DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Sohbet ve Eğlence  Özel Günler

Konu Seçenekleri
Eski 14-06-08, 20:57 Çevrimdışı   #1
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.058
Teşekkür etti: 2.517
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25131
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
15 Haziran 2008 Öğrenci seçme sınavı (ÖSS)

Evet arkadaşlar, bu lanetlenmiş sınava girecek olan herkese şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletmek ve sınavlarımızın iyi geçmesini dilemek istiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Neredeyse -ben hariç- senein yarısını bu sınava hazırlanarak en kral lise günlerini dersanelerde vs. harcayan arkadaşlar, kardeşler, canlar ciğerler; kafayı şişirmeyin, relax olun, sizlere günün anlam ve önemine binaen Deli adlı musiki cemiyetinin "Ösym g*t*m* ye!" adlı eserini takdim ediyorum, alın hayrını görün...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
aLadea (16-06-08), HeLL's AnGeL (14-06-08), n!da (14-06-08), tutbenidüşmeden (15-06-08)
Eski 14-06-08, 21:39 Çevrimdışı   #2
Doçent

İnCi ÇiÇéKi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.397
Teşekkür etti: 1.800
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26603
İnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bu yılı iyi ki yaşamışım Her şeyi sonuna kadar yaşadım dershanede ve okulda.. (:

Bana kattığı ve benden götürdüğü çok şey oldu (:

Umarım istediğim yeri kazanırım da kattıkları artar (:

Herkese başarılar arkadaşlar..

- "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: -

[ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ]

Anti-Aşk

Aşk=Yalan&Acı
Mesaja teşekkür eden:
n!da (14-06-08)
Eski 14-06-08, 21:56 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.997
Teşekkür etti: 4.360
RepForum Gücü: 180
Forum Puanı:77223
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Benimde girmem gerekiyor (=
Ama girmicem (:

Nedenini sormayin bana kalsin :p

Girenlere başarilar (;

Yeni utançlar biriktiriyorum
eski günahlarıma,
cüzamlı ruhlar cehennemine
gidiyorum ben..
Kirli sözlerimi temize çekme,

oysa "gel" desen gelecektim...
Mesaja teşekkür eden:
n!da (14-06-08)
Eski 14-06-08, 21:58 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.186
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82730
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Herkese, tüm adaylara başarılar diliyorum.Allah gönlünüze göre versin arkadaşlar.

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Mesaja teşekkür eden:
n!da (14-06-08)
Eski 14-06-08, 22:08 Çevrimdışı   #5

Forumda uzman

HaZaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.332
Teşekkür etti: 5.679
RepForum Gücü: 185
Forum Puanı:75740
HaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Sınava girecek adaylara başarılar dilerim, emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah

Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken.
Nerden bilirdim yaşamın
Böyle parçalanarak süreceğini
Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini...
Bir yap-bozum sanki,
Tek parçamı bile bulamadan,
Yeniden dağılıveriyorum.
Eski 14-06-08, 22:10 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

serhan89 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.118
Teşekkür etti: 228
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:4717
serhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
pfff ins. :(:(

Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun
Eski 14-06-08, 22:19 Çevrimdışı   #7
Profesör
Düşünürler grubu

иỉℓαу - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.761
Teşekkür etti: 1.527
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32249
иỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
BaşarıLar hepinize (:
İnş. istediğiniz yerLeri kazanırsınız..

.

.

Kurtar beni,kutsar qbi . .

Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((:
Eski 14-06-08, 22:22 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.892
Teşekkür etti: 3.781
RepForum Gücü: 170
Forum Puanı:72464
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Sinava Gireceklere Allah Zihin Açikligi Versin, Insallah Istediginiz Sonucu Alirsiniz..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Sönmüyor Ateşimiz..
Ama Alev Alev de Yanmıyor..
Ayrılık Zor Ama..
Beraberken de Olmuyor..

: ))

Eski 14-06-08, 22:25 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu

Bεяsŧŷ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.265
Teşekkür etti: 2.853
RepForum Gücü: 170
Forum Puanı:69218
Bεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Sınava giricek tüm arkadaşlara başarılar, umarım beklediğiniz sonuçları alırsınız.

.

Afra tafra off pofff (:
Eski 14-06-08, 22:26 Çevrimdışı   #10

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.531
Teşekkür etti: 5.119
RepForum Gücü: 245
Forum Puanı:90314
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ben de giriyorum

daha okulum nerde onu bilmiyorum
güveniyorumz sizlerearkadaslar
başarılar

Dünya,bu gece dursana
...
Eski 15-06-08, 00:44 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.665
Teşekkür etti: 1.908
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:80546
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
1 Kağıt Ve 3 Saat Için Hayatlarından Buyuk Bi Bolumu Sıkıstıranlara Başarılar Dilerim

Çok Çalışıp Çok Ter Atıp Uyumadan Test Çözen Arkadaşlar Tanıdıgımdan Dolayı Bu Gibi Durumları Yasayan Arkadasların Gerçekten Kazanmasını Isterken

Benım Gibi Çalışmadan Kazanmayı Planlayan Arkadaşlarada Bol Şanslar Diliyorum

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 15-06-08, 00:47 Çevrimdışı   #12

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.958
Teşekkür etti: 2.581
RepForum Gücü: 204
Forum Puanı:81485
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Sınava katılan herkesin haklarında hayırlısının olmasını diliyorum.
unutmayın bazen başarısızlık bile bizleri gelecekte en büyük başarılara götüren vesiledir.
tabi en çok istediğim istekleriniz ile mutlu olacağınız yarınlar yaşamanızdır.

başarılar...

Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program

" Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..."
Eski 15-06-08, 00:50 Çevrimdışı   #13
Doçent
Antikapitalistler

tutbenidüşmeden - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.066
Teşekkür etti: 2.472
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8264
tutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Bu sınav hayatımı değiştirdi keşke olmasaydı da istediğim gibi eğitim alsaydım. Bakalım artık onu geçtik ama belli olmaz bakarsın ben seneye yeniden girerim.
Sınava gireceklere başarılar diliyorum. Gerçi hepsine dilesem de bişe değişmez yerleşekler belli sayıda. :-)
Heyecan yapmayın 2. sene kazanırsınız. ( ilk kez girenler için moral )

aptallığın bile tam bana göre
çocuksun sen de
Eski 15-06-08, 01:15 Çevrimdışı   #14
Rektör
Genel Mesajlar: 6.177
Teşekkür etti: 1.499
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:22315
Çaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
hepinize başarılar danalarım; gonlunuzce olsun herşey (:
Eski 15-06-08, 01:25 Çevrimdışı   #15

Bölümünde deneyimli

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.669
Teşekkür etti: 2.024
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:27679
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Sınava Girecek Herkese Başarılar...

_
ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i
rtamı Bulmak Kolaydır Belki
lmasa da Bazen Yazma Fikri
arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ?
syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi
|₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini

Eski 15-06-08, 01:41 Çevrimdışı   #16
Doçent
Huzur Pınarı

poor_youth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.260
Teşekkür etti: 1.454
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:11001
poor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
umarım baNa kadar bu sistem değişir

\,\,/,/,
\\ - - //
(--O-O--)
----------oOOo-(_)-oOOo----------
Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta.
Eski 15-06-08, 15:07 Çevrimdışı   #17
Rektör

YaGMuR_CiNi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.090
Teşekkür etti: 15.379
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:89927
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
insallah istediginiz gibi sonuclanir arkadaslar..
Eski 15-06-08, 15:08 Çevrimdışı   #18
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.905
Teşekkür etti: 15.293
RepForum Gücü: 433
Forum Puanı:180884
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Hepinize geçmiş olsun İnşallah istediğiniz bölümleri kazanırsınız

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Eski 15-06-08, 15:10 Çevrimiçi   #19
Şarkıların Ressamı
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.989
Teşekkür etti: 4.195
RepForum Gücü: 182
Forum Puanı:80429
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
In$allah Hayirlisi Olur Sizler Icin

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..
Eski 15-06-08, 19:17 Çevrimdışı   #20
Doçent
Genç Kuvvet

GeSTaPo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.338
Teşekkür etti: 1.181
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:4142
GeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biri
Ölüm
Sebebım
Sensın
ölümü ye ösym

nese güzeldi inş yerleşirim...

Tags
intergestapo

Konu Seçenekleri