| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: 2007-2008 sezonunda en başarılı transfer hangisi? | |||
| Roberto Carlos | | 7 | 46,67% |
| Cisse | | 1 | 6,67% |
| Nonda | | 1 | 6,67% |
| Colin Kazım | | 0 | 0% |
| Linderoth | | 0 | 0% |
| Tello | | 5 | 33,33% |
| Higuain | | 0 | 0% |
| Lincoln | | 3 | 20,00% |
| Diatta | | 0 | 0% |
| Vederson | | 0 | 0% |
| Gökhan Gönül | | 5 | 33,33% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 15. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan Kemalistler ![]() | 2007-2008 Futbol Sezonunun En İyi Transeferi Hangisi Oldu.
2007-2008 sezonu başladı. Bu güne kadarki performanslara bakarak en iyisi hangisi dersiniz?
|
|
| | #2 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.584
Forum Gücü: 205 Forum Puanı:81529 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu işlerden çok anlamam ama içimden geldi. : Gökhan Gönül ![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
| | #3 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 200
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:5348 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bencede gökhan gönül türk futboluna büyük katkı yapacakmış gibi geliyor bana. |
|
| | #4 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.290
Forum Gücü: 304 Forum Puanı:139039 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir Gs li olarak gökhan gönül diyorum (: iyi oynuyor çocuk şimdi hakkını yemiyelim .. opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.390
Forum Gücü: 145 Forum Puanı:57946 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hakan Kadir Balta ; Gokhan Gonul ; Tello ucunude begeniyorum. Oyumu telloya verdim Hakan Balta olsaydi ona verirdim (:
![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter |
|
| | #6 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.311
Forum Gücü: 434 Forum Puanı:181034 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Roberte Carlos - Gökhan Gönül Tamamen Duygusal değil bu seçim ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #7 |
Teşekkür etti: 3.785
Forum Gücü: 170 Forum Puanı:72464 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Takima Yaptigi Katkidan Dolayi Tello Diyorum.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| | #8 |
| Asistan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 18
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
roberto carlos doğru seçim ama arkadaşların yazılarına katılıyorum türk futbolu eğer bozmassa iyi bir futbolcu kazandı adı gökhan gönül |
|
| | #9 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 200
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:5348 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sezon başlamadan önce roberto carlos mu? - lincoln mü? anketinde lincoln lincoln die bağıranlar nerede göremiyorum ))))
|
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.433
Forum Gücü: 151 Forum Puanı:59252 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Açik ve Net Hiç Biri iyi olmak istiyorsa oyuncu once avrupadaki ( milli mac, sampiyonlar ligi ve uefa) maclarda gostermeli kendini
|
|
| | #11 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 221
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5088 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Serkan Çalık Lincoln bekleneni daha veremedi... Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır. Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter. |
|
| | #12 |
Teşekkür etti: 5.351
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gökhan Gönül
"Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |