| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 375
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hande Yener'in albümü çok iyiydi |
|
| | #3 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 19
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:719 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | malt ın albümü çok iyiydi , within temptation ve overkill in albümleride süper ölen bilir hayat nedir... |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.875
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:5343 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayko,udo,ıron maiden YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | T@KTIK (15-01-08) |
| | #5 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.371
Forum Gücü: 42 Forum Puanı:13053 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tan ın albümü çok iyi... ![]() şafak-268 |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.104
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:19521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | qriPiN... Bazen Bir İçki Şişesi; Yaşam Destek Ünitesi.. |
|
| | #7 |
![]()
Teşekkür etti: 915
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:12815 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sagopa Kajmer - K.İ.T.S |σ rtamı bulmak kolaydır belki |σ lmasa da bazen yazma fikri |κ arışık gerçekleri çözmek için mi? |ΐ syan etmek kolay , dayanmak ise dahi |₤ r yada geç yaşatırım ben içimdekini < RaP ' te Susmak Son Noktadır ! > |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | вєαяqє (15-07-08) |
| | #8 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 7
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayko Cepkin,Gripin.. Kendi kendine konuşana deli diyorlar ya ben işte oyum! Ne yani akıllı olacağım diye kendimle ilişkimi mi keseyim?! Kendi kendine konuşana deli diyorlar ama kendilerine kendilerinden bahsedenler sürekli meşhur oluyorlar! |
|
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.749
Forum Gücü: 134 Forum Puanı:48862 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2007 degilki bu albumu 2008 Sagopa Kajmer & Kolera - Ikimizi Anlatan Birsey bu 2007 de cikan albumu nasil sagocusun anlamadim ben ![]() Siyah üstü beyaz umutlar Çalkalanır yüreğimde yarınlar Mahcup sevdalar kaldı bize, Mahzun yürekler, Ateş dolanmış şeker pamuğu yalanlar, Saçak kenarı ıslak sokaklar kaldı bize |
|
| | #10 | |
![]()
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:12815 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Bana Göre En İyi Albüm K.İ.T.S. , Her Zaman ![]() Biliyorum Hangi Yıl Hanggi Albüm Olduğunu ![]() |σ rtamı bulmak kolaydır belki |σ lmasa da bazen yazma fikri |κ arışık gerçekleri çözmek için mi? |ΐ syan etmek kolay , dayanmak ise dahi |₤ r yada geç yaşatırım ben içimdekini < RaP ' te Susmak Son Noktadır ! > | |
|
| | #11 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.749
Forum Gücü: 134 Forum Puanı:48862 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Siyah üstü beyaz umutlar Çalkalanır yüreğimde yarınlar Mahcup sevdalar kaldı bize, Mahzun yürekler, Ateş dolanmış şeker pamuğu yalanlar, Saçak kenarı ıslak sokaklar kaldı bize | |
|
| | #12 |
![]()
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:12815 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Farketmedim Demedim Bakmadım Dedim ![]() En İyi Albüm Yazısını Görünce Direk K.İ.T.S Yi Yapıştırdım ![]() Anlamak Bu Kadar Zor Olmamalı ![]() |σ rtamı bulmak kolaydır belki |σ lmasa da bazen yazma fikri |κ arışık gerçekleri çözmek için mi? |ΐ syan etmek kolay , dayanmak ise dahi |₤ r yada geç yaşatırım ben içimdekini < RaP ' te Susmak Son Noktadır ! > |
|
| | #13 |
![]()
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:12815 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ayrıca Neyi İspat Etmeye Çalışıyosun Anlamadım ![]() Çok Mu Önemli Yani Başlıkta Ne Yazdığı ![]() Açıklama Yapmak Bile Zorunda Değilim.. |σ rtamı bulmak kolaydır belki |σ lmasa da bazen yazma fikri |κ arışık gerçekleri çözmek için mi? |ΐ syan etmek kolay , dayanmak ise dahi |₤ r yada geç yaşatırım ben içimdekini < RaP ' te Susmak Son Noktadır ! > |
|
| | #14 |
| Dekan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.614
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:25867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allahım yarabbim işte şekil 1 a kardeşim orda 2007 nin en iyi albümü diyor yani seni uyarmakta haklı ama sen benlik edip kendini bişey sanıp artislik edersen orata bu sonuç çıkıyor ![]() daha düzeyli ol yok eleştirilere açık degilsende yazma tartışma alanına Yorum yapıyorsan tabiki önemli iyi git moda bölümüne yapıştır en iyi album bilmem neydir diye allahım yarabbim siz numunemisiniz yoksa sizden bi kaç tane daha varmı hey allahım ya ![]() Şahit olsun Kainat, Alemler şahit olsun . Titreyen sesin ile Yüregin şahit olsun. Çok Yakın Güzel Günler,Bir Kez Daha Ufka Bak, Hep Semaya Açtıgın,Ellerin Şahit Olsun. Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Deli Var YakalaYın ![]() |
|
| | #15 |
| Profesör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 311
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:2099 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sagopa Kajmer- Kötü İnsanları Tanıma Senesi Sana uzanacak kadar boyum yok Allahım... Burası TÜRKİYE Konuşamıyorum Özgürce... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Řσσκΐ₤ (24-07-08) |
| | #16 |
![]()
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:12815 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İşte Gerçek Sagocu Daha ![]() |σ rtamı bulmak kolaydır belki |σ lmasa da bazen yazma fikri |κ arışık gerçekleri çözmek için mi? |ΐ syan etmek kolay , dayanmak ise dahi |₤ r yada geç yaşatırım ben içimdekini < RaP ' te Susmak Son Noktadır ! > |
|
| | #17 |
| Öğretim üyesi Ad grubu ![]()
Teşekkür etti: 39
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1419 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | K.İ.T.S 2008de cıkmadımı ? |
|
| | #18 |
![]()
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:12815 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tarihe Neden Bu Kadar Takıldınız Anlamış Değilim ![]() Ha 2007 Ha 2008 , Bana Göre Şuana Kadar Çıkmış En İyi Albüm K.İ.T.S Dir.. Bu Konuda Daha Fazla Yazmıcam ![]() |σ rtamı bulmak kolaydır belki |σ lmasa da bazen yazma fikri |κ arışık gerçekleri çözmek için mi? |ΐ syan etmek kolay , dayanmak ise dahi |₤ r yada geç yaşatırım ben içimdekini < RaP ' te Susmak Son Noktadır ! > |
|
| Mesaja teşekkür eden: | _buse_ (04-08-08) |
| | #19 |
| Dekan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.614
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:25867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Başta kocaman harflerle 2007 yazarsa 2008 de fark eder 2006 da anlam kabilyetinizmi yok sayılarımı okuyamıyorsunuz yoksa egonuzumu tatmin ediyorsunuz ![]() Şahit olsun Kainat, Alemler şahit olsun . Titreyen sesin ile Yüregin şahit olsun. Çok Yakın Güzel Günler,Bir Kez Daha Ufka Bak, Hep Semaya Açtıgın,Ellerin Şahit Olsun. Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Deli Var YakalaYın ![]() |
|
| | #20 | |
| Öğretim üyesi Ad grubu ![]()
Teşekkür etti: 39
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1419 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |