yarışma Birincisi Opeth Zamana Ağıt ahir zaman.. ne çok korkumun sebebisin sen.. küskün bıraktın çocukluğumu.. çırpınışlarım.. her defasında yaralanıp düşüşlerimin sebebisin sen... ağla! sesini bırakıp buz gibi duvara... ağla! Tanrı'ya küskünüm ben.. renklerim... özleyecektim birgün sizleri... bahçemdeki sardunya.. ağla! gidişlerime... koynuna alıp sarmala rüzgarım.. hatırladım... neler almıştın benden hüzün... ağla! zaman sesini bırak dört duvara... yokluklarım emanet... ne çok gidiş bıraktın bana.. Yarışma İkincisi BaRRaCuDa Sevdana Ağıttır Yüreğim Yitireceksin bir gün güzelliğini Saçların benbeyaz olacak Düşecek omuzlarına Ölümü hatırlayacaksın Ve yaptığın hataları..... Pişmanlıklar gececek Gözünün önünden Film şeridi gibi Kötü kadın rolünde sen olacaksın Bu filmin.... Dikileceksin pencere önüne Her yüzde beni arayacaksın Her yüzde Affedilmeyi... Sevdana ağıttır yüreğim Ahım peşini bırakmayacak... Keşke yapmasaydım diyeceksin İnsan hatalaryla var ama Keske yaşamasaydım.... Son pişmanlık fayda etmes sözü Senmin için anlam kazanacak... Sevdana ağıttır yüreğim Ahım peşini bırakmayacak... Bu gece yine uyku girmeyecek gözüne Gözlerin tavanda asılı kalacak Beni hatırlayacaksın Gitmemen terketmemen için Dizlerinde ağladığımı Ahh diyeceksin keskeler dökülecek dudaklarından Son pişmanlık rahatlatmayacak vicdanını... Sevdana ağıttır yüreğim Ahım peşini bırakmayacak... Birgün göçeceksin fani dünyadan Ölüm seni yakalayacak Hatarın için af bile alamadan Ben o gün cenazende olacağım Nasıl bilirsiniz diye sorduklarında Susacağım İyi kelimesi sana yakısmayacak Kötü kelimesi ağzımdan cıkmayacak Sevdana ağıttır yüreğim Ahım peşini bırakmayacak... Bil ki; Ahirette iki elim yakanda olacak... Yarışma Üçüncüsü LeGenT Ağıt Zehir niyetine içtim sevgini Hayalle dindirdim yanan kalbimi Her yerde ararım seni sevgimi Agıtlar yaktımda dağlar dinler sesimi... Geceler karanlık ısığım sendin Dilde değil seni yürekten sevdim Gözyaşı kederim ağıtlar sevgim Hasretim unutmadım seni zalim sevgilim Sevdan zehir olsada yine içerim Kaderde acı varsa boyun bükerim Varsın ağıt sana olsun göz yaşıda dökerim Seni ölene kadar değil Ölünce bile ağıtlarla severim Konu CnRaLpEr tarafından (03-04-08 Saat 22:24 ) de değiştirilmiştir.. |
| Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi) | ALoNe CoVBoY (01-04-08), delkray (01-04-08), HeLL's AnGeL (02-04-08), nehrin (01-04-08), SaKaRiN..! (02-04-08), tuanaa (31-03-08), zoe (01-04-08) |
| | #2 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.115
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:17546 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zaman'a ağıt.. üslubunu çok sevdim..çok okunası.. . . sustum.. |
| | #3 |
![]() ![]()
Teşekkür etti: 665
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:15721 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
katılan herkese basarılar
|
| | #4 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 52
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:3734 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Katılan tüm arkadaslara şimdiden basarılar.... Sen gittin ve renkler bitti Sadece siyah kaldı hayatımda Karanlık bir hayat Elimde kalan sadece siyah... SPACE....!!Bakabilirsiniz...(KamaşmasıN GözleriN) |
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.347
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sevdana Ağıttır Yüreğim bana nedense Ege Cubukcu nun Film Gibi adli parcasini hatirlatti. Herkese basarilar, 3 siiri begendim. "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
| | #6 |
Teşekkür etti: 3.108
Forum Gücü: 209 Forum Puanı:89788 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu kacıncı agıt cok guzel şiir oyum ona gitmiştir basarılar ...
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
| | #7 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.305
Forum Gücü: 434 Forum Puanı:181014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Katılımcılara Teşekkürler ![]() Tüm şiirlerin farklı bir yönü hoşuma gitti. Karar vermek zor olacak... Oy vermeyi, farklı bir pisikolojide tekrar deneyeceğim ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
| | #8 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 32
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:298 ![]() ![]() ![]() | emeğinize sağlık çok güzel şiirler yazmışsınız ![]() zamana ağıt oyum bu şiirindir sєи кiмsiи чıllardır şarкılarıмa sığмaчaи sєи кiмsiи вaиa sağır çağırdıкça кaчвolaи вєиi oчuиcaкsız вi çocuк giвi gözü чaşlı кoчaи durulмuşкєи süτ liмaи чiиє чєиi вaşτaи.. |
| | #9 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 13
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
hepinize başarılar arkadaşlarrr
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.208
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:7168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | malesef hiç birini beğenemedim:( bir eksiklik var sanki bu şiirlerde... kendimi bulamadım içinde hayatı bulamadım... hayatın bize haykırdığı kelimeleden uzaktı sanki... bir afrikalı yüreği bir filistinlinin ağıdı... güzyaşlarının tasviri yokmuydu sanki... her şeyi aşklaştırmak doğrumu... herşeyi sadece aşkın içinde aramak... gerçek dünya eksik bunlarda... çığlıklar eksik... herkese saygılarımla... ![]() Kardeşlerim ben Türküm,Arabım,İrlandalı,Yahudi,Kızılderili, Kürdüm ben yakın beni salın küllerimi Ağrı doruklarından Anadolu ya soysuzluğun bir daha asla yeşermeyeceği geleceğe taşıyın beni... Yutta barış dünyada barış Biji Aşiti |
| | #11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 5.178
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:171740 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Ağıdımız Yaşamak Olsun" isimli şiir kural ihlali nedeniyle yarışmadan çıkarılmıştır. ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi) | ALoNe CoVBoY (03-04-08), CnRaLpEr (02-04-08), ferzende kaya (03-04-08), sonsuus (03-04-08), Virane (03-04-08), YıLdız_GöZlÜm (03-04-08) |
| | #12 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 27
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Son iki Şiiri çok beğendim, Yazanların yüreğine sağlık |
| | #13 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.205
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90174 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Bu Kaçıncı Ağıt" isimli şiir, sahibi tarafından değişik yollarla forum içerisinde ki üyelere tanıtıldığı gerekçesiyle yarışmadan çıkarılmıştır. Forum, yarışma ve en başta üyelere daha saygılı olmanızı bekliyoruz. Konu CnRaLpEr tarafından (03-04-08 Saat 22:35 ) de değiştirilmiştir.. |
| | #14 | |
Teşekkür etti: 3.108
Forum Gücü: 209 Forum Puanı:89788 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM | |
| Mesaja teşekkür eden: | ŞiYaR (04-04-08) |
| | #15 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 39
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yarışmanın şu halini görerek geçmiş yarışmaların onuru adına iptalini öneriyorum.
|
| Mesaja teşekkür eden: | DR_GoKiSsS (03-04-08) |
| | #16 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.205
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90174 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yarışma'nın iptali gibi bir durum söz konusu değil! Eskiden yapılan yarışmalar da olduğu gibi kural ihlaline sebep olan şiirler çıkarılmıştır ve bu çıkarılmalar yarışmanın olması gerektiği gibi devam etmesini önemseyen diğer katılımcı ve üyeler için gerekli görülmüştür. Sonuca ulaşılması için açılan bu başlık devam edecektir. Hiç kimse dışardan bakıp kendi aklınca şike’nin varlığı onur’un yokluğu gibi kavramları öne süremez. Yarışmamız ve tüm yarışmalar, var olan şeffalık ve düzen içerisinde devam edecektir. Ve bizler bilgimiz dahilinde art niyet sergileyen katılımları ayıklayacağız ! Gereksiz ve kendi hesabınıza yaptığınız yorumlarınızla yarışmaya gölge düşürmemenizi rica ediyoruz. Konu CnRaLpEr tarafından (04-04-08 Saat 02:33 ) de değiştirilmiştir.. |
| | #17 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.283
Forum Gücü: 303 Forum Puanı:138836 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne yazık! diyorum.Ne yazık ki forum içerisinde eğlenmek , paylaşmak amaçlı yapılan bu ve bunun gibi yarışmaları bu tür oyunlara alet ediyoruz.Kendine güven meselesi sanırım (: opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
| | #18 |
| Dekan Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.200
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26261 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oyum "Sevdana Ağıttır Yüreğim" herkese ba$arıLar "çalınmış şiirlerim gibisin isyanlarım bitmedi hala... " ![]() |
| | #19 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.582
Forum Gücü: 205 Forum Puanı:81529 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Katılan şiir sayısı azmış, keşke bende katılsaydım. ![]() Emek verip katılan tüm üyelere tebrikler, başarılar ;ilgi ile izleyip, takip eden diğer üyelere teşekkürler. ![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
| | #20 | |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.923
Forum Gücü: 182 Forum Puanı:80918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
tebrikler.. Annemi bıraktım sana, kimsesiz geldim.. Aşkı sırtıma aldım, taşıdım, evladım dedim.. Taştım, dağdım, kum oldum geldim.. Beni Tanrı'ya tekrar inandırabilir misin? Kimse inanmadı sana, ben taptım geldim.. Şimdi beni biraz sevebilir misin? Ben geldim..! | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |