DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Yarışmalar  Şiir Yarışması

Konu Seçenekleri
Eski 22-02-07, 23:26 Çevrimdışı   #1

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.724
Teşekkür etti: 5.178
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:171740
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
15 Subat " Anne " Konulu Şiir yarışması anketimiz sonuçlanmıştır. Kazanan Opeth :)

Güz yaprakları dökülüyor anne

"kibirsiz seviyorum seni...saçlarının arasındaki kır bahçelerini..
gözlerinin apansız sevinçlerini...hüzünlerini...hiç bir şeyde bulamadığım şevkatini..."
güz yaprakları dökülüyor anne...
kirpiklerinden aşşağıya bir akşam yağmuru.
hasret gibi..
deli bir rüzgar gibi değiyorum yüzüne...
anlatamam ...
ne aşk'ın acısını
ne de üstüme yığılan bir yitik kokuyu...
soldum..kurudu tenim...
öpmeyeli saçlarımdan...
sana uzağım...
dökülüyor açtığın yaranın kabukları yavaş yavaş.
sinsi bir dert yükleniyor omuzlarıma.
tıp ki senin gibi anne
bende zamanı kaldırmaya çalışıyorum
bükülen belime inat.
kendime kalıyorum geceleri.
uykuya daldığım vakit geleceksin sanıyorum..
yanaklarımı ıslatacaksın umarsız...
koklayıp çocukça tenimi..
sıcacık bir sözcük fısıldayacaksın sanıyorum kulağıma..
gelmiyorsun...vakit geç oldu.
korkuyorum...

opeth

Forumun Şairini e-dana ailesi olarak tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Artemis (25-03-07), gaffur1985 (23-02-07)
Eski 22-02-07, 23:33 Çevrimdışı   #2
Rektör

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.304
Teşekkür etti: 6.403
RepForum Gücü: 238
Forum Puanı:97193
LaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Yine Mi
Aplalarin En Delisi & Güzel Yüzlüsü Tebrik Ederimm ..

S E S S I Z C E

Mesaja teşekkür eden:
Opeth (23-02-07)
Eski 23-02-07, 01:14 Çevrimdışı   #3
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.340
Teşekkür etti: 1.166
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:20217
εgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
bu kız süper ya tebrik ederim
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (23-02-07)
Eski 23-02-07, 03:26 Çevrimdışı   #4
Asistan
Kemalistler

*Azra* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 490
Teşekkür etti: 347
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:2437
*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor
Tebrikler yuregine saglik ...

[glint]Yαѕαиαи нєяѕєуιи вιя ѕєвєвι ναя∂ιя... [/glint]
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (23-02-07)
Eski 23-02-07, 09:58 Çevrimdışı   #5

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.786
Teşekkür etti: 6.283
RepForum Gücü: 303
Forum Puanı:138836
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
oy veren vermeyen herkese teşekkürler (:
güzel yüreklerinize sözcüklerle dokunabildiysem ne mutlu bana...
sevgiler ( çok tuygusal oldu bee ..şairmiyim neyim )

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
Mesaja teşekkür eden:
Sidalay (23-02-07)
Eski 23-02-07, 12:27 Çevrimdışı   #6
Profesör
Kemalistler

solεil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.312
Teşekkür etti: 4.961
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:16341
solεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
cnm hakettin sen çok beğenmiştim bunu

tekrar kutluyorum.........

....
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (23-02-07)
Eski 23-02-07, 15:33 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

Bεяsŧŷ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.265
Teşekkür etti: 2.853
RepForum Gücü: 170
Forum Puanı:69218
Bεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Tebrik ederim çok güzeldi..

.

Afra tafra off pofff (:
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (24-02-07)
Eski 23-02-07, 19:15 Çevrimdışı   #8
Doçent
Kemalistler

WorthLess - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.084
Teşekkür etti: 1.668
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:5012
WorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
abla yüreyine sağlık valla kusura bakma sana oy veremedim inşallah bir dahakine olur...tebrikler
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (24-02-07)
Eski 23-02-07, 22:58 Çevrimdışı   #9
Asistan

gaffur1985 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 283
Teşekkür etti: 392
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:623
gaffur1985 ara sıra gören oluyorgaffur1985 ara sıra gören oluyorgaffur1985 ara sıra gören oluyorgaffur1985 ara sıra gören oluyorgaffur1985 ara sıra gören oluyorgaffur1985 ara sıra gören oluyor
tebrikler, cok güzel yazmissin be hocam...

Küçük bir marti bu Jonathan
Küçük bir marti o kadar
Uçmak istiyordu Jonathan
Uçmak istiyordu ama farkli
Birgün çok yüksege çikti Jonathan
Bulutlara degdi kanadi
Ve kendini denize birakti
Ve kendini birakti...
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (24-02-07)
Eski 24-02-07, 11:54 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Spor grubu

KÜBÜŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.038
Teşekkür etti: 784
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7381
KÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
bu şiir çook güzel ağlıyacaktım nerdeyseeeee

....
Ben sende seni sevdim
Avuçlarken yüzümü
Yahut dokunurken sessiz yar...

Ne yeminler bozdum
Geceler büyürken sensiz
Ne yeminler bozdum
Yıllar geçerken sitemsiz
Ne yeminler bozdum
Tarifi bile imkansız
Senin için ey karagül
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (24-02-07)
Eski 24-02-07, 13:38 Çevrimdışı   #11
Doçent
Düşünürler grubu

sawasuar - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.418
Teşekkür etti: 1.421
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:3224
sawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
bir itirafta bulunuyorum ; bu şiiri ilk okuduğumda birinci olacağını tahmin etmiştim diğer şiirleri yazan arkadaşlar alınmasın ama sanki şiiri sadece yazmış olmak için yazmış gibiydiler ama bu şiir gerçekten duyguların yazıya döküldüğü andı bence teşekkürler Opeth seni kutluyorum ve saygıyla alkışlıyorum

Eski 24-02-07, 14:38 Çevrimdışı   #12
Doçent

holy - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.922
Teşekkür etti: 2.243
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:11871
holy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmış
tebrıkler

~~JØìË dÊ vÏvrÈ~~
http://www.e-dana.biz/forum/signaturepics/sigpic8834_1.gif
MeLeKLer koRusun seni ßebeĞim..ZzK..

SeNide melekler korusun BaRıŞ..güle güle..
Eski 24-02-07, 22:35 Çevrimdışı   #13
Asistan
Antikapitalistler

Maia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 295
Teşekkür etti: 290
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:13272
Maia Rep olayını aşmışMaia Rep olayını aşmışMaia Rep olayını aşmışMaia Rep olayını aşmışMaia Rep olayını aşmışMaia Rep olayını aşmışMaia Rep olayını aşmışMaia Rep olayını aşmışMaia Rep olayını aşmışMaia Rep olayını aşmışMaia Rep olayını aşmış
Ödüller:
tebrik ederim , bu siire bir tesekkür yetmez

Mutluluk oyununa geç kalan ölü kuşlarla geldim
Eski 23-03-07, 14:38 Çevrimdışı   #14
Stajyer

designer - ait Avatar
Genel Mesajlar: 41
Teşekkür etti: 3
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:62
designer ara sıra gören oluyor
gusel bir şiirdi tesekkur ederim

ayrıca yarısmadakı basarınız ıcınde tebrikler
Eski 23-03-07, 14:42 Çevrimdışı   #15
Rektör

Unfaithful - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.359
Teşekkür etti: 2.647
RepForum Gücü: 122
Forum Puanı:47969
Unfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
süper ya opeth yine yapmissin yapacagini

Daha söylenmedi aşkın son şarkısı
Daha silinmedi hasretler
Canımı dişime takıp
Sevdim deliler gibi
Sustum... ölüler gibi

Senden vazgeçmeden ölürüm belki
Aşkın son şarkısı olurum belki
Dudaklarından at beni

Konu Seçenekleri