| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Zamansiz'ın Şairi Kim Olsun ? | |||
| Tanrı'm Beni Affet | | 3 | 12,50% |
| Hatır da Kalan | | 2 | 8,33% |
| Rüzgar'a Fısılda Beni Sevdiğini | | 7 | 29,17% |
| İyi ki Varsın! Rüzgar" | | 1 | 4,17% |
| Rüzgar | | 11 | 45,83% |
| Oylayanlar: 24. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | 18-01 Haziran 2008 "Rüzgar" Konulu Şiir Yarışması Anketi Açılmıştır Tüm katılımcılara teşekkür ederiz. Yarışma birincisi: Opeth Rüzgar rüzgar... ....içimdeki çiğ yalnızlığa dokun! saklayacak ne kalır bilemem... koyu bir mavi denizdim ben... kirlendim. yosun tuttu dilimin kemiği. rüzgar... ....içimdeki yaralı çocukluğuma dokun! geçmeyecek yoksa zaman. yırtacak gövdemi bu öfke nöbetleri. kanadım. silindi aynadaki çocuk yüzümün gülücükleri. rüzgar... ...içimdeki dilsiz kadına dokun! bir kenara atılmış duygularımı arındır. bir menekşe kokusu değsin saçlarıma. alacasındayım gecenin. saflaştır beni. rüzgar... ..içimdeki kimsesizliğime dokun. kuytu köşelerden kurtar beni. Yarışma ikincisi: ~Kardelen~ Rüzgar'a Fısılda Beni Sevdiğini Gitme, esme, savrulma uzaklara bırakma beni Rüzgar gibi yok ol ama yine gel ... Yanımda ol hep benim seninle olduğum gibi Bana hissettirecektir En azından Rüzgar'a Fısılda Beni Sevdiğini Var olduğunu bilmek, sevmek, özlemek, seni düşünüp gülümsemek Ne isterimki, seni sevmekten başka hiç birşey mutlu etmez beni Zamanı gelecek güneş batacak, rüzgar esecek yine yüzüme yüzüme Yalvariyorum ne olur bu kez Rüzgar'a Fısılda Beni Sevdiğini Seviyorsun biliyorum! Inanmak istedim ve inandım Tanıdım seni, kendimden daha çok benimsedim Seni düşünmeden sevmeden hayat geçmez, yaşam diye birşey yok benim için Karanlık bi odanın icine tıkılmışcasına Cansız bendenim yerlerde, haykırıyor içten içe "Son kez" Rüzgar'a Fısılda Beni Sevdiğini Yarışma üçüncüsü: ∂ĩяєŋ¢ Tanrı'm Beni Affet iki saate yakın güneş belirecek doğudan hafif bir göz kıpırtısıyla ufkun şaşkın misafirperverliğiyle aydınlatacak yeni bir kasveti bugün hem farklı bir mutluluğa hem eskimiş bir hüzne gebeydi zifiri duygularım… arka fonda sevilen şarkılar ve hüznün kaybolmuş umutları… umuda mahkum yaşamları kenar süsü yaptım odamın baş köşesinde SEN denize saldım gözyaşlarımın buğusunu o sahipsiz yazının kokusunu ve Cem Karaca’nın isyanını sensiz atan boş kalbe sıkıştırdım… ayaklı tabutun nefessiz kahkahaları ve cenaze alayının kötü kokuları arkasından edilen berbat laflar bedenimin ve bir de dökülecek gözyaşları yeter… ölüm sessizliği ve soğuk rüzgarı esecek acıyı dünyevi duygulara emanet eden bedenimin sigara dumanı çarpacak kefene sarılı cansıza üstünü toprak örtecek, acıları terk etmiş cesedin arkasından bir dua Tanrı katından… rahat edecek elbet rahat edecek rahat Tanrı’m beni affet !... Yarışma dördüncüsü: gerceksevda Hatır da Kalan Tebessüm belirdi işte dudaklarda.. Yırtıp atmalı artık, bağlanan karaları üstünden.. Bi gayret göster diyor içten bir ses Az kaldı sonuna , arasata ne kaldı ki… Çözülmek üzere kilit, anahtar sende Her şey iki kelimeye bakar olmuş.. Bir titremedir saran vücudu, nedir bu.. Çıktı üstüne titrenen kelimeler ağızdan Beklenen cevap var mı ötede Ardında bırakırken aşkı sevgiyi Hatırda kalan ne var ki.. Savrulan saçların harici... "Dilim çözüldü artık susmadım farzet Bu benim bozgunum bana felaket Dudağında bir tebessüm olacaksa şayet Yok olsun sevdam, olmasın bu ten…" Ne oldu ne değişti ömrümde Silip süpüren neydi her şeyi Geri döndür ne aldıysan, savrulmadan Zaman mı olur... sevda mı olur... Amenna.. (Üstümü ört ne olur.. üşüyorum..) Yarışma beşincisi: Smyrna İyi ki Varsın! Rüzgar Bir dağın yamacında Arabamın açık camında Sahilde deniz kenarında Evimin balkonunda, camında Kimi zaman insana neşe katan Bazen de hüzünlü bir ıslık çalan Çoğu zaman farkedilmeyen Değeri hiç bilinmeyen Islak yüzüme dokunup beni canlandıran Açtığım yelkeni doldurup beni diyar diyar dolaştıran Saçlarımı dağıtıp benimle oyun oynayan Sesi sessizliği, sıcağı soğuğu, tozu toprağı dolaştırıp paylaşan Hayata hareket, ahenk, umut, canlılık katan Fırtınalar çıkarıp insanları zora soksan da Elimdekileri uçurup kaybetsen de Soğukları daha bir dayanımaz hale getirsen de Değer verdiklerimi düşürüp kırsan da Seni Seviyorum Rüzgar İyi ki varsın... Konu CnRaLpEr tarafından (08-06-08 Saat 23:00 ) de değiştirilmiştir.. |
| | #2 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.914
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oyum rüzgar'a katılımcılara başarılar.. düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
| | #3 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.440
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | katılımcılara başarılar...kararsız kaldım,hepside güzeldi...İlk iki şiir arasında kararsız kaldım... Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü Konu ŞiYaR tarafından (02-06-08 Saat 09:38 ) de değiştirilmiştir.. |
| | #4 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.098
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:21311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rüzgar'a Fısılda Beni Sevdiğini qerçekten qüzel bi şiir oyum buna... BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş Nasyonel Sosyalizm ![]() |
| | #5 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.440
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oyum Hatır da Kalan isimli Şiire... Karar vermek gerçekten zor oldu...Katılanların yüreklerine sağlık... Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 1.188
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:5580 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Katılımcılara başarılar dilerim.Yüreklerine sağlık.Oyum rüzgara gitti. |
| | #7 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 136
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:891 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oyumu rüzgar'a verdim..çok güzel yazılmış
Şimdi tüm masallardan kaçıyorum, aslımı oynamak için... |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |