| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | ![]() Sonunda bu da oldu. Kaliforniya'da ilk defa iki aile birbirileriyle evlendi. ABD'nin en zengin eyaleti Kaliforniya'da eşcinsel evliliklere onay verilince, bu tür evliliklerde patlama yaşandı. Hatta eşcinsel evliliklerle birlikte yeni yeni sektörler de ortaya çıktı. Örneğin, bu tür nikahlarda kullanılan özel pastalar yapan pastaneler, iki kadın ya da iki erkeğe uygun mobilyalar üreten mobilyacılar artık çok revaçta. Ancak son evlilik, Kaliforniya'da bile olay oldu. Çünkü tarihte ilk kez iki aile yasal olarak evlendi. Tony ve Kaye çifti, Kevin ve Sandy çifti ile evlendi. Dörtlü aşk herkesi şaşkına çevirdi.Birbirleriyle evli statüsü tanıyan belgeleri imazlayan Tony, Kaye, Kevin ve Sandy aynı eve taşındı. Aynı yatak odasını paylaşmaya başlayan iki çift, Tony ve Kaye'nin çocuğunu da paylaşıyor. ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #2 |
| Profesör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 662
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:4992 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Omg :s sasirdi bu millett ![]() . nononoo, imzami okuma ![]() |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 518
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3920 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ıykk iğrenç bişey Hersey ne çabuk ne kolay dagildi sonunda Neden olmuyor ne kaldi elimde avucumda Kimseye anlatamam Çikmaz sokaklarda bitti sonunda Derdimi anlatamam Tutunmusum paramparça hayata... |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.134
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:9740 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #5 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.914
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | değişik.. düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #6 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.208
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8884 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aferin sırada ne var Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #7 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.908
Forum Gücü: 109 Forum Puanı:42990 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şaşırtıcı... Yeni utançlar biriktiriyorum eski günahlarıma, cüzamlı ruhlar cehennemine gidiyorum ben.. Kirli sözlerimi temize çekme, oysa "gel" desen gelecektim... |
|
| | #8 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.584
Forum Gücü: 205 Forum Puanı:81529 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mutlu olup, mutlu olan evlatlar yetiştirirler umarım.
![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |