Konu Seçenekleri
Eski 07-10-08, 17:57 Çevrimdışı   #1

Mod. denetleyicisi

MissCrow - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.065
Teşekkür etti: 3.328
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:34009
MissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
uzulme 2 aile evlendi

Sonunda bu da oldu. Kaliforniya'da ilk defa iki aile birbirileriyle evlendi.

ABD'nin en zengin eyaleti Kaliforniya'da eşcinsel evliliklere onay verilince, bu tür evliliklerde patlama yaşandı. Hatta eşcinsel evliliklerle birlikte yeni yeni sektörler de ortaya çıktı. Örneğin, bu tür nikahlarda kullanılan özel pastalar yapan pastaneler, iki kadın ya da iki erkeğe uygun mobilyalar üreten mobilyacılar artık çok revaçta.

Ancak son evlilik, Kaliforniya'da bile olay oldu. Çünkü tarihte ilk kez iki aile yasal olarak evlendi. Tony ve Kaye çifti, Kevin ve Sandy çifti ile evlendi.

Dörtlü aşk herkesi şaşkına çevirdi.Birbirleriyle evli statüsü tanıyan belgeleri imazlayan Tony, Kaye, Kevin ve Sandy aynı eve taşındı. Aynı yatak odasını paylaşmaya başlayan iki çift, Tony ve Kaye'nin çocuğunu da paylaşıyor.

MmMmMmMmMmMmm...!

Eski 07-10-08, 18:00 Çevrimdışı   #2
Profesör
Genç Kuvvet

CiiqOlatAa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.451
Teşekkür etti: 662
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:4992
CiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Omg :s sasirdi bu millett

.

nononoo, imzami okuma
Eski 07-10-08, 18:03 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

historical - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.166
Teşekkür etti: 518
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:3920
historical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
ıykk iğrenç bişey

Hersey ne çabuk ne kolay dagildi sonunda
Neden olmuyor ne kaldi elimde avucumda
Kimseye anlatamam
Çikmaz sokaklarda bitti sonunda
Derdimi anlatamam
Tutunmusum paramparça hayata...
Eski 07-10-08, 18:46 Çevrimiçi   #4
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

DüşüM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.144
Teşekkür etti: 1.134
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:9740
DüşüM herkes hayranDüşüM herkes hayranDüşüM herkes hayranDüşüM herkes hayranDüşüM herkes hayranDüşüM herkes hayranDüşüM herkes hayranDüşüM herkes hayranDüşüM herkes hayranDüşüM herkes hayranDüşüM herkes hayran
Ruhsal Durumum:

Eski 07-10-08, 18:48 Çevrimdışı   #5
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.180
Teşekkür etti: 3.914
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37574
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
değişik..

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 07-10-08, 18:50 Çevrimdışı   #6
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.890
Teşekkür etti: 1.208
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:8884
_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Aferin sırada ne var

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Eski 07-10-08, 19:14 Çevrimdışı   #7

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.833
Teşekkür etti: 3.908
RepForum Gücü: 109
Forum Puanı:42990
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
şaşırtıcı...

Yeni utançlar biriktiriyorum
eski günahlarıma,

cüzamlı ruhlar cehennemine
gidiyorum ben..
Kirli sözlerimi temize çekme,

oysa "gel" desen gelecektim...
Eski 07-10-08, 19:17 Çevrimiçi   #8

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.958
Teşekkür etti: 2.584
RepForum Gücü: 205
Forum Puanı:81529
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
mutlu olup, mutlu olan evlatlar yetiştirirler umarım.

Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program

" Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..."

Konu Seçenekleri