DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Yarışmalar  Şiir Yarışması
Anket Sonuçlarını Göster: Ayrılık Konulu Siir Yarismasi Anketi Acilmistir
Bu Mevsim 1 2,56%
Dönemem Cennetime 7 17,95%
Son Ayrilik Treni 5 12,82%
Bir Avuç Hüzündür Ayrılık 11 28,21%
Mabed 6 15,38%
Ayrılık 9 23,08%
Oylayanlar: 39. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 01-01-07, 04:07 Çevrimdışı   #1

Sidalay - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.904
Teşekkür etti: 667
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:71822
Sidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
16-30 Aralık 2oo6 "Ayrılık" Konulu Şiir Yarışması Anketi Kapatilmistir

Yarisma Birincisi SeCReT

Bir Avuç Hüzündür Ayrılık

Hüznün yükü ağır gelir
Ayrılık ertesinde
Zamana bırakamazsın artık
Eskiden boğuştuklarını
Çözümsüzdür her şey
Sebebin kalmamıştır savaşmaya
Bir anıların vardır avuçlarında
Bir de zaman kırıntıları

Bir avuç hüzündür ayrlık ..
Geriye dönüp bakamazsın
Çürür zaman
Akar hüzün gözlerinden
Yangın yeri gibidir çevren
Bir avuç anıdır ayrılık
Bir avuç hüzün ..

Yarisma ikincisi Eftelya

Ayrılık

..Ve Olmuyordu.
Üçüncü kişiler katletti biliyorum.
Kıskançlık düşmandan beter,
Dost bile gitti.
Sen habersizdin,ben yaralıydım.
Ben seviyordum,
Sen gidiyordun....
Ateşler köz,toprak çamur,yüreğim izdiham....
Haberimi bir satırlarım aldı,
Bir anılarım....

Yarisma ücüncüsü Opeth

Dönemem Cennetime

Sıyrılıp giriyorum gecenin koynuna...
Yanlızlık düşükünüyüm bilirsin...
Ve geberesiye küstah
bir o kadarda acıtıcıdır dilim...

Dönemem mavi sandığım gökyüzüne..
Gelip geçenlerin gölgelerinin öpüştüğü sokaklara...
Ellerinin aydınlık yüzüne...
Dönenem cennetemime...

Sıyrılıp giriyorum gecenin koynuna...
Ağlamayı sevmem bilirsin...
Ve hüznümün delisiyim...
Bir o kadarda çocuktur yüreğim..

Dönemem umut iklimlerini
türkü yapıp söylediğim şehrime..
Saçlarına çiçekler koyduğum o bozkırlara
Hergün yeniden doğduğum sabahlara
Dönemem cennetime...

SeMaZeN

Mabed

Karşındayım işte yalanla gelen aşklarla;
Geldim, elde edildiğim kadar kolay kaybolmaya;
Şimdi her şeyimi verirdim sana sıkıca sarılmaya;
Bu bile boş bir hayal değil mi?
Ben o şansımı yitirdiğimi bilerek geliyorum,
Sense beni unuttuğunu anlatmak için,
Ağlıyorum her ayrılışta kaderime,
İsyan etmemek için yalnızca ağlıyorum;
İnanıyorum toprağa düşen bilinçsiz tohumun,
tüm bilinçlere aykırı yeşerdiğine,
Ve onu yeşerten varlığın benim için en doğru şeyi bildiğine.
Şimdi bekliyorum işte gelmeni ve her şeyin sona ermesini,
Aşık olmadan sevmenin yada sevmeden aşık olmanın bitmesini.
İzliyorum şimdi mazimin yok olmasını,
İzlerinin silinip takibinin zorlaşmasını,
Odaklanıyorum sana ve seni unutmaya.
Bildiğim tüm duaları okuyorum.
Senin mabedine ayak basana kadar inanıyorum unutacağıma;
Yaşadığın şehir bu büyük mabed buram buram sen kokan,
Buram buram bana yalnızlık aşılayan yer.
Her şey son buluyor tüm düşünceler, tüm planlar,
Tükeniyor çıkışlar aynı benim gibi.
Tekrar başa dönüyor anılar silinen izler çıkıyor ortaya;
Etrafa saçılıyor fotografik suratlar,
Ve iki göz karşımda bakıyor bana.
Kin değil bu bakışlar ama aşk da değil.
Acıyarak elini veriyor yanmakta olan ruhuma;
Okşuyor onu merhametle iyileşene kadar içimdeki yara;
Ve bırakmıyor, bırakamıyor beni bu ıssız mabedin yokluğuna.

YiLdIz_GöZlÜm

Son Ayrilik Treni

Cok Günler, Haftalar ve Aylar gecti,
ve hala yanagimdan dökülen yaslari hissediyorum.
Ikimiz icin birlikte yol yoktu.Biz biliyorduk,
basarabilirdik ama basaramadik
Ve aniden son ayrilik treni geldi , Ve ben hisstetim zamani gelmisti.
Ben bu yolu yanliz yüricektim ve gecmise bakmam yasak olacak.
Cünki gecmiste seni görüyorum, ve benim icin hicde kolay degil.
Seni severkene senis olmak hayalinle ve hatiranla yanliz yasamak..
Cekilmes acilar olsada yanliz yürümem gerekiyor senin icin senden gecmem gerekiyor.
yanlinizlik yolumda sensis yürüsem bile yüregimde seninle birlikte yürüyorum ve gözlerimde hayalin ile .
Sen yanimda olmasanda sen benimlesi yüregimde gözlerimde ve en önemlisi kalbimde.
Cümki ben yanlizca seni sevdim ebediyen ayrilmis olsakta..

yanliz seni....

Birkaral

Bu Mevsim

susacagım, susayacagım yine
sokaklarda kaybolup
sokak lambalarına asılı kalacak gözlerim
sığınacağım yine kitaplara
unutmaya calısmak cok agır
bu mevsimde ne okunur bilmem ki
bu mevsim hep gelmez ki
beceremezsem...
unutmayı beceremezsem
korkusu her hatırlattıgında kendini
tenim yanıyor, mantığımı hissedemiyorum
ağrıyor çok
çok ağrıyor
ayrılık dilime çok sert vuruyor

Anket 7 Ocak 23:00 da kapatilacaktir.Katilan yarismacilara tesekkürler ve basarilar.
Lütfen Yarisma Kurallarina Uyalim

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
justdoit85 (01-01-07), Secret (04-01-07)
Eski 01-01-07, 04:14 Çevrimdışı   #2
Rektör

Eftelya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.188
Teşekkür etti: 771
RepForum Gücü: 65
Forum Puanı:14028
Eftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmış
Ödüller:
herkese başarılar

...Artık Sen de Herkes Gibisin...

HaMMuRaBi (07-01-07)
Eski 01-01-07, 04:20 Çevrimdışı   #3

Downloadiki
Genel Mesajlar: 10.067
Teşekkür etti: 7.978
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:95678
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
herkese başarılar

HaMMuRaBi (07-01-07)
Eski 01-01-07, 04:22 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi

justdoit85 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 871
Teşekkür etti: 596
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:2286
justdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyor
Ödüller:
herkese başarılar da benim şiirim kabul edilmemiş

hayat akıp giderken avuçlarımdan eğilip yerden toplayamıyorum parçalarımı ve artık hersey için çok geç demek için belki de çok geç...

Eski 01-01-07, 04:38 Çevrimdışı   #5

Sidalay - ait Avatar
Sidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
justdoit85´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
herkese başarılar da benim şiirim kabul edilmemiş

Siirinizin neden yarismaya dahil edilmedigi actiginiz konuda belirtilmis görmediniz sanirim.
Baska sitelerde yayinladiginiz siirlerle lütfen yarismaya katilmayin. Yarisma Kurallari

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
HaMMuRaBi (07-01-07), Secret (01-01-07)
Eski 01-01-07, 15:43 Çevrimdışı   #6

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.724
Teşekkür etti: 5.178
Forum Puanı:171740
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Katılan herkese teşekkür ederim .
Başarılar

HaMMuRaBi (07-01-07)
Eski 02-01-07, 02:05 Çevrimiçi   #7

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.958
Teşekkür etti: 2.584
RepForum Gücü: 205
Forum Puanı:81529
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Emek verip o duygu yüklü yüreklerini yorup şiir yazanlara sonsuz teşekkürler.

Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program

" Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..."

HaMMuRaBi (07-01-07)
Eski 03-01-07, 00:12 Çevrimdışı   #8
Öğrenci
Genel Mesajlar: 4
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
keskin2905 Herkese mesafeli
yaşam tadın da bir şiir olmuş yazanın yüregine ve duygularına saglık tabi yazan kişiye bu şiiri yazdıranada helal olsun

HaMMuRaBi (07-01-07)
Eski 03-01-07, 14:12 Çevrimdışı   #9
Asistan

Seraxbate - ait Avatar
Genel Mesajlar: 256
Teşekkür etti: 208
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:113
Seraxbate ara sıra gören oluyorSeraxbate ara sıra gören oluyor
Bak Bir Gecede Unuttum Seni

Bence bu şiiri yazan birinci olmalı Çok Güzelll Kendi Gibi...

Üye olmak istemiyorum e-danada son verin

Eski 04-01-07, 23:59 Çevrimdışı   #10

Sidalay - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
Seraxbate´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bak Bir Gecede Unuttum Seni

Bence bu şiiri yazan birinci olmalı Çok Güzelll Kendi Gibi...

Kendi gibi güzel demek siiri kimin yazdigini bilmeseydiniz böyle bir cümle kurmazdiniz sanirim.
Kurallara uyalım demekten sıkıldım , arkadaslarınızdan topladıgınız oylarla kazandiginiz birincilikten ne kadar mutlu olabiliyorsunuz ??
Siir anketten cikarilacaktir.. ve bu sekilde devam ederse yarismayi iptal etmek zorunda kalicaz..

Eftelya (05-01-07), HaMMuRaBi (07-01-07), YıLdız_GöZlÜm (05-01-07)
Eski 05-01-07, 00:25 Çevrimdışı   #11

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.724
Teşekkür etti: 5.178
Forum Puanı:171740
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Arkadaşlar verilen oyları tek tek inceliyoruz. Normal üye - Özel üye - yönetici - hiç farketmez. Herkeze verilen oyları tek tek kontrol ediyoruz . Farkediyoruz ama rencide olunmaması açısından son ana kadar susuyoruz .
Şiirin sahibi bilinmeden verilen oylarla kazanılan başarının yerini şiirini başka üyelere söyleyerek etkileyip oy toplayarak kazanılan başarının yerini tutarmı ??
Şiirinin kendine ait olduğunu kimseye söylemeyen katılımcı arkadaşlara bundan büyük saygısızlık olabilirmi.
Sadece katılan arkadaşların değil bizim de emeklerimiz var anket düzenlemek şiirleri seçmek . Bölüm düzeni .. Bu şekilde devam edilirse bunların hepsi boşa gidecek ve bu yarışmamızda kapanacak.
Katılan bütün arkadaşları biraz daha duyarlı olmaya davet ediyorum.
Lütfen !!

HaMMuRaBi (07-01-07), Smyrna (05-01-07), YıLdız_GöZlÜm (05-01-07)
Eski 05-01-07, 00:35 Çevrimdışı   #12
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.340
Teşekkür etti: 1.166
Forum Puanı:20217
εgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
Sidalay´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kendi gibi güzel demek siiri kimin yazdigini bilmeseydiniz böyle bir cümle kurmazdiniz sanirim.
Kurallara uyalim demekten ben usandim, arkadaslarinizdan topladiginiz oylarla kazandiginiz birincilikten ne kadar mutlu olabiliyorsunuz ??
Siir anketten cikarilacaktir.. ve bu sekilde devam ederse yarismayi iptal etmek zorunda kalicaz..
Buna degmez sanıyorum :(

Mesaja teşekkür eden:
HaMMuRaBi (07-01-07)
Eski 05-01-07, 11:47 Çevrimiçi   #13

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.958
Teşekkür etti: 2.584
RepForum Gücü: 205
Forum Puanı:81529
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
SecReT´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şiirin sahibi bilinmeden verilen oylarla kazanılan başarının yerini şiirini başka üyelere söyleyerek etkileyip oy toplayarak kazanılan başarının yerini tutarmı ??

Akıllı, mantıklı, duyarlı ve karakteri sağlam insanlar için tutmaz tabiki.

Onlar bilirler ki Şiir yarışması, birinci olmak sonuncu olmak bir araç. Amaç duyguları paylaşmak, Özgüven gösterip yarışmaya girebilmek, ortaya güzel şeyler çıkarmak ve diğer insanların bunu sizi tanımadan, sizi bilmeden sadece yazdıklarınızı ürettiklerinizi değerlendirmesi, yada nispeten eksik şeyler üretip bunu farkına varıp kendini geliştirmek.

Umuyorum ki e-dana'daki arkadaşlarımın tümü bu ayrımı görecek ve aşacak insanlardır. Bir kişi bile yapması, bize elimizdeki güzelliklerin, iyiliklerin, nimetlerin nasıl kötü kullanabildiğini nasıl üzüntü verebildiğini gösterir.

Umuyorum çok bilinen bir atasözü gerçek olmaz. Bir güzelliğin değerini o elimizden gidince anlamayız.

Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program

" Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..."

HaMMuRaBi (07-01-07), Secret (05-01-07)
Eski 05-01-07, 11:54 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent
Kemalistler

•Balım - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.364
Teşekkür etti: 391
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:3203
•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri
bi daha girmicem yarışmaya :(

Eski 06-01-07, 10:40 Çevrimdışı   #15
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.340
Teşekkür etti: 1.166
Forum Puanı:20217
εgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
Labirent´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bi daha girmicem yarışmaya :(
ben elimden geldiğince daha çok girecegim ki belki o koca duvara tek bir tugla da benden olur

HaMMuRaBi (07-01-07), Secret (06-01-07)
Eski 07-01-07, 13:45 Çevrimdışı   #16
Asistan
Müzik grubu

nomatter - ait Avatar
Genel Mesajlar: 395
Teşekkür etti: 77
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:505
nomatter ara sıra gören oluyornomatter ara sıra gören oluyornomatter ara sıra gören oluyornomatter ara sıra gören oluyornomatter ara sıra gören oluyornomatter ara sıra gören oluyor
yüreğinizi bu denli içli döktüğünüz için hepinizi kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.oy verdiğim şiir birinci olur umarım çok hoşuma gittti

gözyaşlarımızın rengi aynı...

Mesaja teşekkür eden:
HaMMuRaBi (07-01-07)
Eski 07-01-07, 22:43 Çevrimdışı   #17
Rektör
Düşünürler grubu

HaMMuRaBi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.559
Teşekkür etti: 2.909
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:8608
HaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
herkese başarılar..

En Kötü Şey : Yalnızlık
En Feci Şey : Ölüm
En Güzel Şey : Aşk
En Zalim Şey : İntikam
En Soğuk Kelime : Hayır
En Sıcak Şey : Arkadaşlık
En Acı Şey : Unutulmak

Eski 07-01-07, 22:51 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent

Dr.No - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.646
Teşekkür etti: 596
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:3373
Dr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biri
ne diyeyim hepsi birbirinden güzel bunların içinde bi tanesi beni etkiledi ama sanki yanşadım ölebişeyi..

...

Eski 07-01-07, 23:31 Çevrimdışı   #19

Sidalay - ait Avatar
Ödüller:
anket kapatilmistir ve ilk 3 e giren yarismacilara rep puanlari eklenmitir..
Katilan herkese tekrar tesekkür ederim..

Kapalı konu

Konu Seçenekleri