| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 15 Mart "Savas" Konulu Şiir Yarışmamız Sonuçlanmıştır. Kazanan "Secret" Sonucu Başından Belli Olan Savaşlarım Kazanacağım savaşlara girmeyi ne çok isterdim Sonucu başından belli olan savaşlardı girdiklerim Hayallerimle de savaştım kimi zaman Garip.. O zaman da kaybettim .. Çok şey istemedim hayattan Uğruna savaştıklarım anlam yüklüydü Kaybetmekten yoruldum Kendime de yenik düştüm.. Şimdi karamsarlığımı , güçsüzlüğümü Yenilimi değil Savaşlarımı sorguluyorum Sonucu başından belli olan savaşlarımı.. Secret Forumun Şairini E-DaNa ailesi olarak tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz .. ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (10 Kişi) | And (25-03-07), CnRaLpEr (23-03-07), gaffur1985 (23-03-07), hereoss (24-03-07), Kayıp_Şair (25-03-07), oscard (11-04-07), sawasuar (24-03-07), Secret (23-03-07), troçki (25-03-07), _pericik_ (24-03-07) |
| | #3 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 2.998
Forum Gücü: 187 Forum Puanı:76200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tebrikler Secret ![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Secret (23-03-07) |
| | #4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 2.332
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:84409 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tebrik ederim canım kalemine yüreğine sağlık O boşluk dolar elbet, yaralar kabuk bağlar, sızılar diner, acılar dibe çöker. Hayatta sevilecek şeyler yeniden fark edilir. Bir yerlerden bulunup yeni mutluluklar edinilir. O boşluk doldu sanırsınız Oysa ; O boşluğu dolduran eksilmenizdir... birgün yakalanırsan içindeki çığlığa ... senin için sustuğum bütün zamanları hatırla .!!! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Secret (23-03-07) |
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.647
Forum Gücü: 122 Forum Puanı:47969 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tebrikler yüregine saglik... Daha söylenmedi aşkın son şarkısı Daha silinmedi hasretler Canımı dişime takıp Sevdim deliler gibi Sustum... ölüler gibi Senden vazgeçmeden ölürüm belki Aşkın son şarkısı olurum belki Dudaklarından at beni |
|
| | #13 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.283
Forum Gücü: 303 Forum Puanı:138836 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tberikler canım opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Secret (24-03-07) |
| | #16 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 40
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tebrikler gerççekten de olağan üstü bi şiir.... Sanki benim duygularımı yansıtılmış ve eminim ki her okuyan da kendinden çok şey bulur bu dizelerde....Yüreğine sağlık SANA YETECEK KADAR BEN KALMADI . . . ! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Secret (24-03-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |