| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 15 Subat " Anne " Konulu Şiir yarışması anketimiz sonuçlanmıştır. Kazanan Opeth :) Güz yaprakları dökülüyor anne "kibirsiz seviyorum seni...saçlarının arasındaki kır bahçelerini.. gözlerinin apansız sevinçlerini...hüzünlerini...hiç bir şeyde bulamadığım şevkatini..." güz yaprakları dökülüyor anne... kirpiklerinden aşşağıya bir akşam yağmuru. hasret gibi.. deli bir rüzgar gibi değiyorum yüzüne... anlatamam ... ne aşk'ın acısını ne de üstüme yığılan bir yitik kokuyu... güz yaprakları dökülüyor anne... soldum..kurudu tenim... öpmeyeli saçlarımdan... sana uzağım... dökülüyor açtığın yaranın kabukları yavaş yavaş. sinsi bir dert yükleniyor omuzlarıma. tıp ki senin gibi anne bende zamanı kaldırmaya çalışıyorum bükülen belime inat. güz yaprakları dökülüyor anne... kendime kalıyorum geceleri. uykuya daldığım vakit geleceksin sanıyorum.. yanaklarımı ıslatacaksın umarsız... koklayıp çocukça tenimi.. sıcacık bir sözcük fısıldayacaksın sanıyorum kulağıma.. güz yaprakları dökülüyor anne... gelmiyorsun...vakit geç oldu. korkuyorum... opeth Forumun Şairini e-dana ailesi olarak tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz ![]() ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Artemis (25-03-07), gaffur1985 (23-02-07) |
| | #5 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.283
Forum Gücü: 303 Forum Puanı:138836 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oy veren vermeyen herkese teşekkürler (: güzel yüreklerinize sözcüklerle dokunabildiysem ne mutlu bana... sevgiler ( çok tuygusal oldu bee ..şairmiyim neyim ) opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Sidalay (23-02-07) |
| | #9 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 392
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:623 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tebrikler, cok güzel yazmissin be hocam...
Küçük bir marti o kadar Uçmak istiyordu Jonathan Uçmak istiyordu ama farkli Birgün çok yüksege çikti Jonathan Bulutlara degdi kanadi Ve kendini denize birakti Ve kendini birakti... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (24-02-07) |
| | #10 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 784
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu şiir çook güzel ağlıyacaktım nerdeyseeeee .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (24-02-07) |
| | #11 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.421
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:3224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir itirafta bulunuyorum ; bu şiiri ilk okuduğumda birinci olacağını tahmin etmiştim diğer şiirleri yazan arkadaşlar alınmasın ama sanki şiiri sadece yazmış olmak için yazmış gibiydiler ama bu şiir gerçekten duyguların yazıya döküldüğü andı bence teşekkürler Opeth seni kutluyorum ve saygıyla alkışlıyorum ![]() |
|
| | #12 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.243
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:11871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tebrıkler ~~JØìË dÊ vÏvrÈ~~ ![]() SeNide melekler korusun BaRıŞ..güle güle.. |
|
| | #13 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 290
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:13272 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tebrik ederim , bu siire bir tesekkür yetmez ![]() Mutluluk oyununa geç kalan ölü kuşlarla geldim |
|
| | #14 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 3
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:62 ![]() | gusel bir şiirdi tesekkur ederim ayrıca yarısmadakı basarınız ıcınde tebrikler |
|
| | #15 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.647
Forum Gücü: 122 Forum Puanı:47969 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
süper ya opeth yine yapmissin yapacagini Daha söylenmedi aşkın son şarkısı Daha silinmedi hasretler Canımı dişime takıp Sevdim deliler gibi Sustum... ölüler gibi Senden vazgeçmeden ölürüm belki Aşkın son şarkısı olurum belki Dudaklarından at beni |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |