| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Şarkıların Ressamı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 15 Nisan "Ayrılık"Konulu Şiir Yarışması Anketimiz Sonuçlanmıştır. Kazanan hellin :) ![]() Pay "-Durma eşikte,gel içeri, -İyi böyle,insan hazır hissediyor gitmeye..." Yağmur içmiş kız,sokak kokusu sinmiş ciğerlerine, Uzanıvermiş karanlığa,üşümüş. Ve biraz defter arası aşk şiiri kıvamındaymış oğlan, Birbirlerine yaralarını göstermişler,dilencilik kutsal sayılmış... Ben kendimi adak ettiğimden beri iflah olmadı yaralarım. Sevgili, Gelme sakın,üvey anne şefkati var gözlerimde, Ayrılık herkese başka hediyeler sundu, Payıma düşen şer oldu... Siyahları giydim, "Yakıştı" dedin, Yasa büründüğüm gözüksün istedim... Tırnaklarım etimde,acımıyor artık, Çıktım ya o kapıdan,attım ya ilk adımımı Kustum içtiğim tüm yağmurları... Kozamda ördüğüm üç beş tel ipeği doladım boynuma, Birkaç yıldız ufalayıp,sürdüm yanaklarıma, Çok güzelim... Ayrılık herkese başka hediyeler sundu, Payıma düşen delilik oldu... Sevgili, Sırra kadem bastı aşk, Gelme sakın, İstanbul,kendi tarihine yenildi,gelme. Sancısı bol ayazları kabullendi bünyeler, Gönderdiğin gibi değilim, Gelme... Gece-kondu yarınlarıma, Derme çatma, Alabildiğine siyah,yıkık... Ayrılık herkese başka hediyeler sundu, Payıma düşen yokluk oldu... Şimdi sana borcum iki kelime, Çoğu zaman birleştirir insanlar,yanlışta olsa, Bir çırpıda çıksın diye ağızdan, Yanlışlar bir çırpıda yaşanıp,bitsin diye belki. Sevgili, Ödeşmeye geldim,son bir oyuna gebe kelimelerim. "Önüm,arkam,sağım,solum,saklanmayan ebedir" Ayrılık herkese başka hediyeler sundu, Payıma düşen çocukluğum oldu... Hoşça kal... hellin Forumun Şairini E-DaNa ailesi olarak tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz .. ![]() ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (11 Kişi) | αтαвэч (23-04-07), "S_M_H" (23-04-07), Artemis (23-04-07), CnRaLpEr (23-04-07), delkray (24-04-07), GönüLçeLen` (23-04-07), justdoit85 (23-04-07), troçki (23-04-07), tuanaa (23-04-07), ^ChErRy^ (25-04-07) |
| | #3 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 339
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:3570 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
takdir ettim =} ... beynimde ki dünyada; tüm kuvvetler toplanmış deniz yeşili renklere saldırmaya kalbimdekinde ise; karşı koymak için küçük çapta yürekli askerler... ... ... Alican DEMİR |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Artemis (23-04-07) |
| | #8 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 596
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:2286 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tbrkler...
|
|
| | #9 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.188
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Okuyan herkese çok teşekkür ediyorum. Şiirlerini bizlerle paylaşan arkadaşlarımı da tebrik ediyorum,hepsi çok güzel. iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #11 |
| Muhabir Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 388
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4468 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güzel bi şiirdi tebrikler hellin Gone with the sin my baby and beautiful u r. So , gone with the sin my darlingg.. ![]() |
|
| | #14 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 244
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:1134 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Süpersin diceemmde çookdaha süpersin Harika olmuş valla ne diim Hain Papatya! Ne Olurdu Sanki Bir Yaprağın Daha Olsa! Bak Yine 'SEVMİYOR' Çıktı Falımda.. ![]() |
|
| | #15 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.019
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:46269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kaliteli bir şiir olmuş..yüreğine sağlık..tebrikler.. ![]() Yaz günü palto giyerim Ceplerim dolu dolu şiir Gören beni deli sanır Adım kaçığa çıkar keşke kaçsam Keşke kaçabilsem şu dünyadan. -Yağmur içen kız.- |
|
| | #16 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.335
Forum Gücü: 307 Forum Puanı:140929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tebrik ederim hellin bunu hak etmiştin..ayrıca her kelimende ayrı bir tını vardı..bunu yakalamak çok önemlidir..emeğine sağlık (: opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Artemis (24-04-07) |
| | #18 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 5.335
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:31527 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrik ederim arkadaşım... Yine bir şiir yarışmasında , yine bir Düşünürler Grubu üyemizin kazanması beni ayrıca mutlu etti... Emeğine , yüreğine sağlık |
|
| | #19 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 482
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:4101 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hakkındır hellin. Güzel şiirdi hakikaten. tebrik ederim. Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap; Yok olacaksan neden varsın? Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum... Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!! ![]() Xasiorklu Melo |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |