| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]() | 15 Haziran 2008 Öğrenci seçme sınavı (ÖSS)
Evet arkadaşlar, bu lanetlenmiş sınava girecek olan herkese şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletmek ve sınavlarımızın iyi geçmesini dilemek istiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Neredeyse -ben hariç- senein yarısını bu sınava hazırlanarak en kral lise günlerini dersanelerde vs. harcayan arkadaşlar, kardeşler, canlar ciğerler; kafayı şişirmeyin, relax olun, sizlere günün anlam ve önemine binaen Deli adlı musiki cemiyetinin "Ösym g*t*m* ye!" adlı eserini takdim ediyorum, alın hayrını görün... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.800
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26603 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu yılı iyi ki yaşamışım Her şeyi sonuna kadar yaşadım dershanede ve okulda.. (:Bana kattığı ve benden götürdüğü çok şey oldu (: Umarım istediğim yeri kazanırım da kattıkları artar (: Herkese başarılar arkadaşlar.. ![]() - "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: - [ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ] Anti-Aşk Aşk=Yalan&Acı |
|
| Mesaja teşekkür eden: | n!da (14-06-08) |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.360
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:77223 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benimde girmem gerekiyor (= Ama girmicem (: Nedenini sormayin bana kalsin :p Girenlere başarilar (; Yeni utançlar biriktiriyorum eski günahlarıma, cüzamlı ruhlar cehennemine gidiyorum ben.. Kirli sözlerimi temize çekme, oysa "gel" desen gelecektim... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | n!da (14-06-08) |
| | #5 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 5.679
Forum Gücü: 185 Forum Puanı:75740 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sınava girecek adaylara başarılar dilerim, emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 228
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pfff ins. :(:(
Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun |
|
| | #7 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.527
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BaşarıLar hepinize (: İnş. istediğiniz yerLeri kazanırsınız.. . Kurtar beni,kutsar qbi . . Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((: |
|
| | #8 |
Teşekkür etti: 3.781
Forum Gücü: 170 Forum Puanı:72464 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sinava Gireceklere Allah Zihin Açikligi Versin, Insallah Istediginiz Sonucu Alirsiniz.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| | #9 |
Teşekkür etti: 2.853
Forum Gücü: 170 Forum Puanı:69218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sınava giricek tüm arkadaşlara başarılar, umarım beklediğiniz sonuçları alırsınız. . Afra tafra off pofff (: |
|
| | #10 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.119
Forum Gücü: 245 Forum Puanı:90314 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben de giriyorum ![]() daha okulum nerde onu bilmiyorum ![]() güveniyorumz sizlerearkadaslar başarılar Dünya,bu gece dursana ![]() |
|
| | #11 |
Teşekkür etti: 1.908
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:80546 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 Kağıt Ve 3 Saat Için Hayatlarından Buyuk Bi Bolumu Sıkıstıranlara Başarılar Dilerim Çok Çalışıp Çok Ter Atıp Uyumadan Test Çözen Arkadaşlar Tanıdıgımdan Dolayı Bu Gibi Durumları Yasayan Arkadasların Gerçekten Kazanmasını Isterken Benım Gibi Çalışmadan Kazanmayı Planlayan Arkadaşlarada Bol Şanslar Diliyorum ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #12 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.581
Forum Gücü: 204 Forum Puanı:81485 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sınava katılan herkesin haklarında hayırlısının olmasını diliyorum. unutmayın bazen başarısızlık bile bizleri gelecekte en büyük başarılara götüren vesiledir. tabi en çok istediğim istekleriniz ile mutlu olacağınız yarınlar yaşamanızdır. başarılar... ![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
| | #13 |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.472
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8264 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu sınav hayatımı değiştirdi keşke olmasaydı da istediğim gibi eğitim alsaydım. Bakalım artık onu geçtik ama belli olmaz bakarsın ben seneye yeniden girerim. Sınava gireceklere başarılar diliyorum. Gerçi hepsine dilesem de bişe değişmez yerleşekler belli sayıda. :-) Heyecan yapmayın 2. sene kazanırsınız. ( ilk kez girenler için moral ) ![]() aptallığın bile tam bana göre çocuksun sen de |
|
| | #14 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.499
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:22315 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hepinize başarılar danalarım; gonlunuzce olsun herşey (: |
|
| | #15 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.024
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27679 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sınava Girecek Herkese Başarılar... |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
|
| | #16 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.454
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
umarım baNa kadar bu sistem değişir \,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
|
| | #17 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
insallah istediginiz gibi sonuclanir arkadaslar..
|
|
| | #18 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.293
Forum Gücü: 433 Forum Puanı:180884 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hepinize geçmiş olsun İnşallah istediğiniz bölümleri kazanırsınız ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #19 |
| Şarkıların Ressamı Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.195
Forum Gücü: 182 Forum Puanı:80429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | In$allah Hayirlisi Olur Sizler Icin Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
| | #20 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.181
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:4142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ölüm Sebebım Sensın ölümü ye ösym ![]() nese güzeldi inş yerleşirim... |
|
![]() |
| Tags |
| intergestapo |
| Konu Seçenekleri | |
| |