| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Forumda uzman | 2. el notebook arkadaşlar 2. notebook almayı düşünüyorum bir tane buldum güzele benziyo fiyat uygunmu bi sormak istediğim bilgisayarın modeli SONY VAİO VGN-FS315M fiyatı 670 ytl diyor ![]() Intel Pentium M 740 Centrino 1.73 GHz SpeedStep NVIDIA GeForce Go 6400 TurboCache 128 MB VRAM 15.4" TFT X-Black WXGA 1280X800 Double Layer DVD±RW Drive 80 GB HDD 1 GB DDR2 56 K modem, 10/100 Ethernet, Wireless LAN B/G , Touchpad mouse, Intel High Definition ses kartı, i-link S400, 3xUSB2,0, VGA , 1xType II PC card, mikrophone ve kulaklık çıkışı, Memory Stick Pro/Duo uyumlu Slot, Lithium Ion batarya (max 2,5 saat), 2.9 Kg " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #2 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.630
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:31155 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ağırlık olarak biraz fazla ama sorun olmaz dış görünüş güzel.. Sistemde normal kullanım için çok iyi oyun konusunda yarı yolda bırakır seni ama normal kullanım için fiyatınıda göz önüne alırsak bence uygun dizüstü... ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | MareNostrum (16-08-08) |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.117
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence cok iyi...
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #4 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 4.636
Forum Gücü: 111 Forum Puanı:38778 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teşekkürler yorumlar için yine fikri veya kullanmış olanlar varsa sizlerin yorumlarınızıda alalım efenim " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #5 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 59
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:1208 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bencede iyi, fiyat normal Onca mazlumun gönülden kopan ahları elbet indirir bir gün tepenizden lanetullahI |
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.914
Forum Gücü: 205 Forum Puanı:81776 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | NoteBook'larda Arıza Durumunda Parça Değişimi Pahalı Oldugundan 2. El'de Garanti Durumu Çok Önemli. Bu Yüzden 2. EL NoteBook'lar Çok Ucuza Gider. Garantisi Yoksa Pek Tavsiye Etmem. Ama Pazarlık Yaparsan Al ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #7 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 4.636
Forum Gücü: 111 Forum Puanı:38778 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tabi canım pazarlıksız olmaz " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 552
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4140 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Vaio 670 lira ![]() Ben olsam kaçırmazdım biraz pazarlıkla 600 lira olur İşlemci sıkıntı yaratmaz umarım... Mustafa Kemal ATATÜRK ![]() |
|
| | #9 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.584
Forum Gücü: 205 Forum Puanı:81529 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilgisayar ne zaman alınmış? ne kadar garantisi var? aldığın kişiye ne kadar güveniyorsun? alacağın fiyat 600 YTL'yi geçmesin. ![]() hayırlısı ![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pc'ye karşı fiyat süper fakat oyun oynaman biraz zor o pc'de
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #11 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 522
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
670 faslaa bencee indirttirr
|
|
| | #12 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.067
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Buralarda 2. el sağlam bişi düşürsem bende alacağım. Ne kadar kullanılmış öğrenmeniz iyi olur. Feleğin uğradımsa vartasına, S.çayım ağzının tam ortasına; Bunu yazsın cihan da hartasına; Kıta at-ü bihârını s.keyim Üstad Neyzen Tevfik ![]() |
|
| | #13 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.115
Forum Gücü: 97 Forum Puanı:36133 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | garantisine bak bence 670 fazla ya ![]() 600 e felan indirse benim bi arki geçenleerde 400 aldı ya ballı şansıyla Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |