| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Öncelikle hayırlı olsun arkadaslar yerleştirme sonuclarınız! Aramıza hoş geldiniz ![]() Yerleştirme Sonuclarınızı bizlerle paylasırsanız memnun kalırız ![]() GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 275
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:5511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Welcome welcome 1905'den Sonsuza Kadar Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı Hedef : ŞükrüSaraçoğlu |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.911
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:80859 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sonuç:Bir yükseköğretim programına yerleşemedi. Olm War Ya Ruyamda Marmara Uni Pazarlama Tutturmuştum! Hatta Neşe Içinde Millete Yayıodumki Uyandım Bakayım Dedim! Gene Ek Kontenjana Kaldım ![]() ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #4 |
Teşekkür etti: 3.111
Forum Gücü: 209 Forum Puanı:89808 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ah yavrım GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:80859 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Salaklık Bende ![]() Yıldız Teknık Marmara Istanbul Teknık We Istanbul Uni'den Başka Yer Yazmazsam EK'e Kalırım Tabiii ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 378
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2854 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
istemediğim bir bölüm işte Konu aysu25 tarafından (15-08-08 Saat 10:11 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #7 |
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:5511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | geçmiş olsun kanka daha önünde çok sınavlar var ![]() 1905'den Sonsuza Kadar Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı Hedef : ŞükrüSaraçoğlu |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:80859 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yok Bea Kanka EK'ten Alıcaklar Beni Almazlarsa Çok Şey Kaybedecekler ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #9 |
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:5511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | almassalar onlar kaybederler ![]() Gene bizim orayı yaz ![]() 1905'den Sonsuza Kadar Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı Hedef : ŞükrüSaraçoğlu |
|
| | #10 |
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:80859 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 100Süzlük Olur Bea Kanka ![]() ![]() Hem Okuldan Atıl Hemde Tekrar Aynı Okulu Yaz ![]() ![]() Işletme Falan Yazarım Ama Bişey Olmaz ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #11 |
Teşekkür etti: 1.342
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:9132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Uludağ Üniversitesi Uluslararası ilişkiler(i.ö) geldi arkadaşlar, istediğim gibi oldu ![]() ''Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız bir de cehaletin bedelini hesaplayın'' (Socrates) |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #12 | |
Forum Gücü: 209 Forum Puanı:89808 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Warmonger (15-08-08) |
| | #14 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 552
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4140 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Trakya Üniversitesi- İşletme(iö) Mustafa Kemal ATATÜRK ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #16 |
Forum Gücü: 209 Forum Puanı:89808 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aramıza hosgeldin sende dostum...
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| Mesaja teşekkür eden: | baho_17 (15-08-08) |
| | #17 |
| Cezalı Üye Kemalistler
Teşekkür etti: 394
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:3605 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #18 |
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:9132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sağolun dostlar, bakalım hayırlısı bu bölümde kendime güveniyorum, doktoru lafa tutup, msnde siyaset yapmaya zorlayıp bıktıracağıma ve usandıracağıma inanıyorum sonra güzel şehrim bursa oldu sevindim tekrar teşekkürler arkadaşlar ![]() ''Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız bir de cehaletin bedelini hesaplayın'' (Socrates) |
|
| | #19 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 552
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4140 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Avrupayaya yol alalım bakalım Mustafa Kemal ATATÜRK ![]() |
|
| | #20 |
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:9132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sana da tebrikler baho ![]() ''Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız bir de cehaletin bedelini hesaplayın'' (Socrates) |
|
![]() |
| Tags |
| dr_gokisss |
| Konu Seçenekleri | |
| |