| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 15.06.2008 - İlhan İrem - Bitti Anketi Sonuçlanmıştır.Kazanan Pose ![]() 'Şarkıların Ressamı'nı E-DaNa ailesi olarak tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz ![]() ![]() |
|
| | #3 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.305
Forum Gücü: 434 Forum Puanı:181014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hak etmedi. ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Pose (02-07-08) |
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.347
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tebrikler, oy verdigim calismaydi.
"Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #9 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 5.679
Forum Gücü: 185 Forum Puanı:75740 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrikler Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
| | #10 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.905
Forum Gücü: 108 Forum Puanı:42490 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tebrikler beğendiğim çalışma kazandı Yeni utançlar biriktiriyorum eski günahlarıma, cüzamlı ruhlar cehennemine gidiyorum ben.. Kirli sözlerimi temize çekme, oysa "gel" desen gelecektim... |
|
| | #11 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.522
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ooyum buna değildi ama kazandı. tebrik etmek icap ederki,,, tebrikler...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #12 |
| Şarkıların Ressamı Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.202
Forum Gücü: 182 Forum Puanı:80429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hak Eden Kazansaydi, Türkiyede Yarin Finalde Olurdu (: Hakkini Verenleri Tebrik Ediyorum (: Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
| | #13 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.781
Forum Gücü: 170 Forum Puanı:72464 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oy Verdigim Çalismaydi.. Tebrikler.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| | #16 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.205
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90174 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Hadi bakalım tebrikler... Konu CnRaLpEr tarafından (29-06-08 Saat 14:48 ) de değiştirilmiştir.. | |
|
| | #17 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.923
Forum Gücü: 182 Forum Puanı:80918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pfff ne olay olmus ![]() tebrikler.. Annemi bıraktım sana, kimsesiz geldim.. Aşkı sırtıma aldım, taşıdım, evladım dedim.. Taştım, dağdım, kum oldum geldim.. Beni Tanrı'ya tekrar inandırabilir misin? Kimse inanmadı sana, ben taptım geldim.. Şimdi beni biraz sevebilir misin? Ben geldim..! |
|
| | #20 | |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 4.747
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:35897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
zevkler ve renkler tartışılmaz..pose'nin çalışmalarını çok beğenirim zevkli çalışmalar yapan arkadaşım.. sorununun ne olduğunu bilmiyorum kendisine selamlar en kısa zamanda aramızda olmasını güzel çalışmalarını beklediğimi iletin lütfen ![]() tekrar tebrikler güzel resim di. | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |